- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bambuszpro #30571 üzenetére
Szintén zenész.
Egyszer pofára esett, mint egy zsíros kenyér.Ez tavaly áprilisban történt. Bár a kép kicsit csalóka, nem túl jó fényviszonyokkal lett megörökítve, de a lényeg szépen látszik.
(Azóta másik hasonló telefont vettem használtan.)
Visszatérve a halott készülékhez. 2020. Április a fenti súlyos sérülés. A kijelző alaposan pókhálós lett. Minden érintést vett ettől függetlenül, a működést nem befolyásolta az eset.
2020. November. Vizes baleset érte a cuccot. Mivel a kijelző már eleve sérült volt, kikapcsolni gyakorlatilag nem lehetett, és ez egyenesen a halálához vezetett.
A mostani telómra idővel meg kéne csinálnom azt, hogy ha vizes baleset érné, akkor valami billentyű kombinációval a telefon ki tudjon kapcsolni, ezzel is megakadályozva a telefon károsodását.
Mivel root és minden egyéb meg van rajta csinálva, nem is lenne nehéz kivitelezni. Például a fizikai gomb hangerő gombok együttes megnyomásával x másodpercig, vagy valami hasonló. -
válasz
Bambuszpro #30571 üzenetére
Ehhez képest én holnap fogok HETEDJÉRE kijelzőt cserélni a telefonon és nem azért, mert meguntam az előzőt vagy mert nem tetszik a színe. Flippes vastag tokban van, nem dobálom, nem ejtem le vagy ha mégis, akkor rendelem a következő kijelzőt. Zsebben hordom, de tört már el leülés közben vagy meg kellett fékezni a raklapot, nekiment a "béka" és kicsit meghajlott az egész telefon
.
Kb. fél évente cserélem, lassan már csukott szemmel is megy.
Viszont egyszer beleesett egy vödör hypós felmosóvízbe és csak miután észrevettem, hogy még világít az alján utána kaptam ki belőle és kezdtem el rázogatni, majd szedtem szét. Ezt túléltePár hónapja megtaláltam a méltó utódját a Samsung S10e személyében, de nem merem megvenni, mert bár az akkumulátort és a nem üveg hátlapot leszámítva mindenben jobb, de nem 4-7k a kijelzőcsere és nem tudom, mennyire bírná nálam (hozzáteszem, a korábbi telefonjaim egyikét sem törtem össze egyszer sem, de akkoriban irodai munkát végeztem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest