- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave Crank
senior tag
válasz
lócitrom #4798 üzenetére
Így van igen!
Viszont most LOS 14.1-et raktam fel, de nem a legszimpibb. Nincs témázhatóság, a menügomb elvileg jó, de a böngészőben nem csinál semmit sem, illetve már párszor crashelt a böngésző.
Viszont kicsivel gyorsabbnak érzem a 13.0-hoz képest, illetve pl messengerben az animációk nem akadnak kicsit sem. Beépített sip megy, idáig 1x telefonáltam vele, de rossz minőségűnek tűnt a hang, de lehet tesztelem majd még.Mondjuk szerintem megy fel a helyére más.
Miuihu romot megéri kipróbálni a miuik közül? Vagy egyéb custom romokról valami tapasztalat, pl RR?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest