Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz
DefZone #1830 üzenetére
Az fix, hogy van hova fejlődnie a MIUI-nak. Rengeteg apró bakival találkoztam már az elmúlt 1 hónapban. Tény hogy az iOS sem a régi egy ideje, de hát így is fényévekre van még mindig. Én azt mondom pár hónapig elhasználgátom ezt a telót, fotózgatok vele sokat, aztán ősz tájékán rámegyek egy XS-re, úgyis régi vágyam volt, addig talán már beesik 200 alá. Addig meg tökéletes lesz ez.
-
Shinnokina
tag
válasz
DefZone #1738 üzenetére
bármelyik drágább telefon kijelzőjének cseréje elég durva áron van, hacsak nem fizetsz rá speckó, törésre is fizető biztosítást. Tudom, hogy sokan menőznek csontig betört ájfónokkal, de erre van a fólia, illetve a tok, igen, egy flip tok nem olyan menő, de sokkal jobban védi a telefont. Nekem mióta okostelefonom van vagy 10 éve, még soha egynek sem törtem be a képernyőjét
pedig ejtettem már le többet is. A Note 10-et is leejtettem már vagy kétszer, semmi baja, mert flip tokom van
(jobban mondva wallet tokom)
-
Blue meth
senior tag
válasz
DefZone #1745 üzenetére
Mi az az 1 funkcio?
Amugy nem tudom hol nezted de Mi 9T mar csomo helyen van 100-110ert. Amire te gondolsz az a Pro lesz, 140-150.
A Mi Note 10 meg csaloka, latod en is kifogtam egy problemasat, hiaba nagy az akku... Most pl az van hogy tegnap kora delutan toltottem fel 100-ra, azota volt kb 10 ora keszenleti ido (amig aludtam), 4 oras sotnal jarok es 15%on van a telo... Es ugy h pl kamerat nem is hasznaltam szinte egyaltalan. Nem is ertem masoknak hogy jon ki 8-10 ora kijelzoido.
-
novinyul
veterán
-
hemaka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kamerában lép szintet a Xiaomi egyik legambiciózusabb telefonja, ám kamerában maradt a legtöbb tér a fejlődésre, ezúttal pedig az ár/érték mutató sem stimmel.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest