Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurasz
tag
válasz
Departed #3652 üzenetére
Én Redmi 3-ról váltottam. Nagyobb ROM, RAM. Ennyit a pozitív dolgokról.
A negatívakat meg leírták az előttem hozzászólók.Akksi: nekem csalódás a Redmi 3 után, de gyengébb akksis készülékről váltva lehet valaki elégedett vele. Én nem. Ettől eltekintve számomra összességében a telefon rendben van.
Viszont a 4 Prime-ot ajánlom a 3 helyett, érezhetően gördülékenyebb kezelni a Prime-ot. A B20 hiánya ne akasszon meg, ha városban laksz, pláne ha vodás vagy. Sehol nem fogod hátrányát érezni, kevés hely van, ahol 3G ne lenne náluk, amivel viszont bőven elvagy. Hangsúlyozom, hogy kizárólag az én személyes (bel-és külföldi) tapasztalatom alapján mondom, hogy kicsit túl lett lihegve a B20 megléte/hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest