- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nem!
Pont azt írom, hogy ugyanaz a problémám mint neked. Egyszerűen nekem a TV gyári lejátszója nem jön be. Szépen olvas mindent, de nekem kicsit fapados. Ez tetszetősebb megoldásnak tűnne. De mint írtam nekem a 4k film HDD-ről szaggatott rajta.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Óó ez csak egy 50 colos változat szóval ez egy negyed esetleg. És még csak nem is OLED.
Épp ez zavar, hogy a youtube meg a netrádió az tök baró volt benne. Pláne, hogy lehet "beszélgetni" a távirányítóval. Van másik médialejátszó is otthon ami "megmaradt" ...az se viszi rendesen a 4k-t. De még az hagyján. Ami inkább zavar az a szín. Azt sehogy nem tudom rendesre belőni.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Kaptam kölcsön (nézzem meg és ha tetszik, akkor vegyem meg 10k-ért) egy ilyen készüléket egy ismerősömtől.
Egy Panasonic EX780-as TV-vel használnám, de számos problémával szembesültem. Nem tudom, hogy mi az ami user error vagy mi az ami "ez ilyen".Kodi, VLC-vel a 4k tartalom akad. Egyes részeknél nagyon droppol.
A színek nem stimmelnek. A TV beépített youtube appjával egy standard "4k 60fps" videót gyönyörűen játszik.
Ugyanez a videó a MiBox-ról játszva nem jó. Kiégett színek...felét meg sem bírta jeleníteni. Nagyon nem tudtam a beállításokban sem variálni. Felraktam a felbontást 4k-ra aztán ott egy féle lehetőség volt a színeket illetően.
Ugyanez a PS4 beépített yt appjával szintúgy tökéletes.Egyébként tetszene mert a menürendszer az jobban kézreáll youtubozásnál, netrádiónál mint a TV gyári rendszere de így kvázi használhatatlan. :/
A rendszert nem frissítettem. Biztos nem oreo.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest