Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Ha van hozzá affinitásod, akkor meg lehet csinálni. Youtube-n van videó is róla.
Annyit hozzátennék, hogy az ilyen pár ezres utángyártott cuccoktól ne várj sokat. Az üveg gyakorlatilag egy tempered glass, amit ugye fólia helyett veszünk. A gyári minőségéhez a közelébe sem ér. Valamint nincs összeragasztva a kijelzővel, ha közében megnyomod, akkor érezni, ha pedig rossz helyen nyomod meg erősebben akkor el is reped.
Nekem a keret szarul volt kiöntve, ezért nem bírtam visszarakni a hátlapot. Szikével kellett kivágnom azt a kis részt, ami kitartotta.
Volt egy hosszabb írásom is, amikor cseréltem. Keresd meg ha van rá időd.Én azt mondom, hogy az ilyen 30-50 ezres telefonok esetében, ha eltörik akkor vagy használom úgy vagy másik telefont veszek. Max GPS-nek még jó utána is.
szerk: ja és a digitizer is szokott furcsa dolgokat művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest