- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
Dave Crank #4856 üzenetére
A múltkor szerintem kicsit összekuszálódott a teló, vagy én, mindenesetre csináltam egy gyári 8.2.10-es visszaállítást, tiszta fejjel hétvégén, frissítettem MIUI 9 Global 7.8.24-es Beta-re, legújabb TWRP, root, és azóta tökéletesnek érzem a telót. A korábban általam felhozott akku probléma is eltűnni látszik, tegnap reggel levettem töltőről, tegnap este 50%-al mentünk aludni, azóta 15%-ra merítettem, és nem kapcsolta le magát, úgyhogy *koppkoppkopp* megoldódott az akku baja.
Ez a ROM verzió nagyon szépen fut, jó az akku, és a teljesítmény is.Én a magam részéről ajánlom a fastboot telepítést, teljesen tiszta MIUI telepítést akarsz csinálni, de mindenképp mentsd le az összes adatodat róla, zenék-fotók különösen
-
vince
őstag
válasz
a fóruma pedig itt van, ha kérdés vagy hiba merül fel: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=142&t=3274
(#4859) Telda
Az első verzió (7.7.20) valóban nagyon melegedett, de ezt egy frissítéssel megoldották, azóta nálam nem jelentkezett ilyesmi. -
trebrona
nagyúr
válasz
TWRP-vel. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged