Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
paolinho
üzenetére
Nem tudod updater-rel feltenni.
Ha rendszert váltasz "kötelező" a tiszta telepítés!
Legyen az MIUI 8/9 vagy EU/HU/Global/CN, sőt még a Dev/Stable is ilyennek számít!Tudod TWRP-ből is telepíteni, de linket ne kérj most tőlem.
Ha Global-t teszel fel, az lehet a MiFlash-vel a legegyszerűbb, mert az visszacsinálja teljesen gyárira.Arra azért figyelj, hogy a Global vissza fogja zárni a BL-t! Kezdhetsz mindent elölről...
Miért nem teszed fel az EU stabilt?
-
-
válasz
Nyirike
üzenetére
Sok sikert az új készülékhez, legyen vele nagyobb boldogságod! (Komolyan, nem piszkálás képen!)
A nejem kicsit "erős" kezű a telefonokkal: egy BB Leap, egy Huawei P8 (2×), a Honor 4C kijelzői sínylették meg eddig!
December óta van meg a R4X, eddig nagyon is bírja! KOPP-KOPP-KOPP
Már linkeltem korábban a tokot, amit erre kapott. Valószínűleg az is kellett hozzá... -
válasz
Nyirike
üzenetére
Add el ezt a sz@rt és vegyél helyette egy másikat!
Én, biztosan nem cseréltem volna benne 2× kijelzőt! A két kijelző csere árából már vettél volna egy új készüléket!
Biztosan meg van görbülve, mert ennyire azért nem törnek a kijelzők.
Ha rákeresel: nem sokat fogsz találni, aki ilyesmit írt volna itt a topikban. -
válasz
csabi98
üzenetére
Pozíció fogás: valóban sokkal gyorsabb, ha a Wi-Fi is be van kapcsolva... Ha nincsen útinfó, akkor felesleges a mobilnet.
Útvonal tervezők: Te tudod, hogy neked melyik tetszik... Telepítsd fel azokat, amik szoba jöhetnek: állj egy helyben, s nézd meg melyik pozíciónál pontosabban. -
válasz
szandra1988
üzenetére
Arra is jó ez a megoldás. Keress rá: LTE/.
-
válasz
szandra1988
üzenetére
Az alap problémád, hogy néha megszakad a hívás?
"LTE/"-re keress rá, állítsd át a javasolta és megszűnik.
Ha, más a problémád, akkor bocsi. -
válasz
ParaBlade
üzenetére
Bug-ok: azért sok bugja nincsen.
Az, hogy kicseszett velünk a Xiaomi az egyszer fordult elő. Mindig van valami új...
Fix bugja nincsen, talán a videó hangja.
Nem hiszem, hogy sebességre panaszkodik valaki.4X vs. N4:
- a méret a lényeg!
- 5" vs 5,5"
- ha nem játszol, gyakorlatilag nincs különbség,
- az olvasás miatt talán a kijelző...
Te döntésed!Értesítési led: gyárin biztosan nem lesz színes. A customon sem garantált. Szokj hozzá. (Sok jelentősége nincs: vagy villog vagy nem).
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Azért, ha "nagyon" szorul, az nem teljesen egészséges. A kis érintkezők, ha hajlanak...
Határozottság kell hozzá az tény, de nem kell nekifeszülni.Azt értem, hogy görgetés vs. koppintás: nekem annyira érzékeny, hogy hozzá sem kell érjek a fóliához, s már mocorog is a kijelző. Kvázi csak felette elhúzom a kezemet. Most, hogy ez jó vagy nem - még nem tudom.
-
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Maga a MIUI vizuális kialakítása nekem konkrétan nem tetszik! (Ha már annyira rágják azt az almát...)
Én feldobom a Nova-t és átformálom magamnak. Nem szeretem a 3×3 vagy mostmár a 4×5-ös kiosztást. (Főleg az 5+-on, ott van hely kirakni az ikonokat...)
Eddig a Nova mellett szólt az is, hogy a gesztusokat jobban kezelte (többet ismert, mint a MIUI). -
válasz
Yellow73_a
üzenetére
Epilepsziás rohama volt!
:-) -
válasz
KukkSteve
üzenetére
Köszönjük az úttörő munkát!
BL nyitás: kértél már korábban nyitási engedélyt?Nekem nem volt ennyi időm, se csere telefon, mert az éppen nálam van, mert még nem ért ide az új.
Igen, a mienk is gyári rendszert futtatott! Minden frissítés ki volt kapcsolva. Lehet, hogy ez a rendszer app dolog nem volt. Az asszony is csak lepihent délután a kicsivel, s amikor felkelt már nyekk volt. -
Ők sem és a gugli sem!
Felháborító!Van egy 1/16-os tabja a gyereknek, "szabadon" telepíti rá a játékokat. Le van tiltva minden frissítés! Nézi a YT-ot (play-est) egyszer csak kiírja (valami hasonlót): azonosítás sikertelen lépjen be újra - nem tud bejelentkezni, mert a gugli play frissíti magát!
7.1-es droid van rajta, a legfrissebb (kézzel) gugli x@rokkal és mégis csinál ilyet.
Nem mindig, de már párszor láttam!Úgyhogy: Ők nem csináltak semmit! Ja!
-
-
-
Mi sem értjük! Meg még pár "százan"...
Valamit kavart a Xiaomi, amitől kifeküdt egy csomó készülék. Egyelőre csak találgatások vannak, hogy mi okozza a problémát. Neked volt valamilyen védelem a készüléken aktiválva (minta, jelszó, ujjlenyomat)?
Nem újratelepítés! "Csak" Factory Reset: gyári állapotba állítás: töröl minden user adatot, minden képet, beállítást. Ezután kell az app-okat újratelepíteni - ez igaz.
Azt teszel fel, amit akarsz.
De, ha most stabilon vagy, akkor maradj is azon. A hetivel ez akár hetente elő fordulhat... (nem szokott, de lehet).
Ha másik készítő ROM-ját akarod feltenni, akkor pedig az ÖF alapján meg tudod tenni vagy fentebb írta vince kolléga.Javasolt - ezek után meg erősen javallott -, a Multi/EU ROM használata!
#19342: Hát, ha már így kérdezed, akkor előbb olvass (sokat) utána! Maradj egyelőre a Global Stable rendszeren - bízva abban, hogy soha többet nem lesz ilyen!
-
Ha jól emlékszem:
(ha felkelt az asszony kipróbálom újra)A három jobb oldali gombot egyszerre nyomva: ha újraindul vagy bekapcsolt, megjelenik a Mi logó, ekkor elengedni a Power-t, a másik kettőt még nyomni, s számolj el tízig, itt engedd el.
Elvileg angolul bejön 3 opció: a Vol+ - -val tud navigálni, a POW-rel meg OK-ni.
Itt a Wipe data... jóváhagyás.
Reboot system. (Sok idő lehet 10 perc is!)
Újra belak.
Ennyi. -
válasz
trebrona
üzenetére
Egyetlen egy témát nem szedtünk le!
Ami alapból benne van, még változtatni sem változtatott semmit az asszony.
Egyébként érdekes, mert amíg a 8-as volt rajta több téma volt. Most pedig csak kettő. Reggel megnézem.bb71:
Ha lenne TWRP, akkor csak sajnálni tudnám azokat, akik így jártak! ... -
Volt minta, jelszó ujjlenyomat beállítva?
-
válasz
trebrona
üzenetére
Ezért használok én is Multit.

Csak az RN3 már nincs nálam, az új még nincs nálam, a BB-t végre leadtam, a H4C-t használom, az Alca-t már nem fognám be napi használatra...Mindegy már, mondtam az asszonynak, hogy megjön az enyém, kinyitom, felteszem az EU ROM-ot, s utána nyitom az Övét is, megy fel arra is!
-
válasz
trebrona
üzenetére
Nem nem hiszek!
Nem értek egyet.
De, ha a Xiaominak ez az üzletpolitika, hogy tetszés szerint kihajít egy "frissítést", akkor megyünk másik ROM-ra!Reklamáció: lehet, de a képeket nem hozza vissza már senki! A többi nem gond, mert pár perc alatt vissza raktuk (na jó, volt egy óra is, de csak mert a jelszavakra nem emlékezett a drágám)
Azért kafa, hogy "mindegyik" rendszert érinti ez a kis "malőr"!
-
-
Igen!
Amint írtam a 3-4 frissítést megcsinálta, akkor kinyomtam a szemét, mert ugye downgrade-et nem lehet csak úgy csinálni!
És egyébként teljesen igaz, amit írsz és Trebronával nem értek egyet: a Stable az stabil! Nem dev!ra^ven: mondom: lefeküdt az asszony a kicsivel. Mire felkelt újraindult és újraindult és újraindult és ... Azt mondja: annyira forró volt, alig bírta fogni. Nem volt időm minden "trükköt" kiagyalni/kipróbálni, nekünk is oda lett 3 hónapnyi fénykép.
-
válasz
ra^ven
üzenetére
Nálunk sem frissített!
Asszony lepihent a gyerekkel, mire felkelt készen volt...Teaway: - Nem gondoltam, hogy nekilát bármit is csinálni magától! Nincs Mi fiók, mert...
mpo: Amikor megvettem, volt három vagy négy frissítés, amit megcsinált, akkor direkt hagytam neki. Amikor belakta az asszony kikapcsoltam minden ilyen automatikus frissítést!
Megvárom az enyémet, s nyitom ki a 4X-et, teszem fel a Multi ROM-ot! Ott legalább nincsen ilyen alattomos dolog.
-
Nos!
Ma a "szívembe" lopta magat a Xiaomi!
Direkt Global Stabil van fent, direkt ki volt kapcsolva a frissítés és mégis telepített valamit!!!
9.2.4.0 van a telón!
Amire én gondolok: a jelszó öli meg!
A PIN-t kéri, elfogadja, elindul a launcher, s amikor a feloldót kérné, akkor hasal el!
Ma elbuktuk az összes készülékkel készített fotót december eleje óta, mert a kedves gyártó belenyúlt a rendszerbe kívülről!
Ráadásul ennek teljesen másképp van a menüje! Alig találok meg valamit is!
Aki még nem szívott: van védelem a készüléken? Ha van kapcsold ki, amíg nem megy le a frissítési hullám.
Megérkezik az enyém, nyitom ezt is és megy fel a Multi ROM!
B@ssz@ meg a Xiaomi! -
Segítsetek légyszíves!
Kocsiban vagyok...
Az asszony 4X-e is befrissíttette magát: folyamatosan újra indul!
Mi lett ennek a megoldása? -
OFF: (Hátha nem törlik)
Valaki, aki ma-holnap rendel vmit az eustock.eu-tól: - Írna nekem egy pm-t? (És a Dunától K-re lakik.)
Köszönöm! -
-
válasz
albiosz
üzenetére
Nem kell túl nagy jelentőséget adni a dolognak! (Nem lebagatelizálva.)
Néha - 2-3 havonta egyszer elő szokott fordulni, hogy nem úgy veszi a töltést ahogy kellene.
Ha sűrűbben vagy mindig, akkor minden féle cserét, kereszt próbát meg kell csinálnod (telefon, kábel, töltő)."Jóslat": kell, egy kis idő mire kiszámolja, de nagyjából jó szokott lenni.
-
válasz
ElPropheta
üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Társasjáték topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)