Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem srácok, hogy lenovo p70-ről érdemes lenne e átváltani erre főként gps használhatóság miatt ? Manapság egyre többet járok Budapesten ahol waze és igo segítségével használnám a navit, de olykor szinte megbolondul ide-oda teszi a pozíciómat, van hogy egy utcával arrébb tájol be, illetve gyakran dobja el a jelet. Előre lépés lenne ehhez képest a 4x ?
Olvastam pár helyen, hogy bár nagy az akksija mégis viszonylag gyorsan merül, egy összehasonlításban pl a lenovot hozták előrébb ebből a szempontból még akkor is ha kb 2 év különbség van köztük.
Bár elég kicsi az esélye de hátha van aki az én helyzetemben van és előzőleg pont ilyen (p70) telója volt
Esetleg a hardver különbségeken túl van e pro és kontra, itt ott lassunak vélték, bár én videóban elég fürgének láttam ezt a 4x-et. Szóval előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest