Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
RoMix85 #1371 üzenetére
persze. döntő többség el van ájulva a specifikációtól. viszont az evidens, hogy egyik panel silányabb, mint a másik. és akkor itt páran felhozták az EBBG előnyeit, amit kb. ugyanolyan magyarázatnak tekinthetünk a gyártó részéről, mint a „miért nem akarjuk, hogy színesen világítson a LED” témakört. nem elég, hogy nincs semmi gyakorlati előnye, de még gyaníthatóan olcsóbb is, mint a BOE. felmerül a kérdés, hogy akkor mért nem lehet megoldani az egyik beszállítótól az egészet és mért kell kib@szni a vásárlókkal. mobilaréna cikkek rendre dicsérik a kijelzőt. én is szívesen dicsérném már végre úgy, hogy nem csak tesztekben látok BOE panelt.
megjegyzem rommá teszteltem mi lenne az ideális, de az nemigen van. télen nem vakulok meg a napsütéstől, olyankor nem irritáló. de így nyáron már végképp azt vettem észre, hogy a két panel automatizált fényereje közt is van eltérés és tökre máshogy adja rá a fényerőt. ha kikapcsolom sem változik úgy, hogy az kényelmes legyen. sőt, ami érdekes, hogy a BOE panelt automatán nagyon bénán kezeli és jellemzően halványabbra veszi a fényerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest