Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lócitrom

őstag

válasz RoMix85 #1371 üzenetére

persze. döntő többség el van ájulva a specifikációtól. viszont az evidens, hogy egyik panel silányabb, mint a másik. és akkor itt páran felhozták az EBBG előnyeit, amit kb. ugyanolyan magyarázatnak tekinthetünk a gyártó részéről, mint a „miért nem akarjuk, hogy színesen világítson a LED” témakört. nem elég, hogy nincs semmi gyakorlati előnye, de még gyaníthatóan olcsóbb is, mint a BOE. felmerül a kérdés, hogy akkor mért nem lehet megoldani az egyik beszállítótól az egészet és mért kell kib@szni a vásárlókkal. mobilaréna cikkek rendre dicsérik a kijelzőt. én is szívesen dicsérném már végre úgy, hogy nem csak tesztekben látok BOE panelt.

megjegyzem rommá teszteltem mi lenne az ideális, de az nemigen van. télen nem vakulok meg a napsütéstől, olyankor nem irritáló. de így nyáron már végképp azt vettem észre, hogy a két panel automatizált fényereje közt is van eltérés és tökre máshogy adja rá a fényerőt. ha kikapcsolom sem változik úgy, hogy az kényelmes legyen. sőt, ami érdekes, hogy a BOE panelt automatán nagyon bénán kezeli és jellemzően halványabbra veszi a fényerőt.

Új hozzászólás Aktív témák