Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) Trk.Adam87 válasza Wolfy_ (#1900) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

Az XCOM 2 szinte csak csúcs és pár éves csúcs procikat támogat. Szerintem kb Snapdragon 845 lehet a minimum szint, amin már elfut. A Pad 5 egyértelműen támogatja, bőven a minimum követelmény felett áll teljesítményben.
Tabletből árban felfelé nézve a Xiaomi Pad 5 az első, amin már futna, ugyanis teljesítmény terén elég nagy szakadék tátong a Pad5 szintje és a kb 40ezer Ftal olcsóbb RealmePad között. Amin 4-6 GB Ramos kiszerelésben szintén jól futna a legtöbb játék(Cod Mobile, Pubg, Apex Legends mobile szintűek meg sem kottyannának neki), viszont egy XCOM2, Alien Isolation, Genshin Impact, Diablo Immortal... nagyobb teljesítményt igényel, van amelyik teljesen indokoltan az androidos viszonylatban kiemelkedő grafikája miatt, míg más játékok (pl: Diablo Immortal) a csapnivaló optimalizáció okán.

Szóval a lényeg, hogy a Xiaomi Pad 5 alatti árban egyetlen tablet sincs jelenleg, amin az említett játékok játszható szinten futnának vagy egyáltalán támogatottak.
A Snapdragon 860 processzor pedig már kellően erős, nagyjából a 2-3 évvel ezelőtti csúcskategória szintje, a mai csúcskategóriánál sem marad el olyan sokkal, tekintve, hogy melegedés szenpontjából ez a valaha készült egyik legjobb Snapdragon proci, így nagy terheléskor sincsen teljesítmény vesztés.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.