Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az az egyetlen dilemmám, hogy régebben mindig gyengébb alsókategóriás vagy használt közepes telefonjaim voltak, és egyik sem volt tökéletes.
A mostani Lenovo egyszerre felsőkategóriás és baromi erős, most nem tudom, hogy ha egy ennél kb kétszer erősebb mai középkategóriás telefont veszek, ugyanannyira elégedett leszek-e, vagy hiányozni fog valami olyan felsőkategóriás feature, amire még nem is gondoltam.
De bízom a Xiaomi Note sorozatban, már a 3-as is tetszett. Sznobéria abszolút kizárva, nekem csak a funkció számít.(OFF)A Samsung nálam nem benchmark, kifejezetten ellenszenves minden, amit csinálnak.
Igazából nincs is olyan hazai kommersz telefon, ami kéne, 4-5 éve már csak a kínai webshopokból szemezgetek.(/OFF)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De bízom a Xiaomi Note sorozatban, már a 3-as is tetszett. Sznobéria abszolút kizárva, nekem csak a funkció számít.