- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefZone
újonc
Orra esni sem akar senki, mégis bármikor bármely óvatlan pillanatban sikerülhet.
Igazad van, nyilván több tényezőtől függ hogyha ne adj isten le is esik, akkor mennyire sérül a készülék, akár a kijelzője, nem biztos hogy 1 leejtés után azonnal rohanni kellene vele szervizbe.
Ebben is igazad van, hogy a waterfall kijelző biztos drágább mint a sima, nekem korábban még ilyesmi nem volt emiatt is érdeklődöm e 2 típus iránt.
Sajnos reálisnak tűnik a 80-100e környéki komponens ár.
Igaz a gugli minden lapját nem néztem végig, de nem használtan kívánom beszerezni a készüléket, így viszont amik fellelhető árak azok olyan 200e környékén mozognak.Egyébiránt ez most ilyen átmeneti dolognak terveződik azaz hogy a leendő készülékkel nem 3-4 évet tervezek kihúzni. A végállomás a Redmi K30 Pro lenne..csak ugye annak a bejelentése és magyarba érkezése még egy halom ?-jel.
Viszont a mostani készülékem már 95%-ban a sírban van így váltanom kell.A P30 gugli támogatottságától nem is annyira én aggódom, hanem hogyha a mostaninál zárosabb határidőben (tehát akár 1-2 év) lecserélném, akkor ha valakinek eladnám ne amiatt hátráljon, mert hogy esetleg nem támogatott a készülék.
-
Norbi.
őstag
Nem feltétlen van arányosság a telefon ára (hivatalos helyről a Note 10 sem 130e, vagy ezt lehet a használt árra értetted) és az alkatrészek árai között.
70e ft körül van egy kijelző hozzá, a nagyobbik baj az, hogy elég nehéz szerezni.A P30 Pro gugli támogatottságától nem kell félni, minden fut rajta, a 40-es széria csak ami csonka. Én lehet inkább azt választanám, mondom ezt úgy, hogy kb. 1-1 hétig mindkettőt használtam.
-
-
Ombre88
csendes tag
Talán rájöttem.Katt a képre és jobb alul ott az eredeti file letöltése gomb.Eddig be volt kapcsolva a google szinkronizálás gondolom oda tette fel az eredetit a telefonon meg maradt egy gyengébb verzió.A fiók már betelt.Ezt 250 gigás tárhelyet meg az életbe nem használom ki.
-
Blue meth
senior tag
Ahha! Erre lettem volna kivancsi! Jo h itt is van, igaz nem teljesen ugyanaz de ez is nagyon hasznos. Koszi!
Kozben 2,5 ora sot es 70%. Azt veszem eszre hogyha 100ra toltom, akkor lassabban merul mintha mondjuk csak 90-re. Lehet osszefugges? Viszont ha mindig 100ra toltom akkor hamarabb lesz gatya az akksi.
Egyebkent komolyan jobban merul keszenleti allapotaban mint hasznalat kozben, ez hogy lehet?
-
Blue meth
senior tag
Igen nagyon, fel is basz, hiába csinálta restore-t, egy két napig jó volt, volt egy kiemelkedő is, aztán utána feltöltöttem, és igaz 2 teljes éjszakát állt, de jó ha összehoztam 3 óra SOT-ot. Nem tudom mitől lehet, de nem igaz h mókolás nélkül nem lehet ezzel vmit csinálni??
Én kb mindig wifi-n vagyok de a 4G is mindig be van kapcsolva, befolyásol az vmit?
-
Blue meth
senior tag
5-6 óra SOT? Hát az nekem tökéletes kb. Ez se bír többet... volt egy kiemelkedő nap múlt héten, akkor kijött volna 8 óra kb, de azóta megint ilyen 5-6 órákat megyek. Igazából ezzel nincsen bajom, nekem ez is elég, csak egy ekkora akksihoz viszont gáz. Persze tudom nem az akksi a hibás, hanem ez a fos MIUI, hajnali 2-kor töltöttem fel 100%-ra, nyomogattam kicsit a telót, 98%-kal aludtam el, reggel 7-kor 90%-ra lemerült álltában, AOD nélkül. hát takarodjanak már... ez már a szánalmas kategória. És most vagyok 52%-on 2 óra 38 perc SOT után, rohej. És az a baj h ez lenne az egyik erőssége ennek a telefonnak, a gigászi 5260-as akksi, ehhez képest hogy egy 4000-es szintet kb, vicc kategória. nem értem hogy lehet valamit ilyen szarul optimalizálni. Komolyan álltában jobban merül mint használat közben.
-
naja
aktív tag
Köszi a gyors véleményeket, akkor egyelőre nem vetem el. Lehet, h igazatok van, és hozzá lehet szokni. Most egy S7e-m van, ennél meg épp az élénk színeket kellett megszoknom, de azóta meg már ez tetszik. Amikor előveszem az amúgy szuper képeket készítő prém kompakt fényképezőt, akkor az tűnik úgy hogy döglött képek csinál. Sehogy se jó
Ha felül vagyok szédülök, ha alul, akkor nem kapok levegőt, ha oldalt, akkor meg nem látom a tévét.
-
-
GoldhandRent
őstag
lehet h vastag a tokod.
amugy meg a simple egy szar. ugy el van baszva, hogy az valami nevetseges.az is lehet egyebkent, hogy valami le van tiltva, ami leteleme az nfc-nek. en mobilnetrol nem tudtam a simple-n keresztul fizteni (persze ez annak a szarnak is a hibaja volt, na mindegy), aztan jo sokaig tartott rajonnom h valszeg valami engedellyel kapcsolatos dolog van a hatterben.
eloszor probald tok nelkul, aztan ha ugy sem jo, akkor az engedelyek
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
megcsináltam mindent( adatok törlése,gyorsítótár törlése,újraindítás),de sajnos még mindig
"letöltés függőben" a frissítéseknél /10 db /
" várakozás a letöltésre" a játéknálegyébként ezt szerettem volna
[link]
lehet hogy ezt tabletre nem lehet ?ui : csak wifi-vel csatlakozom a nethez.
Lehet ,hogy ez a baj ? -
Snowy_owl
őstag
Köszönöm. Jelenleg egy rn8p készüléken tanyázok, de annyira tetszik ez a készülék, és a telekom kínálatában is ott leledzik. Teljesen felesleges lenne a csere, hacsak nem az ois miatt, de az sem elég indok, mert úgyis gimbalt szeretnék venni.
Ui: Mondjuk a nagyobb aksi nem hülyeség.
-
GoldhandRent
őstag
Hozzunk létre egy oldalt, ami algoritmussal elemzi a képeket, és egy fix skálán mondja meg, hogy "hányast" kap a telefon/fényépező.
Pl egy ilyen nyomtatópélda (fekete-fehér körcikkelyek, meg ilyesmi..biztos tudjátok mire gondolok) ha megvan digitálisan, akkor a készített képpel összevethető az élessége, meg miegymás.
A tökéletes nyilván a digitális lenne, azt meg egyelőre egy fényképező se fogja elérni, szóval nem lesz 100 pontos készülék.
A kényes dolgokat pedig egy etanol kamerával lehetne összevetni, itt mondjuk a színvisszaadásra gondolok. Ezek ugye a bőrnél fontosak nagyon, amit bábukkal vagy bőr bútorokkal lehetne ellenőrizni. És így tovább minden. -
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy én is üveg nélkül maradok. Két uv glue-s üveget rendeltem de másodikat sem tudtam fekrakni pedig másfél tubus folyadékot öntöttem rá de így sem tűnt el innen onnan a buborék. Valószínűleg a rendelt üveg nem sima tökéletesen.
Már 5600ft-nál tartok a megrendelt uvegfóliákkal, de még mindig csupasz ön van a kijelző. Nem kene bele többet invesztálni
iPhone-t nem tudom hogy használtad, az én szokasaimmal egyiket sem sikerült megkarcolja, de a feleségemnek sem pedig ő folyamatosan azon van
-
vadászcsiga
félisten
-
Atomgeszi
nagyúr
Az azért van, mert úgy gondolja, hogy alszol és úgysem nézed.
Szerintem annyi opció van, és annyiféle embernek kéne megfelelni, ha kapcsoló lenne, akkor az lenne baja az emberek 99%-nak, hogy nem automatán működik. A másik felének meg az lenne a baja, mint neked, hogy lekapcsolja, miközben csak meditálsz a sötét szobában.
Én ezt úgy oldom meg, hogy ott van mellettem kézközelben, ha érdekel csak felemelem a telefont és már villantja is az AOD-t.
-
Drenadar
veterán
Hát ha rá nézek a telefonra és feleled a kijelzo akkor látom hogy valami van ott. De ez nagyon nem olyan mint egy rendes led és persze halvány.
Én abban reménykedtem hogy van valami megoldás mint régen hogy messziről látszik a telefonon hogy van valami értesítés.
De ha ezt így magyarázni kell akkor valszeg nem működik sehogy se semmilyen romon.
Jelen helyzetben ahogy működik semmi értelme nincs.
Szerintem le is tiltom az AOD-t. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest