Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
köszönök minden infót, átgondolom és nézegetek még.
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
-
Carlas
senior tag
wifit nem hasznalnam de van egy 5ghz-es routerem, dual band wifin 1750 mbps-et tud maxba. De én maradok a kábelen. alapbol usb külső vinyóval most. Akkor usb rádugva egy 3TB vinyorol mindent lazán vinne? mkv 1080p és 4k 60fpsig-. hdr fontos. hang hdmi-n at erositore max 5.1 vagy DTS. ennyit kell tudnia. ne akadjon egy film se KODI-val. kadencia helyesség nem érdekes, eddig se volt zavaró a tv-n és nem hiszem hogy az alap tv lejátszó helyesen tolja a filmeket. nem fogok millios hangrendszert venni se millios tv-t szóval ez a része sem érdekes. ami van (logitech z906 és egy jobb soundbar) jelenleg tökéletes hang nekem a tv ami jon az egy 4k hdr tv lesz de még nincs meg melyik.
-
Carlas
senior tag
en 31 spotify premium szinten + tidal online tv szintén de van amit perfekt minőségben akarok igy muszáj a rendszer. ugyan úgy mint zenében. ott is egy elég komoly lejatszo + dac+ füles kombó van. mert munka utan jól esik meg hát sok idő sincs. mozi alap de van egy két film amit imádok és a bármikor megnézem. ezekről nem mondok le. ezért is avi stb kilove csak a rendes. ehhez kell a cucc. nah mind1 köszi
-
Carlas
senior tag
válasz marilllyo #2021 üzenetére
Akkor tényleg sorry. hát ha csak a gyártót nézed az is jön le hogy ez milyen frankó hogy ennyi mindent tud.
aztán megy a szépítés. pedig a márkát szeretem és eddig nem nagyon volt ilyen elég sok xiaomi cuccot teszteltem már /headset,lámpa, bt cuccok, hangszóró stb stb/.Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
Carlas
senior tag
válasz Degeczi #2019 üzenetére
Nekem is ezért is mondom hogy nem a sóher emberből kell kiindulni aki mindent letölt. hány dvd filmem volt ami meghalt a dobozba magába és olvashatatlan sajnos. de BD-nél is volt sőtt még fóliázottnál is. nekem ez volt a nagyobb gondom + 2018 ban a központi tároló elég általános megoldás. jó lenne ha a xiaomi valami durva cuccot kiadna. tuti igény lenne rá és jó áron is tolnák.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Alapvetően nem az ár a gond de azért itt nem szállnék el. ajánlottak még 1-2 modellt ami frankó megpróbálom kipróbálni /zidoo s9x, meg Minix Neo U9-H illetv egy dune/ én csak a tapasztalatot irtam le hogy eddig az Apple tv 4k tudott mindent hibátlanul de ha van akár jobb áron akkor én csak örülök csak jól működjön. ha a zidoo stb vel is igy kell mokolni akkro tényleg a droidot elfelejtem. régen az asus oplay r1-et hogy imadtam. semmi hiszti, vitt mindent. csak már koros lett.
Ez a fogpiszkálós resetes csodák nem is értem hogy életképesek ennél még lehet az is jobb ha a telóm hdmin a tv-re dugom + BT bill es viszi.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz marilllyo #2015 üzenetére
Ti tényleg nem toljátok külső vinyóra a filmjeiteket? Mindig Blu-ray lejásztóval megy a szórakozás + ha több tv van akkor cipelitek át? Lehet félreértem de nem mindenki tölt le mindent. Persze hazudik aki azt mondja semmit se de van aki megveszi ugyan ugy ahogy a spotify-t vagy tidalt tolom és nem a netről töltögetek. Bár most eljutottam oda hogy a Limited filmeket nem veszem meg és eladtam őket pl Terminator skynet fan, predatornak a fejszobros 2.genes változata stb. Szóval ha tényleg ez volt a gondod akkor értem és sorry de nem igy jött le hanem hogy csak 'archivált mkv" és fúj fúj.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz #88470784 #2012 üzenetére
Nem döntöttem el, ha eldöntöttem volna elmegyek és megveszem. de megsértődni sem kell. Előtted megírták hogy nem lett túl jó cucc filmre. Erre voltam kíváncsi mert ha a gyártó adatait nézem akkor megveszem mert a 4k/60fps + hdr feltételezi azt hogy nem a pixeles YT és stream videókat tudja csak így. ezért voltam kiváncsi hogy ennyiért mennyire kamu ez. de jobb a tapasztalat és itt akkor van gond. netes tartalomra a tv is jó. Ez az mkv archiválás látom nagyon szúrja a szemed amit nem értek de legyen. Csak más lehetőség rendes filmek minőségre nincs hogy megoldjam hogy egy központi tárolóról elérhető legyen minden. Persze ha van várom a tippet.
jambiyya-nak köszönöm szépen az infót így akkor mást keresek és kár hogy nem úszom meg ennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
válasz #88470784 #2009 üzenetére
csak azért kérdeztem mert scifi lett volna ennyiert akkor ha azt tudja amiket ráirogattak.
Az "olcso" kínai boxok amiket ajanlanak 40-50e-ről indulnak néha szóval nem annyira olcsóak ám. amik igen azok annyira piaciak. illetve alapba tudják sokszor azt amit a mi box + sok extra. igy az hogy "Arra vannak az olcsó kínai boxok" írásod nem helytálló, hiszen ha ilyen akkor inkább a mi box 3 az ami egy olcsó kinai box alap dolgokra....
nekem a lényeg hogy ha tudta volna rendesen akkor elég lett volna amire kell most.
Az mkv fontos mert az online streamek 99%-ban ótvar minőségűek és meg sem közelítik a valós minőségét egy-egy filmnek. sok filmet le is digitalizálok ha kell mert a lemez nem örök élet sajna szóval itt nem a letöltésen van a hangsúly mert a lemezest is digitalizálva nézem.lehet akkor marad az apple tv 4k az hibátlan volt csak árban azért nem ennyi. tudod azért a support, szoftvertamogatas stb sem mellékes meg a minősége a cuccnak és bár most nincs eszközöm de, a dolby vision, atmos, hdr, stb támogatása is jól jöhet majd.
A libreelec-es boxokat meglesem még hátha. De sajnálom a mi boxot mert tökre tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Jah ertem usb 2.0 van nem 3.0 igy lehet gond hogy nem bírja az átvitelt?
a kadenciahelyes lejátszás nem fontos most de az gáz lenne ha az usb sebesség miatt akadna.
Lehet tenyleg marad az apple tv 4k eddig az volt a legdurvább cucc az mindent vitt mindenhogyan atmos hang, dolby vision stbTöbb mint 15 éve a Hardveraprón!
-
Carlas
senior tag
Sziasztok. Nézegettem ezt a boxot is.
Pár kérdésem lenne kérlek segítsetek.Csak filmlejátszásra kellene semmi másra és érdekelne hogy hibátlanul tudja-e ezeket akadás nélkül:
-1080p MKV
-4K MKV akár 60fps /ne legyen gond megnyitni egy 50-80gb filmet/
-HDR
-A hang HDMI-n az erősítőbe
-Külső HDD akár 3TB-ig /most tudom van ez a FW hiba de ez ugy is javítva lesz/
-KODI rendesen megy
-késöbb akár Dolby atmos hang támogatás /ez nem fontos csak infónak/Igazából ennyi a fontos. Az hogy mennyi idő a boot is mellékes, csak vigye rendesen akadás mentesen a filmeket.
köszönöm
-
Carlas
senior tag
koszonom igy mar vilagos. hangrendszerre max egy logitech z906 lesz. en ezt imadtam de koltozes miatt most nincs. szoval ennel tobb nem kell. ezen van optika es rca ezert gondolkoztam a MINIX NEO U9-H-n mert itt sokkal tobb bemenet van igaz arban majd dupla. de lehet megerne. kizarolag filmlejatszasra hddrol semmi masra. de ha igy felesleges a MINIX NEO U9-H a z906hoz es a xiaomi is jo lenne hozza akkor a mi box is jo ha ehhez kiadja a rendes dts-t, 5.1 stb...
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Koszi.
ez mit jelent, miert jo es miben mas a kodi?---> libreelec
illetve lanon egyaltalan nem hasznalnam, sem nas-on at. tenyleg csak kulso hdd vagy pendrive es vigye rola rendesen a 4K mkv-t akar 60fps illetve az alap 1080p mkv-at, a 3d blu-ray kulon jo isobol stb. elvileg ez a kodi tudja. (nem hasznaltam meg ilyet) a régi media centerem egy asus oplay r1 volt azt imadtam de a 4k mar nem volt nala opcio.Amit meg neztem a MINIX NEO U9-H.
Fontos lenne hogy itthon is megveheto legyen.
koszonom elore az infokat
[ Szerkesztve ]
-
Carlas
senior tag
Sziasztok
Gondolkozok egy Xiaomi Mi Box 3 vásárlásán. Fontos a 4K a HDR és a 60fps is.
A cucc rendesen viszi az 1080p és 4K-s MKV-at? nincs szaggatás ,akadás stb? Hang hdmin menne az erositobe, illetve csak filmlejatszasra lenne KODI-val, Pendrive-rol vagy kulso 2-3TB-os HDD-ről.
Menne igy rendesen?
koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest