- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
énvagyokaz^^
tag
Ki milyen fóliát használ kijelzőre? Most olyan kéne ami itthon kapható, alirol szoktam a hydrogelt fél tenni, viszont ami most érkezett tegnap, azt nem sikerült rendesen felrakni. Már úton van az új, de addig kéne rá valami
-
énvagyokaz^^
tag
Sziasztok!
Pont az akksi volt az egyik szempont ami miatt note 10em lett, de még júliusban lezs egy éves a telefon, és sokkal kevesebbet bír, mint új korában.
Másnál is tapasztalható ilyen gond? Vajon csak szoftveres gebasz és javítják, vagy igymarad? Az elején 9-10 órák lazán jöttek, ma már csak ilyen 6 körül, és érezhetően merül pl játék közbe is, melegedni nem melegszik. Vagy akksit kellene cserélni? [kép] [kép] [kép]
Csatolok 3 képet, elég gáz mostanában, gyári vissza állítás volt, ujrainditva van rendszeresen, szóval ötletem sincs. Ennyi idő alatt behalt volna az akksi? -
énvagyokaz^^
tag
De szerintem ez a 11 miatt van amúgy, asszonynak s20 FE 11 frissítés után is teljesen meghalt, chat fejek teljesen eltűntek, pedig nekem eddig hibátlanul ment, meg is lepődtem hogy az a szar tud normálisan is működni
-
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
Highground #2020 üzenetére
Ha esetleg Debrecen környékén laksz, valahol össze lehet futni, az enyémet megnyomkodhatod.
Én is sokáig nézegettem a P30 prot is, de az akksi is meg sokminden igazából ami erre döntötte a mérleget... Havernak van P30 pro és egyáltalán nem érzem úgy hogy az kellett volna.
Nálam csak pár napja van de én nagyon szeretem, kijelző nagyon szép, semmit nem fagy nem akad nem lassul, kamera is megy hiba nélkül, akksi az hozza az elvárt szintet, elkepeszto üzemidőt tol, ha gondolod Debrecen környékén meglesheted -
énvagyokaz^^
tag
válasz
#72755712 #2011 üzenetére
Oda vissza átolvastam, nagyjából az egészet, és azért ahogy olvastam egy két butaságon kívül komoly gond nincs vele.
Tegnap szabin voltam, egész nap nyomkodtam 4 és fél óra játékkal jött össze 9 és fél óra SOT, úgy hogy még maradt benne 17 százalék
Töltő is nincs egy óra és fullon van.
Nagyrészt az akksi miatt lett ez, egyébként nagyjából minden lehetett volna ami van a telenornál, de abszolút nem bántam meg eddig. -
énvagyokaz^^
tag
válasz
hjtz4t3wrseg #1997 üzenetére
Hát egyenlőre nem találok jót, tudsz adni egy linket?
Médiába tudnának rá csinálni egy üvegszálas fóliát, de az 9ezer ami kicsit sok, azt csak legvégső esetben akarom.
Alirol rendeltem, de most eléggé halott a posta, van ami február óta nem ért ide, addig meg nem kéne így minden nélkül lennie. -
énvagyokaz^^
tag
Ez az akksi beszarás, 25 százalék van még benne 9 óra SOT és 3 óra játék mellett (mobile Legends)
Volt benne messenger face kamera telefonálás YouTube minden.. Eszméletlen :D
Bugokkal még nem találkoztam, nekem a kamera se fagy le, ultra grafika mellett zökkenőmentes a játék is, nagyon tetszik eddig.
Már csak valami fasza fólia kéne rá, azt viszont eddig sehol nem kaptam. -
énvagyokaz^^
tag
válasz
vadászcsiga #1992 üzenetére
Igen, a telefon adatai jönnek be. Vagyis inkább sim kártya
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
vadászcsiga #1990 üzenetére
Azt még tudod nézni nekem hogy ebbe a menübe neked melyikre van állítva?
Egyébként eddig nagyon jó kis telefon, még nem futottam bele bugokba -
énvagyokaz^^
tag
Sziasztok!
Tegnap nekem is megjött végre, telenornál egész jó áron volt a csomagomba, valamit ajánlott így használatba vétel előtt megcsinálni rajta?
Nemtudom már kinek a hozzászólása volt, hogy valami hálózatot át lehet állítani, és akkor a cella készenlét nem fogyaszt annyit."
Ezt találtam:
my standby drain was caused by the Rom selecting the wrong network type. Go to *#*#4636#*#* and select LTE/UMTS auto (PRL) for both Sims. Try it
Valakinek bejött vkinek nem.
Viszont ebben a rejtett menüben lehet állítani, hogy milyen gyakorisággal kérdezze le a cellainfót, ez disableden van."Nemtudom kié volt, csak a szöveget mentettem le magamnak.
Ezen kívül érdemes valamit állítani rajta? Teljesen csak este ülök neki, nokia 7 plust váltott.
A rendszer jelenleg a képen látszik, egy frissítést tettem fel tegnap, más még nem lett piszkálva.
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
vadászcsiga #1810 üzenetére
Neked is az van rajta?
Arról a média markos üvegszálas cuccról van valami infód esetleg? -
énvagyokaz^^
tag
Sziasztok.
Én is ma beneveztem egy mi note 10re, telenornál csomagomba egész jó áron jutottam hozzá.
Majdnem az összes hozzászólást elolvastam, és ahogy én értelmeztem a dolgot, a legjobb opció ez a hydrogel fólia? Más, esetleg üvegfólia nincs ami a lekerekítésnél is jó?
Illetve média marktba ajánlotta az egyik eladó, hogy ott van olyan lehetőség itt (Debrecen), hogy nem üveg, hanem üvegszálas fóliát tudnak rá "csinálni", csak kicsit húzós az ára, konkrétan 9ezer Ft. Ez valami parasztvakítás, vagy tényleg jó lehet? Aztmondta a fickó ez nem rendelős, hanem ott "gyártják" valami géppel a telefonra. Megérne 9ezret?
A gyári tok jó minőség, vagy érdemes azt is venni másikat?
Rendszer hogy áll most? Ahogy olvasgattam, 1-2 embernél azért voltak zavaró dolgok, másoknál meg tökéletes. Romolgatni nem szeretnék, sose csináltam még, nem is nagyon mernék belevágni.
Egyenként nokia 7 plust váltottam vele, én ezzel is teljesen meg voltam elégedve, csak sajna sikerült össze törni, és másik kijelző majd április végén lesz bele.
Érdemes rajta valamit egyből állítgatni? Vagy jó úgy ahogy van? Általános felhasználás, face játék messenger netezes YouTube és hasonlók, nagyon extra dolgokra nem használom. Munkára jó lesz a 7 plus majd.Apropó csütörtökön érkezik, addig várnék minden hasznos tippet/tanácsot/ötletet :)
Köszönöm előre is mindenkinek, ha valamit kihagytam akkor pótolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8