Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1801) Lordus válasza lócitrom (#1800) üzenetére


Lordus
senior tag

jaja :)
nem rég tettem fel, azt sem tudom miért... és lehet, hogy már korábban angolra váltott, csak fel sem tűnt.
mindenesetre most megint jól működik. ez a lényeg. köszi mindkettőtöknek a segítséget!

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#1802) bajaki válasza blue_23 (#1784) üzenetére


bajaki
őstag

Szia!

Alzánál elég jó áron van tartozék kuponnal. ;) ~9k szállítással együtt.

[ Szerkesztve ]

(#1803) synar


synar
őstag

(#1804) vegyszer válasza Lordus (#1799) üzenetére


vegyszer
addikt

Én a Mi Band 2 óta használtam a MiBandage appot. De ez betéttel nekem is nála a kaput.
Igazság szerint amit leginkább szerettem benne, az a statisztikázás volt.
Pl töltésenként mikor meddig bírta. Vagy a mozgás statisztika...
De mennie kellett

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#1805) kelly416 válasza vegyszer (#1804) üzenetére


kelly416
veterán

Én csak MiBandage appot használok. Már Band2-vel is csak azt használtam, amint meg lehetett válni a MiFit-től. Most is csak azt használom, és mivel nem is akartam, hogy azt két vagy három szót magyarul írja ki nekem az karkötő, tökéletesen működik az alkalmazással a karperec most is. Csak a magyar nyelvbe kavar be ezek szerint, és őszintén nem értem, miért ekkora érvágás a magyar nyelv hiánya. Nekem minden esetre többet ér, hogy jobban paraméterezhető a MiBandage, hazai fórumtársnak fizettem érte és nem a kínaiak statisztikázzák, mikor kakálok meg mikor alszom. :))

(#1806) Lordus válasza kelly416 (#1805) üzenetére


Lordus
senior tag

őőő, nekem jóformán semmi szükségem telefonos appra.
hetente, vagy 2 hetente nézek rá a telón, hogy mit mutat. valójában nekem csak arra kellett a karkötő, hogy ha valaki hív telefonon, akkor tudjak róla. munkaidőben ált. 8-10m-re vagyok a telefontól, ennek a segítségével el tudom dönteni, hogy rohanjak oda, vagy ráér. És ebben nagyon ott van a szeren! :K Nagyon ritkán nem jelez - ha épp 10m-en kívül vagyok.
a magyar nyelvre sincs annyira szükségem, de ha tudja, akkor miért ne. És ha valami működik, majd hirtelen elromlik, akkor szeretek rájönni a miértjére. Irtóra tud bosszantani, ha egy (akár egyébként majdnem feleslegesnek mondható) dolog eltűnik, ami addig ment. ugyanúgy hajtok érte, hogy visszaállítsam, mint a legfontosabb feature-öket. :B

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#1807) Tices


Tices
csendes tag

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de mivel sosem használtam ilyet, ezért kérdezem. A mérések akkor is mennek, amikor a telefon bluetooth hatókörön kívül van vagy kizárólag oda dolgozik és akkor mér, jegyzi pl. a pulzusszámot, ha bluetooth kapcsolat van a telefonnal.

Köszönöm a választ.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van!

(#1808) kelly416 válasza Tices (#1807) üzenetére


kelly416
veterán

Tárol saját memoriába, csatlakozáskor szinkronizál.

(#1809) kelly416 válasza Lordus (#1806) üzenetére


kelly416
veterán

Értelek, és én is így használom a telót meg a karkötőt, plusz ébresztésre még. De a mibandage tud jelezni, ha megszakadt a bluetooth kapcsolat vagy visszatért hatáskörbe, tud hangot tenni a telóra kapcsolat bontáskor és újra némítani kapcsolódáskor (a band2-n csak ezzel lehetett a hívó nevét kiíratni mifit-tel nem, onnan az ismeretség), lehet a rezgések fajtáit állítani, a hívást némítani meg elutasítani... Nem tudom, ezekből mit tud a mifit, mert asszem kb. 1 éve csak a mókolt megy fel az is csak addig, ameddig a mibandage párosítást megcsinálom. Ezen plusz funkciókra gondoltam, nem a statisztikákra.

(#1810) snecizero


snecizero
senior tag

Sziasztok !
Hol lehet beállítani, hogy ha túlságosan messze megyek a telefontól. Ilyenkor elveszti a jelet, de ezt kellene hogy jelezze a karkötő ?! Vagy erre nincs lehetőség ? Amazfit bip en volt ilyen.

Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*

(#1811) konzumpro válasza snecizero (#1810) üzenetére


konzumpro
senior tag

A Mi Band Notify tudja, "Telefon elvesztés jelzése" menüpontban.

(#1812) kelly416 válasza snecizero (#1810) üzenetére


kelly416
veterán

Vagy MiBandage app is tud ilyet.

(#1813) appel


appel
őstag

Ez tényleg ilyen béna kivitelezés az elvesztés/elhagyás esetén mindkét említett alkalmazásnál?
Gyakorlatilag vmi beállított időközönként (1,2,3,x perc) ellenőriz egyet és akkor jelez, amikor már árkon-bokron túl vagyok. Én azt vártam volna, hogy amikor megszakad a BT kapcsolat, akkor egyből rezeg. Ráadásul a Mi Fit emlékeztető funkcióját használja, és kézzel ki kell kapcsolnom mielőtt kikapcsolnám a BT-t a telón vagy eltávolítom az alkalmazást.

(#1814) DaDa válasza appel (#1813) üzenetére


DaDa
senior tag

Bandage akkor jelez ha a kapcsolat megszakadt. Nem időközönként nézi. Bár nem egyből jelzi, van egy kis türelmi idő ami 1 vagy max. 2 másodperc.

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1815) appel válasza DaDa (#1814) üzenetére


appel
őstag

Hmm, azt hogy állítom be? Az elhagyás résznél? Nekem az ha elindítom, akkor elkezd visszaszámolni a megadott időre és akkor jelez, ha amikor 0-ra ér és nincs BT kapcsolatban az óra és a telefon.

(#1816) DaDa válasza appel (#1815) üzenetére


DaDa
senior tag

Upsz, bocsánat nekem Amazfit Bip van. Rossz topikot néztem. De páromnak Band 4 van, este kipróbálom nála. Meg egyszer sorry.

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1817) Eladó445 válasza Vikitorony (#1718) üzenetére


Eladó445
tag

legfrissebb iOS-sal és MiFit appal most olyant produkál, hogy csak akkor kapom a messenger értesítést ha be van kapcsolva a telefonon a rezgés és a hang az appon belül és az értesítéseken belül is. ha leszedem nem jelez..ha visszaállítom már csak úgy kapom meg újra az értesítéseket, ha újratelepítem a messenger app-ot.így meg nagyon hülyén néz ki, hogy rezeg az asztalon a telefon meg a kezemen is az óra...akkor már semmi értelme, mert úgyis a telefont nézem meg, ill. tudom, hogy van értesítés..nagyon szomorú vagyok :(
remélem lesz valami javítás ez ügyben..
de azért se veszek apple watch-ot mert nagyon rossz az akkuideje ezekhez képest :D

https://bit.ly/2AJ3lz6

(#1818) trassher


trassher
addikt

Sziasztok!

Találkozott már valaki olyannal, hogy az eszköz vezetés közben is számol lépéseket? Nem 10-20 lépésre gondolok, ma szerintem kb 8-900 lépést számolt pluszban vezetés közben.

Redmi Note 7

(#1819) Eladó445 válasza trassher (#1818) üzenetére


Eladó445
tag

igen, nekem buszozás közben is beletesz egy csomó lépést :D
lehet, hogy az appon belül be kéne kapcsolni, hogy ülő tevékenységet végzel? akkor talán nem számol.? ios-on a profilon belül a viselkedéscímkézés néven fut...

[ Szerkesztve ]

https://bit.ly/2AJ3lz6

(#1820) DaDa válasza appel (#1815) üzenetére


DaDa
senior tag

Utólag is bocsi. Bip-nél nekem a mi fit - be van beállítva a kapcsolat jelzés. Tökéletesen működik. Band 4-nél hiányzik ez az opció ott be sem lehet állítani és valóban bandage - ben sem.

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#1821) appel válasza DaDa (#1820) üzenetére


appel
őstag

Nem gond, gyanítom összefüggésben van a hosszú üzemidővel. Kár, másik típusú óránál már megszoktam, így most kicsit hiányzik.

(#1822) BandiHUN


BandiHUN
veterán

Lenne egy kérdésem...valahol,valamivel be lehet állítani olyat,hogy az értesítések/auto pulzusmérés csak akkor menjen,ha viselem a Bandot?Az idő nem megoldás,mert napi szinten változik(alvást nem követek,otthon alapból ugrik le a karkötő,zavar),a Honor Band 4-em magától tudta ezt...Neem,nem akarok BT-t ki-be kapcsolgatni,valami "automata" megoldás érdekelne+zenét is hallgatok este BT fülesen. :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#1823) Jofi81


Jofi81
őstag

Ma reggel, mikor szinkronizált a Mi Fit, azt írta, hogy nincsenek alvásadatok. Ilyen még soha nem történt az évek alatt, a Mi Band 2-vel sem. Természetesen egész éjszaka rajtam volt a karkötő. Találkozott már valaki ilyen problémával?

(#1824) embe


embe
nagyúr

Sziasztok!
A feleségemnek rendeltem egy ilyen kütyüt. Mi Band 2-t használ vagy 2 éve, tetszik neki, gondoltam karácsonyra meglepem vele.
De így a tesztet, és képeket elnézve nagynak találom.... Véleményetek szerint mennyire lehet ezt "női" óraként használni?
Persze rendeltem hozzá csajos óraszíjat is.

Ezt a verziót rendeltem, innen. A 26 $ szerintem jó ár érte. Ez a normál nemzetközi verzió ugye?

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#1826) blue_23


blue_23
senior tag

Sziasztok!
Aktivitásmérőt szeretnék venni, Honor 5 vagy MI 4.
Tudtok mondani pozitívumot és negatívumot a két készülékre, amely megkönnyítené a döntésem?
Előre is köszönöm!

Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060

(#1827) embe válasza maltegra (#1825) üzenetére


embe
nagyúr

Köszi a biztatást! :DDD
Már megvettem 2 napja ... igaz nem nyugodtan. :D

Jó verziót vettem ugye? Csak mert mindenütt drágább volt ettől, és kerestem a "hibát" miért ennyi..

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#1829) kelly416 válasza embe (#1827) üzenetére


kelly416
veterán

Hát... lehet, rossz hírem van. Bár igazából angolra lehet tenni, úgyhogy nincs vele baj. Szerintem.

(#1830) Lordus válasza embe (#1827) üzenetére


Lordus
senior tag

A linkedet megnézve sztem jót vettél.
Ebből vonom le a következtetést:
"The Gearbest has provided 3 kinds of version about Mi band 4: the international version, the Chinese version, and the NFC version. For detailed setting steps please refer to this post."
eszerint globalt vettél, illetve az értékeléseknél is mindenki boldog és angol feliratok virítanak az órán! :K

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#1831) net91 válasza blue_23 (#1826) üzenetére


net91
senior tag

Működés nálam egy feltöltéssel:
MI 4: 21 nap
Honor 5: 3 nap

Ugyanazon használati móddal.

[ Szerkesztve ]

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#1832) embe válasza maltegra (#1828) üzenetére


embe
nagyúr

Kettőt vettem, remélem ideér valamelyik az órával kb. egyszerre!
1 a red és kettő a flamingos. ha meglesz a kütyü, majd utána nézünk még hozzá.

kelly416 : Akkor azért volt ennyi..... :W de hátha nem!

Lordus: Remélem igazad van....és nem csak ki lettek moderálva a "nem boldog" vevők! :DDD

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#1833) blue_23 válasza net91 (#1831) üzenetére


blue_23
senior tag

Más topikban említették, hogy Honor sokkal pontosabban mér és napon láthatóbb a kijelzője. Mit tapasztaltál?

Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060

(#1834) Indiant válasza maltegra (#1825) üzenetére


Indiant
addikt

Vajon egy 9 éves gyermek kezéhez mit szól az óraszíj?

(#1835) gyuri2008 válasza Indiant (#1834) üzenetére


gyuri2008
veterán

Szerintem bő lesz neki.

(#1836) Indiant válasza gyuri2008 (#1835) üzenetére


Indiant
addikt

Köszönöm, én is így gondolom.

(#1838) kelly416 válasza Indiant (#1834) üzenetére


kelly416
veterán

10 éves fiamra kicsit bő, 12 éves lányomra éppen talán jó. Merthogy az sem annyira mindegy, hogy fiú-é avagy leány. Szóval szerintem mindenképpen bő a gyári szíj. De vannak megkötős, vagy másképp rögzíthető szíjak is, ha nagyon akarod, találtok megfelelőt. Szerintem.

(#1839) Indiant válasza kelly416 (#1838) üzenetére


Indiant
addikt

Köszönöm a válaszokat.
blue_23 említette a Honort, ami tud magyarul és nem kell kivenni a töltéshez, de csak pár napig bírja az akksi. Most én találtam 7e-ért. Itt meg ugye van a 4-es, ami akksiban jó (2-3x annyi), de nem tud magyarul és ki kell venni a töltéshez. Ez pedig 12e körül van.
A gyerek szempontjából fontos a magyar nyelv és a minél könnyebben kezelhetőség. Szóval nagy a dilemma.

(#1840) net91 válasza blue_23 (#1833) üzenetére


net91
senior tag

Saját tapasztalat, vélemény:
- a Honor kijelzője nem fényesebb,
- a mérési értékek hasonlóak voltak (kevesebb eltérés volt, mint most a MiFit és Notify adatai között)
- a véroxigénszint mérése pocsék volt, egyszer működött, majd kétszer nem, pedig én ezért a funkcióért vettem,
- átlagon aluli használat alatt is (edzés nem volt) nagyon merült.

Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

(#1841) vilmose33


vilmose33
őstag

Sziasztok
Iphone X-el sehogy sem akar össze párosodni. 7-el simán ment minden . Amit eddig csináltam. iPhone 7-ből kijelentkezés, Mi Fit törlése. iPhone 7 gyár állapot vissza állítása. X-re Mi Fit letöltése, bejelentkezés-karkötő keresése semmi, nem találja. Mi Fit -ből kijelentkezés , app törlése - újratelepítése-bejelentkezés-nemtalálja :W . X ki-be kapcsolása - nem találja. Minden ötletnek örülök.

A jövő most van

(#1842) kelly416 válasza Indiant (#1839) üzenetére


kelly416
veterán

Ha nemzetközi verziót veszel a MiBand4-ből, az is tudhat magyarul, leírás itt van hozzá valahol a topikban emlékeim szerint. Van hozzá töltő is, amihez nem kell kivenni a szíjból, tegnap én is pont egy ilyennel töltöttem fel életemben először. Én jó kakát fogtam ki teszem hozzá, ezt a fajtát nem ajánlom senkinek. Nehéz felhelyezni úgy, hogy jól érintkezzen, és óvatosan kell később is bármit csinálni a közelében. De van másik alternatíva, viszont a gyerek is tud szólni kb. 3 hetente egyszer, hogy segítsetek Neki feltölteni, meg szerintem hamar megtanulja, hogy tudja könnyedén kiszedni, vissza rakni, ha akarja.

Honor cuccom sosem volt, úgyhogy sem jót, sem rosszat írni nem tudok róla.

(#1843) Lordus válasza kelly416 (#1842) üzenetére


Lordus
senior tag

:(
99%-ban ugyanilyet rendeltem, (pici eltérés, de ugyan ez az elv) akkor nem jól választottam.
hát, akkor remélem meg sem jön, kérem a refundot és rendelek másfélét.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#1844) kelly416 válasza Lordus (#1843) üzenetére


kelly416
veterán

Nem olyan kényelmes, mint a gyári, az biztos, mert abba csak belelököd és mehetsz dolgodra, tuti elvégzi a teendőjét. De mint írtam, ezzel is fel lehet tölteni, csak óvatosan kell bele tenni, óvatosan letenni, utána meg nem csapkodni az asztalt/szekrényt/akármit amin van. :DDD

(#1845) octopus75 válasza kelly416 (#1844) üzenetére


octopus75
tag

https://s.click.aliexpress.com/e/EvItNLq0
Ezt kifejezetten ajánlom!
Ez is belepattan és a szíjat sem kell levenni! 😀

[ Szerkesztve ]

(#1846) embe válasza octopus75 (#1845) üzenetére


embe
nagyúr

Köszi!
Ezt berendelem én is. Hamar megjött?

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#1847) Eladó445 válasza Indiant (#1839) üzenetére


Eladó445
tag

"A gyerek szempontjából fontos a magyar nyelv és a minél könnyebben kezelhetőség. Szóval nagy a dilemma."
Szerintem nyugodtan mehet neki a mi band 4 is, ha a nyelvet nézzük...az app nyelve magyar..
A menün belül pedig ikonok mutatják mi micsoda...a legtöbb angol szóval biztos már találkozott 1-2 játékban is ill a való életben..ill. nem árt ha tudja ezeket. nagyon alap szavak...

https://bit.ly/2AJ3lz6

(#1848) silver-pda válasza octopus75 (#1845) üzenetére


silver-pda
aktív tag

Én is ilyet rendeltem. Várom hogy megjöjjön.

(#1849) synar


synar
őstag

Én is gondolkodtam egy ilyen töltő megoldáson, de közben kiderült nem árt amúgy sem kivenni két-három hetente az órát, mert rakódik a szíj alá annyi kosz a rendszeres használat során, hogy ráfér egy takarítás.

(#1850) octopus75 válasza embe (#1846) üzenetére


octopus75
tag

Két-három hét között. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.