Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
A Blokada-t most tesztelem, eddig nem fogott meg mindent... de már legalább nem kell a gyerektől elvenni állandóan.
-
AdAway-en kívül van másik reklám blokkoló, ami free és root sem kell hozzá?
AdAway-hez tudtok linket adni? -
válasz
Armagedown
üzenetére
Bármi lehet.
Nézd meg a freki adatokat vagy a típus jelzést (összefoglaló). Kérj tőlük megerősítést (e-mailt). -
válasz
mdraco
üzenetére
Nem teljesen értelek.
Az EU vagy Multi ROM-nak az alapja a Kínai fejlesztői ROM. Amikor az megjelenik (keddenként - ha jól emlékszem), akkor azért csak kell pár nap, mire helyrepofozzák, tesztelik. Pénteken már Ők is kiadják.Ha, a Global ROM-ra gondolsz, azt nem tudom, hogy Kínában hogyan készül, de ha másért nem, akkor a fordítás és a modem dolgok mókolása miatt csak kell arra is időt szánni.
Ha, arra gondolsz, hogy kedden megjelenik a fejlesztői Kínában és Mi csak X nap múlva kapjuk meg az meg a szerver kapacitás miatt van...
-
válasz
Balikaa
üzenetére
1. Fő kérdésedre a válasz: Nem. (Zárójelesre: igen)
2. Ez egy jó kérdés! Itt még nem hangzott el ilyen megoldás (nem jelenti azt, hogy nincsen). A színeket elő lehet elvileg csalogatni Custom ROM-mal.
3. Nem tudom. Zseblámpára Te tudsz beállítani gesztust. (Nekem semmi sem működik...)
4. Talán van, de erre jó a kereső... -
válasz
spiderpig820
üzenetére
Sztem a Tesla a freevel is működik.
Mivel nekem a fizetős megvan, így nem tudom biztosan. -
albiosz: Most légy okos!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4 válasz és 2-2 az állás!
Itt az 5: Az biztos, hogy minél lassabb annál jobb az akkunak. Viszont, ha többet eszik, mint töltöd, annak meg nem sok értelme van... -
válasz
majorgent
üzenetére
majorgent:
Nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, komolyabb vas: nagyobb fogyasztás.
Mind a két készülék elbír 2 átlagos napot, 3-6 óra SOT-val. (Van akinek 4-7 napot is 3 óra SOT-val.)
Mennyire sürgős? "Most" csúsztál ki a jó árakból a hosszú hétvége miatt...
És jön még a B20-as kérdés...albiosz: próbáld ki másik portban ezzel a kábellel, másik kábellel ebben a portban. Jónak kellene lennie.
-
válasz
speedbump
üzenetére
Hivatalosan:
A 4:3-as kép a teljes szenzort kihasználja, jobb a képminőség, még ha kisebbnek is látod a kijelzőn a képet.
A 16:9-es a teljes kijelzőt kihasználja, viszont nem használja ki a teljes szenzort.Csinálj 4:3-ba képet, amit majd kézzel levágsz 16:9-esre. Bár, szerintem ennél egyszerűbb, ha a telefonon így készíted el a képet. (Osztálytalálkozós képet én nem ezzel a telefonnal csinálnék...)
A gombokat nem tudod eltüntetni - szerintem sehogy.
-
válasz
üzenetére
Nem érted a szerviz működését!
Ha valami beázott vagy mechanikailag sérült, akkor nem kell garanciában szervizelni! Nincs vele dolog, bekerül a rendszerbe a garancia megvonása.
Nem azt állítom, hogy a Wayteq direkt meghajlítja! Csak a szervizes eljárásrendet mesélem el.Ez egyébként a lapátnyi, vékony készülékek típushibája!
A Samu is ilyen, a Xiaomi is ilyen. Ki van spórolva az anyag az ár miatt.Nyugodtan összeszedheted a pórul járt használokat, semmire nem fogtok jutni. Ők szabályszerűen járnak el.
-
-
válasz
üzenetére
Én nem néztem a kávát. Elsőre ravagom: görbe.
A mennyezeti lámpa párhuzamos éleit, ha nézed úgy tűnik, mintha görbe lenne.
Csak telón nézem, de görbének tűnik.szazbolha: mit kell bizonyítania a szerviznek, hogy a farzsebben meggörbült? Csinált róla fényképet.
Ő szerinte görbe, szerinted nem - ki fog "nyerni"?Mint írtam ebben az árkategóriában én nem kinlódnék a szervizzel, kicserélném a kijelzőt, úgyis ugrott a gari.
-
Szerviz ügyben, úgy általában: (dolgoztam szervizben)
Bármikor, bármilyen problémával küldöd szervizbe, előtte videó, fénykép minden irányból!
Volt már a Wayteq-vel is ilyen probléma, hogy hajlottá nyilvánították a készüléket...
Mivel náluk van a készülék, így sokat nem tud csinálni: vagy kéri a javítást vagy nem. Mivel ott a sárga folt, így én inkább kérném, s utána meglátjuk mi lesz... A gélezésre is van garancia... Bár, így hogy "fekete listára" tették, lehet egyszerűbb nem kérni a javítást és kintről rendelni egy komplett kijelzőt, amit beszereléssel együtt 10-14e,-Ft-ból meg lehet úszni.A Fogy.védelemről, úgy általában: (szolgáltatónál dolgozok)
Fenyegetőzhetsz vele, sok értelme nincsen. Néha vannak egy-egy kósza emberek, akiknek éppen sikerül elérni valamit (az is túlnyomórészt alaki/formai hiba miatt "sikerül"), de egy telefon esetében nem sok értelme van.
Jelen esetben náluk van a készülék... Mit csinálsz, visszakéred és egy márvány tábla mellett megnézed, hogy valóban görbe? És ha görbe mit csinálsz? És ha nem görbe?Karmko: Jobb, ha alszol rá egyet... és végig gondolod a lehetőségeidet. Ebben az árszegmensben nem biztos, hogy vesződnék a kijelző cserével. Nyilván a Te lehetőségeid határozzák meg. (Papír, tréf@, futár, stb.)
-
-
-
Multin mindig így csináltam: TWRP-vel cache törlés, backup, install.
Ha valami nem jött be az új ROM-ban, akkor volt egy friss mentésem, s ment vissza. -
Neki azért javasoltam, mert most kezdi el belakni, nem veszt vele semmit.
Valószínűleg ugyanazzal a 8.x.x.x-vel kapja, amivel Te is kaptad. Itt rögtön jön egy rendszerváltó 9.x.x.x-es frissítés, amit majd 2-3 "javítás" fog követni.Minden rendszerszintű frissítés után célszerű a FR-et megcsinálni. Nem kötelező, a Cache-eket törli, de az mégsem FR...
Neked is célszerű megcsinálni, de mivel gond nélkül teszi a dolgát nem muszáj.
szazbolha:
Frissítés -> egymásra települ.
Nem biztos, hogy a legfrissebbet teszi fel egyből. Mint itt, fentebb írtam ha 8.x.x.x-vel kapod, akkor előbb meg kell csinálja a 9.x.x.x-re a frissítést. Utána, lehet kihagy egyet. Ezt majd elmeséled.
Amikor azt mondod, hogy rendben, friss a rendszer, akkor a Frissítő app-ban kikapcsolod a frissítés keresést. És már nem is keresi, csak ha kézzel ráböksz majd. -
válasz
szazbolha
üzenetére
Csak jó tanács (kezdesz vele amit akarsz): ha új, ha használt telefont veszel, hagyd, hogy a frissítő megcsinálja a dolgát. Csak a legfontosabb appokat tedd fel (ne lakd be teljesen), s amikor már a legfrissebben vagy, akkor csinálj újra egy FR-et (Factory Reset), s utána költözz bele rendesen.
Ez a telepítésekkor keletkező "szemetet" kitakarítja.Csak azért érdemes megcsinálni, mert az elmúlt 2-3 hónapban vagy 3-4 frissítés is kijött...
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Aliról a + költségek miatt nem éri meg amúgy sem!
Vannak olcsóbb, gyorsabb megoldások! -
válasz
zoleeno1
üzenetére
Kereső...
"Tok" szóra...
Felhasználóra...Nem flip, de egészen korrekt! Kicsit már elszíneződött a hátulja, de ennyiért nem érdekel különösebben. Asszonyt sem zavarja.
-
-
Ha nekem szántad:
Ez, könnyen lehet, hogy így van - mármint, hogy többlet pára alakul ki.
Viszont tény: ami telefon beázott és rizsben pihent 1-2 napot, az működő képes lett!
És ez nem a desztillált vizes attrakció után!Egyébként mindenki azt csinál, amit akar a készülékkel! Az én tapasztalataim szerint működik.
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mostmár emlékszem: itt volt egy próba: HK-i régióban elvileg megy az 5GHz... mégsem.
Úgyhogy ebben a készülékben ez nem opció. -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A Huawei P8-nál jött ki elsőnek ez a probléma.
DarthFader: most nem emlékszem, hogy itt vagy másik eszköznél, de nem volt megoldás az 5 GHz.
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Itt is és más eszköznél is problémát okoz, ha a Wi-Fi és a BT egyszerre van bekapcsolva.
Egyelőre nem tudunk egyértelmű magyarázatot vagy megoldást.Ha vannak vállalkozó kedvű fórumtársak: minden rendszeren le kellene futtatni ezt a kis speedtestet: BT-vel és BT nélkül.
Az összefüggés a SoC-ban keresendő... nem konkrétan a QC-ban, hanem a Wi-Fi BT vezérlőben, mert az egybe van integrálva...
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Elsőnek tegyél egy próbát a 4X-vel: kapcsold ki a BT-t!
Ha így sem áll helyre a sebesség, akkor majd visszatérünk a ROM-olásra...
-
Támogatás: még ma is van 7 db olyan Xiaomi, amin 4.4-es droid van, MIUI 8-val!
Úgyhogy ne nagyon foglalkozzatok azzal mikor szűnik meg! -
válasz
trialboj
üzenetére
A kamera a"kis" Xiaomikban, mindben gyenge pont.
Viszont nagy eséllyel lehet rajta "javítani" - rootolással vagy ROM cserével.
2 vs 3 GB RAM: ha, eddig nem hiányzott a memóriából, akkor most sem fog: ellenben "mindent" bele tudsz tenni. Vagyis e miatt is sokkal gyorsabbnak fogod érezni a rendszert!
Fém ház: tok nélkül hideg!
MIUI 9 már most is van rá. -
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nekem a 8.x.x.x-et rögtön frissítette, most 9.x.x.x van fent. Semmi hiba nincs a rezgőjével!
-
válasz
role_of_72
üzenetére
Akkor, lehet csak ezét 9x MB... mert csak egy (két) javítás van benne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Társasjáték topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)