Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bambuszpro

tag

Nálam is az volt a helyzet hogy a szeretett redmi 4x-em csere érett lett mert jobb oldalt egy ujjnyi sávban nem érzékelt. A mérete miatt ragaszkodtam hozzá és használtam ennek ellenére tovább. Karácsony elott elkezdtem nézelődni az utód után hasonló árkategóriában mint annó ezt. Ha a merethez rgaszkodtam akkor vagy ennél mar gyarilag rosszabb teljesítményű telefont találtam ujonnan vagy használtan szóba jött a Samsung s7/edge talán az s8 illetve az a40 ha lehet kapni, meg a oneplus 3 illetve az 5/5t. Volt akkora szerencsém hogy 5t árban sikerült kifogni egy oneplus 6-ot. Annak ellenére hogy ez már sokkal nagyobb a kijelzője ténylegesen 2 óra volt megszokni. Azóta használhatatlanul kicsinek tűnik a redmi. Nem akarok senkit meggyőzni az hogy a nagyobb jobb de sajnos ha ragaszkodunk a mérethez akkor már gyárilag elavult telefont veszünk vagy hasonló korú csúcsot aminek kérdéses a hosszabb támogatása. Esetleg engedünk ebből az igényből és méretet váltunk. Akkor újonnan is vannak relatív jó vételek használtan meg végképp.

Nem akartam hittériteni senkit csak leírtam a saját véleményem mivel már többször merült fel itt fórumban is hogy mire lenne érdemes cserélni.

Új hozzászólás Aktív témák