- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Majdnem Mi A2 Lite lett az utód nekem is, édesanyámnak vettem még az Eustock előző verziójának utolsó hetében 45-ért, de hirtelen a hétvégén megjelent a Lurdy-ban az Mi 9 SE elég jó áron 2 év hivatalos garanciával (99900Ft, 5000Ft-tal drágább, mint a Geekbuying-ról kuponnal, már itt tartottam...), és váltottam (egy hónapja sárgásbarnás folt jelent meg a 4X sarkában a kijelzőnél, ennyi volt a hibája 2 év alatt 45000-ért, a szervizt sem tudtam megtesztelni...) Az Mi 9 SE kompakt, AMOLED, bár az akku karcsúnak tűnhet, de láttam olyan üzemidő tesztet, ahol lenyomta a Redmi Note 7-et valszeg a kisebb képernyőméret és hatékony chipset miatt.
A 4X totálisan használható, marad back-up telefonnak, pár hülye játékot inkább azzal fárasztok, de nagyon jó élmény volt használni. Marad MIUI8-on
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest