Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) lócitrom


lócitrom
őstag

(#1994) twollah1976
ember, oltári nagy tévedésben vagy. de végül is nekem aztán mindegy. a warez marhára más téma és felkészületlennek kell lenni ahhoz, hogy csak úgy vírust kapjon az ember. ~15 év P2P alatt találkoztam egy darab egy malware-rel. egy példát tendenciának tekinteni marhára irreális.

mondjuk gondolom itt nem arról van szó, hogy mi is a warez meg mi a tört fogalma, mert akkor nem tartanánk ott, hogy valaki a gyártó által használt ingyenes alkalmazása hitelesítési kulcsának kiolvasását, amit az eszköze hozzárendeléséhez használ azt vírusnak meg potenciális anyagi veszteségnek tekintsük. értem én, hogy te benned letapadt valami, de a világ ettől még nem így működik. ráadásul azóta évek teltek el és ezek szerint nem tudod, hogy az Android egy Linux meg hogy mi a nyavalyatörést jelentenek bizonyos fogalmak. de bánja fene, ha neked ez így jó. csak hittel meg tévhittel ne érveljünk már műszaki megoldásokkal szemben... neked sok az a 2-3 perces kiolvasási folyamat. valamelyik alkalmazás kérdésed nélkül megteszi. gondolom azok mind "warezok" és lehet már réges rég felfedezetlen anyagi kár áldozata vagy.

akinek 1.0.7.xx firmware van telepítve és használja a fordításomat annak érdemes lehet felnézni a tárhelyemre. korrigáltam pár dolgot végre a fordításban.

valamint nemzetközi kollégáink által össze lett rakva egy olyan 4.0.11-es Mi Fit, amivel mondhatni megszűnik már ez a random nyelvvisszaváltósdi. legalábbis eddig két karkötővel tesztelem. folyamatosan magyar nyelven marad. érdemes tudni, hogy a Mi Fit változatlanul össze tud akadni egyéb 3rd party alkalmazásokkal, így persze nem garantált, hogy adott nyelvre állítva úgy is marad a karkötő. ez az alkalmazás nem tud OTÁ-n fordítást frissíteni, talán ennyi az egyetlen hátránya. viszont a hivatalos OTA frissítések szabályozhatóak. ergo nyomon követhető, hogy mi az aktuális legfrissebb firmware, de nem telepíti automatikusan.

beállítani a nyelvet fixre így lehet Mi Fit-ben:
Profil > Mi Smart Band 4 > Settings > Force language > Polish

ezt követően ledobja a karkötőt, de keine panik. felül kattintsunk a nyilacskára ezután és engedélyezzük az újracsatlakozást. nagyjából félperc múlva végez és menti a beállítást.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.