- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orso0355 #23320 üzenetére
Szerintem csak morcos kora reggel a kolléga, mivel ő is tudja, hogy a nálam működik ez a dolog tipusú visszajelzések nélkül egy ilyen topik értelmetlen lenne. Felesleges is lenne magyaráznunk, miért. Az általa is látogatott Linuxos topikok is ugyanígy működnek és ezen visszajelzésekből lehet tudni, hogy érdemes várni a megoldásra, utána keresni, mi lehet az.
Az persze közhely, hogy akinek minden működik, az nem írja le téma a topikjában - szerencsére néhányan mégis.....
Azt sem értettem az utóbbi napokban, hogy minél többen írták le, hogy lassú a letöltés az új ROM-nál, annál többen csaptak rá és ők is beírták, hogy jajjjajjjaj tényleg nagyon lassú. Én a beírások alapján inkább várok még pár napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ingatlanos topic!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Arch Linux
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest