Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1445) lócitrom válasza pn4hvq (#1444) üzenetére


lócitrom
őstag

nem egészen értelek jelenleg. de mindkét karkötő esetében úgy van megoldva, hogy egy a firmware-ben hivatalosan is meglévő nyelv van felülírva. 3 esetében megoldottam, hogy az angolt írja át magyarra. ez a kínai kiadás esetében is igaz, ráadásul nemigen veszed észre a különbséget az eredeti Mi Fit használata mellett sem. leginkább azt veszed észre, hogy az időjárás eltérő nyelven jelenik meg. valamint ha új hivatalos firmware érkezik felülírja amint ellenőrzi a karkötőt. 4 esetében pedig a lengyel van felülírva.

3 esetében inkább a firmware definiálja a használt nyelvet, 4 esetében pedig leginkább a használt alkalmazás. ezért van a módosított Mi Fit. néha még ez sem tudja beállítani meg zárolni, ha van más alkalmazás is jelen. ezért nem javasolt párhuzamosan más alkalmazás használata, csak ha fixen be van állítva a megfelelő nyelv kényszerítésére. ha neked csak a Mi Fit kell és elállítódott a nyelv elég lehet átállítani a telefon nyelvét lengyelre és szinkronizálni, majd visszaállítható magyarra a telefon. az időformátumot az alkalmazásokban tudod állítani.

lehet ez egy kicsit zavaros, de remélem azért nagyjából érted.

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.