- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az általános kérdésem: ha ugyanaz az integrált dac van két mobilban, akkor mitől lehet eltérés két mobil outputjában, a vezeték ami elmegy a jackig rossz minőségű, vagy a jack rossz minőségű? Mitől lehet eltérés?
Nekem is Redmi 3SE van, de azért nem vagyok elfogult, a P2 előnye, az amoled kijelző, legalábbis én jobban szeretem az amoled kijelzőket, a szememnek nyugatóbb, nagyobb akku ugyanolyan proci mellett, nagyon masszív ház, előlapi ujjlenyomatolvasó van aki ezt szereti és 2 év hivatalos garancia, van már rá 7.1 és jól működik, stock közeli droid, MIUI beállítások része nekem logikátlan és felesleges Nova lauchert használok. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni ér-e + 40-et, főleg az amoled kijelző + 1 év gari, nagyobb aku. Itt kérdésként merült fel, hogy valaki alternatívákban gondolkodik, javasoltam egy lehetőséget, ennyi. Túl van ez a része lihegve szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest