- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Dögöljek meg ha értem: tegnapi mizéria után na mondom Xiaomi.eu stabilt feltolom...
Na persze, nekem még ez sem megy: stabil rom fájl letölt, feltolom sd kártyára, twrp -ben install zip - kiválasztom a zip fájlt, elkezd csinálni valamit: Install MIUI ipdate... felirattal, majd semmi, előbb 15 percet vártam kb.
Majd gombokkal újraindítottam a telót, de csak a logót látom, még TWRP-be sem tudtam belépni.
Fastboot módban twrp install, delete data most, majd install zip és ugyanúgy nem fejeződik be a telepítés.
Én vagyok hülye, vagy mi van már megint???????????????????????????????????????????
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest