Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Mi Box 3-am van.
Tapasztaltabbaktól szeretném kérdezni: ha factory resetelem a készüléket akkor a következő bejelentkezésnél ez is ragaszkodni fog a saját google accountom-hoz vagy bármilyet elfogad? Gondoltam kölcsönadom kollégának kipróbálni, de azért mégse legyen már bejelentkezve a saját accountommal a box... -
winben
aktív tag
Sziasztok
Mai nappal én is csatlakoztam a klubhoz. Rpi2-t használtam Kodival, de a youtube és spotify béna támogatása már elfogyasztotta a türelmem.
Kb az első fél órában 2x lefagyott azóta viszont rendben van a kütyü. Felfrissített 8-as droidra ha mindenigaz, az új felület kicsit kaotikusabb, de hátha megszokom.
A wifivel kicsit meggyűlt a bajom, eleve egy gagyi routerem van, de egy usb ethernet átalakítóval van vezetékes net a boxon és szépen suhan a gigás vonalon a stream. Billentyűzet, egér is működik az usb-n. Azt majd még megnézem egy külső usb 5.1 hangkártyával tud-e boldogulni - majd ezt még letesztelem.
Viszont egy kérdésem akadt:
A chromecast funkciót hol tudom lekorlátozni, hogy csak én tudjak átsugározni? Tudom, hogy mobilon tudom ezt állítani, mivel chromecast 2 eszközön párosítva van a teló a vevőegységgel. Itt viszont a telóm látja a hálózaton, mint egy eszközt, de nem találok módot a párosításra.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest