- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
válasz
Dave Crank #2945 üzenetére
Szia!
Erre én is kíváncsi lennék, amit most utoljára rendeltem, csak alul felül tapad, 2 hét után már bement a por oldalról...
Más:
Bluetooth még továbbra is bajom, a korábbi ZTE V5ömmel simán tudtam használni a kocsiban lévő Keenwood DDX4023BT fejegységet, ez hol csatlakozik hol nem, nem tudom felvenni a hívást, és tárcsázni sem tudok azon keresztül.A headseten sem mondható stabilnak a kapcsolat, valamint nem tiszta, pedig egy Plantronics M90-ről van szó..
-
tibyke
tag
válasz
Dave Crank #2945 üzenetére
akkor meg kivarok, kicsit marad rajta a gyari matt "folia", koszi!
esetleg masnak van konkret tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest