- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolinggg
tag
válasz
novinyul #3636 üzenetére
sajna ez van
https://www.youtube.com/watch?v=Yvywd5e2G6I
a hozzászólások alapján igen nem egyedi. előtte gondom volt az ujjlenyomat olvasóval. újraindítás után rendben volt. de két hétre rá...
ráadásul le sem tudom kapcsolni az ujjlenyomat olvasót, mert használhatatlan a képernyő. ha az lenne a gond, akkor is a 22-es csapdájában vagyok. de nagyon egyszerű cserélni. cseréltem már más készüléken, ez ahhoz képest vicc. 15.000 körül van kínában. ezt még megpróbálom. de a szervízes 45.000 az egy vicc... -
hito
nagyúr
válasz
novinyul #3329 üzenetére
Megőrülök ettől az rettenetesen ostoba, gagyi tárcsázótól. Most tényleg emiatt kell BL nyitnom?
Nincs valami más megoldás? Feltelepítettem a MIUI tárcsázót, de sajnos hívásnál leáll.
Esetleg valami más hivatalos rom, amiben másik tárcsázó van? Miért ezt a szart kellett ebbe tenni?
-
yagami01
aktív tag
válasz
novinyul #2909 üzenetére
Lehet majd utána keresek a fotós topikban. Mindenesetre törölni nem törlöm, még próbálgatom meg egyébként sem baj, ha fenn van.
qnadam: Jé tényleg, vaksi vagyok. Akkor csak plusz beállítás van gcamban, az a javított HDR+. Na pl. hasonlókra gondoltam, hogy még ki kell tapasztalnom jobban. -
yagami01
aktív tag
válasz
novinyul #2905 üzenetére
Plusz gcamban van HDR, ha jól tudom alapból az nincs. Illetve éjszakainál van az az astromód, ezt álvánnyal majd kiszeretném próbálni. Néha jól jön, pl. amit észre vettem, hogy alapbeállításon gyárin néha kiég az ég, gcamban (HDR-el talán?) nem. De lehet van olyan gyári beállítás ahol ez elkerülhető. Pl.:
Pici képek, csak szemléltettem a dolgot. -
válasz
novinyul #2828 üzenetére
azért olyan csomó nincs... amelyik olcsó, annak le vannak verve a sarkai ésvagy a világ végén van, vagy már írtam az eladónak, csak neki annyira se fontos, hogy válaszoljon. esetleg telekomtól jött ki részletre, de annyit nem írt le a hirdetésében, hogy egyáltalán ki van-e fizetve rendesen...
-
zazenke
őstag
válasz
novinyul #2779 üzenetére
a 2x es zoom úgy van megoldva hogy digitálisan nagyít , tehát valódi optikai zoom nincs a telefonban. aa széles látószöget is butították 20 ról 12 re de ez még tényleg nem akkora gond. Most akárhogy nézzük a kamera részt eléggé kiherélték. Cserébe kapott nagyteljesítményű procit
-
erikke17
őstag
-
wande.rer
lelkes újonc
válasz
novinyul #2025 üzenetére
Szia!
A videok akadozasa sokaig teljesen elterjedt volt, minden Note 10 csinalta mindenfele felbontasban, foleg amikor forgattad a keszuleket oldaliranyban.
Aztan ugy kb. 1-2 honapja egy frissites eleg szepen rendberakta, az android 10-es update ota pedig gyakorlatilag kozel hibatlanul rogzit videot. Ritkabban elofordul meg 1-1 framedrop vagy pici akadas, de mar kozel sem zavaro mertekben/mennyisegben.
Szamomra ez volt az egyetlen igazan zavaro tulajodnsaga a telefonnak, de ez szerencsere megszunt. Amugy az a10-es frissites ota ugy erzekelem, hogy joval smoothabb az egesz mukodes, erezhetoen gyorsult a rendszer. Sot, fotominosegben is tapasztalhato egy pici elorelepes, a szelek fele tapasztalhato (minden fotogepen es mobilon normalis) eletlenedes merteke csokkent, tisztabbak a fotok. Ugyanakkor a szinegyensuly a fokamera 4-edelt (27 mp-es) kepein kicsit tulzottan a sarga tartomanyba tolodott (pedig korabban is sargabb volt a kelletenel). De ez utobbi szerencsere nem kulonosebben zavaro hetkoznapi hasznalatban, raadasul utolag korrigalhato appokban.UI: bocs, Highgroundnak szantam a valaszt a #2024 szamu uzenetre , a vegen lattam, hogy elrontottam a cimzest.
-
Peugeot308
csendes tag
válasz
novinyul #2589 üzenetére
Lassan kezdem érteni,bár ennyi verziónál nem könnyű.
Ráadásul furcsa módon eltűnnek a piacról a Pro verziók.Egyre több webshop,amiket megkerestem,már nem tud velük szolgálni,le is veszik a kínálatból,mert ők sem tudják beszerezni...már csak pár helyen van a feketéből és a fehérből...a zöldből már csak a nagyon nagy haszonnal árusítóknál találtam,ami már nem éri meg. -
mizoli
addikt
válasz
novinyul #2420 üzenetére
Nehezen írom le, és később letagadom
, de egy picivel jobb.
Ezzel együtt a Huawei nem a szívem csücske, a zárt bootloader nagy szívatás.
MIUI-t gyári formájában nem használok, ezért nem igazán tudom összehasonlítani, tehát nem releváns a véleményem. (Régebben telepítés előtt szétszedtem a romokat, és kitöröltem a szemetet. Nekem szinte minden az). Azért időnként ránézek a gyári MIUI-ra, és a szemét mennyisége nem csökken.
Mások ezeket funkcióknak hívják.Az EU/multi romok már sokkal jobbak.
Szerencsére Xiaomin elérhető jópár custom ROM, ami az újabb Huaweieken nem létezik.Egyébként maga a vas mindkét gyártónál elég jó szokott lenni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
novinyul #2263 üzenetére
Igen, ezért is csinál sokkal gyengébb képeket a mi9 este.
A Xiaomi Redmi K30 Pro Zoom-ban már van ami a poco f2 pro tesója. -
joey04
titán
válasz
novinyul #2238 üzenetére
elemeket igen, de itt nem is igazán az ios a lényeg szvsz, csak most erről van konkrétan szó. Alapvetően a kínai mentalistás ilyen, hogy sok mindent szolgai módon lemásolnak, legyen szó hardverről, szoftverről, design-ról, előadásmódról, bármiről. Tehát nem arról van szó, hogy elemeznek, és a jó dolgokat átveszik, ami természetesen a piacon, hanem fognak egy koncepciót, egy kinézetet, és egy az egyben lemásolják. Ettől még vannak egyéni tulajdonságok, vagy olyanok, amiket egyenesen jobban oldanak meg, ezt senki nem vitatja. És újra: ez nem a telefonokról szól szvsz, csak ez adja most az alapot.
-
Highground
aktív tag
válasz
novinyul #2025 üzenetére
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm szépen! Nem szükséges, elhiszem nektek, hogy semmi gáz! Pont erre lettem volna kíváncsi, hogy mennyire "általános" esetleg ez a hiba. Ezért is írtam, hogy olyanoknak a véleménye kellene akik már használják egy ideje a telót és van tapasztalat. De ahogy látom akkor elég ritka azért szerencsére.
Ha minden igaz akkor jövő hét hétvégén meg is veszem! 220 volt-nál 2 év garival 154k a zöld. -
Highground
aktív tag
válasz
novinyul #2023 üzenetére
Most nem tudtam megtalálni neked a tesztvideót, ahol látszódott és említette is a srác.
De találtam helyette másik példát:
Itt egy topik ahol erről a jelenségről beszélnek.
És itt van abból a tobikból pár videó példa:
1.
2.
3.
Az utolsó videó második felében vannak kisebb akadások. Szerintem eléggé észrevehető, és azért már kicsit zavaró is. Hozzátéve, hogy állítólag (ahogy olvasom) szoftveresen megoldható. Az is lehet, hogy azóta már patchelték. -
válasz
novinyul #1959 üzenetére
Az egy horror dolog, minden költözés és újra húzás. Hetekig nem olyan mint korábban.
DE mondok jobbat, mit szolnátok ha azt mondanám, hogy a csodás OLED kijelzője beég? Magam láttam. Kit ért el? Teszt app: Multi Touch Test, azon belül szín tesztek. Zöld alatt látni, méghozzá az alsó sáv amiben a 3 gomb van. Húzzátok fel a fényerőt döntögessétek a kijelzőt és voala. Ha nem hiszed ments képet és forgasd el, csak lent a töltő alatti részen üt el.
-
Blue meth
senior tag
válasz
novinyul #1948 üzenetére
Hiaba nem atomstabil mar, meg is igy koroket ver erre a miui-ra. Hogy mit vartam? Hogy oszinte legyek mar en sem tudom. Talan vmi hasonlot, mint az ios. Persze hiaba probal ugy kinezni, az keves.
Elnezeset hogy a telefon topikjaba le mertem irni az eszreveteleimet 😅 nem tudtam h ez a topik csak arra van h istenitsuk a telefont. Sztem sehol nem szidalmaztam, max annyit irtam h bosszanto dolgokat tapasztaltam. Viszont ha te nem erzekelsz kulonbseget mondjuk egy XS/11 pro es ekozott a telefon kozott, akkor veled baj van. Zongorazni lehet a kulonbsegeket. en kiprobaltam a Xiaomit, nem jott be, es ennyi, nem vagyunk egyformak. -
Blue meth
senior tag
válasz
novinyul #1942 üzenetére
Te mirol beszelsz? 😄 Milyen mindenrol? Azokat a problemakat irtam ide, amik ios alatt tokeletesen vagy szamomra kedvezobben mukodtek. Arrol nem tehetekh ez a miui kanyarban sincs az ioshez kepest. Es bizony aki iosrol akar erre valtani, az konnyen lehet h visszalepeskent eli meg, ahogy en is. Hulyesegeket nem kene irni, minden, persze... Lehet a fanboyoknak ezeket fajdalmas olvasni, de nem veletlenul kerul ez a telefon 150 ezerbe, es mondjuk egy i11 meg 300ba, feel the difference.
-
-
DefZone
újonc
válasz
novinyul #1829 üzenetére
Én is arra voksoltam hogy ez szinte tuti valami miui rendszer aranyosság, csak hogy örüljünk.
Magára a telefonra nem mondanék semmi rosszat mert nem az alkatrészek hibája volt, hogyha maga a gyártó által kiadott szoftver nem hibátlan.Nálam ez sajnos felbukkant a multi task-nál mikor a háttérben futó progikat akartam lelőni egyszerre, az egyik feleselt megnyílt..első belépés okán kérte volna az engedélyeket, erre mikor bármit nyomtam volna, egyik gombnyomásra se reagált.
Az értesítősávos is sokszor működött megfelelően, aztán volt mikor többedszerre is csak villogott a felső sáv mire végül lenyílt
Ezeket mind betudom a miui szoftver-nek. -
DefZone
újonc
válasz
novinyul #1795 üzenetére
Lényegre törő
Ennyire azért nem akartam negatív lenni, hogy minden csak nála fordul elő.És valóban, 24 óra próbálgatás alatt eddig, ami leginkább szembetűnő gixer volt, az az érintés érzékelés problémája.
Volt mikor a korábban megnyitott appokat akartam egyszerre bezárni, erre a Mi Cloud lépett elő ami nem akart bezárni, és ott jött az első meglepi, hogy sehol semmi gombnyomásra nem reagált, mire beugrott hogy írtátok ezt a kamera progival, na..kijelző kikapcs majd vissza és lám után már csinálta ahogy akartam.
Hasonló érdekesség volt mikor az értesítési sávban akartam mókolni valamit, erre fent megérintve a sávot több alkalommal csak "pislogott" a sáv érzékelte az érintést azonban több lehúzásra sem történt semmi, talán 5.-7.- próbálkozásra.Nem állandóan csinálja, csupán előforduló jelenség ami bármikor bárkinél szintén megeshet.
A többi aranyosság felfedezése...mármint a telefoné..NEM hibavadászat (!!)idővel alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!