Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
Óó ez csak egy 50 colos változat szóval ez egy negyed esetleg.
És még csak nem is OLED.
Épp ez zavar, hogy a youtube meg a netrádió az tök baró volt benne. Pláne, hogy lehet "beszélgetni" a távirányítóval. Van másik médialejátszó is otthon ami "megmaradt" ...az se viszi rendesen a 4k-t. De még az hagyján. Ami inkább zavar az a szín. Azt sehogy nem tudom rendesre belőni. -
marilllyo
veterán
Srácok!
Kaptam kölcsön (nézzem meg és ha tetszik, akkor vegyem meg 10k-ért) egy ilyen készüléket egy ismerősömtől.
Egy Panasonic EX780-as TV-vel használnám, de számos problémával szembesültem. Nem tudom, hogy mi az ami user error vagy mi az ami "ez ilyen".Kodi, VLC-vel a 4k tartalom akad. Egyes részeknél nagyon droppol.
A színek nem stimmelnek. A TV beépített youtube appjával egy standard "4k 60fps" videót gyönyörűen játszik.
Ugyanez a videó a MiBox-ról játszva nem jó. Kiégett színek...felét meg sem bírta jeleníteni. Nagyon nem tudtam a beállításokban sem variálni. Felraktam a felbontást 4k-ra aztán ott egy féle lehetőség volt a színeket illetően.
Ugyanez a PS4 beépített yt appjával szintúgy tökéletes.Egyébként tetszene mert a menürendszer az jobban kézreáll youtubozásnál, netrádiónál mint a TV gyári rendszere de így kvázi használhatatlan. :/
A rendszert nem frissítettem. Biztos nem oreo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest