- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnapi nap megpróbáltam kérelmet beadni a xiaominak hogy nyissák ki a bootloaderem de az adatlap helyes kitöltése után valami kínai hibaüzenetet dobált fel. Sokadik próbálkozásra sikerült továbbmennem a megerősítő sms-ig ahol meg is kaptam de a kódot nem fogadta el. Többször is újra küldettem vele de azokat meg sem kaptam.Utána meg megint ki írt valamit kínaiul. (gondolom ,hogy túl léptem a 10 sms-t/nap) Ezt mind vivaldi alatt hozta össze.
ma újra próbálkoztam de a legfrissebb firefox alatt. Az adatkitöltős része elsőre el is fogadta de a második résznél amikor a megkapott visszaigazoló kódot írtam be megint ki írt valamit kínaiul. De itt sikerült kimásolnom a hibaüzenetet és a google azt mondta valami ip túllépés.
Ugye ez most nem azt jelenti ,hogy fekete listára került?
Szeretném rootolni a drágát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest