Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz eboostr #9536 üzenetére
(régebbi yht196 szettem van, csak ddt meg dtst tud az erősítő)
Próbáltam TVn at nyomni a hangot, atdugtam direktbe erősítőbe is felaldozva a 4kt, de 5.1 hangot csak brutális kep akadozassal sikerült kipreselnem belőle Kodival...
Előtte meg a dolby hangzásjavitasok tréfáltak meg.. -
solti
senior tag
Tegnap megjött a gen2 mi box s-em, eddigi tapasztalatok:
- AFR nincs se Kodiban, se Disneyn se Apple TV-n, de eddig nem vettem észre különösebb judder-t (4k 60hz hdr), ami érdekes.
- gyors a rendszer, előző generációs mi stick-hez képest főleg
- TV-re direktben köttem mert az házimozi erősítőm nem tud 4k-t, de szépen küldi a hangot arra amerre kell
- Kodin eddig semmi sem akadt, random 15 sorozat/filmcím közül (minden hw gyorsítás defaulton bekapcsolva) -
solti
senior tag
válasz 1990.tamas #9491 üzenetére
én úgy vettem észre, hogy az első generációs stick nem szereti az 5ghz magasabb csatornáit
-
-
solti
senior tag
válasz csonkadavid #9150 üzenetére
nincs kadencia helyes lejátszás? kodi szerintem tudja... vagy a 4k-s verzióból ezt kivették?
-
solti
senior tag
- gyártói és veszélyes cuccokkal sok mindent nem tudsz csinálni, egyébként is, definiáld, hogy veszélyes... a kéretlen meg a ki nem szarja le kategória már elnézést... nem kell, nem nyitom meg
- ismeretlen forrásból stb... Ne telepíts ismeretlen forrásból, ott adott esetben egy vírusírtó se ment meg, de mi stick/box esetén - bár nekem szar a képzelőerőm - nem tudom mi szükség lehet rá
- webböngészés? nem arra van, nem is jó rá, meg különben is.Amúgy se a mobilomon, se a tabletemen nincs vírusírtó, de még az otthoni laptopon is csak win11-be beépített defendert - vagy minek hívják - használom... Az igazán veszélyes vackoktól úgysem véd meg egyik sem...
-
solti
senior tag
válasz TeebyKay #8459 üzenetére
- van usb hub ethernet porttal, azt szokták használni sokan
Azt simán vinnie kéne, szerintem ott valami a wifivel lehet. A Mi box s-sel én akár vpn-en keresztül távolról is tudok NASról legalább 720p-vel streamelni (szinte mindenem az, szóval valszeg simán visz többet is)
-
solti
senior tag
FYI: 19es Kodi a régebbi NASomat nem érte el, software caused connection errorral. Megoldás : SMB minimum verziót át kell állítani nincsről smbv1-re. (beállítások, szolgáltatások, smb ügyfél).
Viszont RTL Most megy -
solti
senior tag
-
solti
senior tag
válasz TeebyKay #6695 üzenetére
anyámnál van valamelyik sagemcom (3890 talán? de nem biztos) és ott a lan, a 2,4 és az 5 ghz egymástól teljesen szeparálva van. Én nem találtam menüpontot ahol ki lehetne kapcsolni sajna. Mögé kötöttem egy 2. router-t wifi AP-ként, és így minden lát mindent (a sagemcom szempontjából minden lanon van). Lehet, hogy telefonon lehetne kérni hogy átállítsák, de én lusta voltam telefonálni... Amúgy kapják be, így kb csak netezesre használható, anyámnál még a kamerája képét se tudtam nézni...
kodi context menü : stop majd play egymás után, nekem működik.
[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
válasz blessbygod #6556 üzenetére
mit szeretnél lejátszani? amúgy kodi
-
solti
senior tag
válasz Williamgrant #6511 üzenetére
én anyukámnak vettem, tudja használni, jó kis cucc, kodi is működik kadencia helyesen. HBO Go-t még nem próbáltuk, de ott figyel rajta, nem hinném, hogy problémás.
ui: én 16-ért vettem majdnem 1 év garival bontatlanul magánszemélytől, jár ajándékba a mi10-hez, úgyhogy a 17,900 nem rossz ár, de nem is világbajnok
-
solti
senior tag
válasz <Adamsky> #6001 üzenetére
köszi a gyors választ. Sajna a külső HDD csatlakoztathatóság is szűkíti a kört és nagyjából a sima stick-ek kiesnek.
Boxokban meg nem vagyok otthon, nem tudom mi az ajánlott vagy nem ajánlott kínai cumó, mondjuk ami kadenciahelyesen tud videót lejátszani (gondolom itt jön be a képbe a coreelec támogatás..)
Valszeg a mibox lesz ebből, legalább nem noname gyártó. Köszi! -
solti
senior tag
Sziasztok!
édesanyám számára keresek valami TV okosítót, de még nem jöttem rá mi lenne a jó (és olcsó...). Amire keresek megoldást:
- "tékából" való filmek/sorozatok letöltése külső hdd-re
- letöltött filmek/sorozatok-hoz felirat letöltés (kodi?)
- filmek sorozatok lejátszása
- youtube lejátszás
- esetleg netflix, bár jelenleg még nem
- chromecast, hogy könnyen megjeleníthessünk tartalmakat, ha nála vagyunk.
Én a Mi Box S-en gondolkodom vagy esetleg egy raspberry-n. Az utóbbinál a chromecast/miracast támogatás hiánya (na jó, bonyolultsága) kicsit zavar, bekonfigolni betudnbám (itthon zyxel nas és rpi-k gondoskodnak a szórakozásról, csak az úgy már ~60-70k..)
Mi Box S el tudná látni ezeket a feladatokat?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.