- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
DroiDMester #18191 üzenetére
Értem akkor ezért nincs changelog.
Azt láttam, hogy ami kijött ota-n az 171019, ez meg már 171026. -
dzsi23
addikt
Nem biztos, hogy a telefon hibája, de csak ezen a telefonon találkoztam ezzel a "hibával":
Facebook Messenger-ben van egy olyan lehetőség, hogy a telefon kezdőképernyőjére kirakhatunk egy parancsikont (bármelyik beszélgetést megnyitva -> jobb-felső sarokban kis 'i' betű -> jobb-felső sarokban 3 pötty -> "Hivatkozás létrehozása"), amire rábökve egyből megnyitja az adott ismerős chat-fejét.
Na, ez a "Hivatkozás létrehozása" menüpont az A1-ben hiányzik, egyszerűen nincs ott. Nekem ez fontos lenne, mert gyakran használom azokat a parancsikonokat.
Megadtam minden engedélyt a messengernek, próbáltam Nova Launcher-rel is, de továbbra sincs ott ez a lehetőség (korábbi telefonokon ott volt).
Mit lehetne tenni? Hogy hiányozhat egy menüpont egy alkalmazásban, ami a többi telefonon ott van? -
rzoli
senior tag
Még egy telefon, ahol az sms-ek eltűntek. Tegnap délután frissült barátnőm telefonja, most, hogy olvasgattam a fórumot, megnéztem és üres. Szerencsére nálunk napi mentés készül, erről is, meg a híváslistáról és a kontaktokról is.
Én viszont az új AEX-et fogom akkor kipróbálni... Azt hittem még egy jó hétig nem lesz, a google biztonsági javítás kiadása után szokott két-három nappal megjelenni.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
infectedmann #18188 üzenetére
Én hiába töltöttem le kétszer akkor is azt írja hogy sérült a file mikor ki akarom csomagolni.
-
srácok, nekem nem jön ez a 8.1. lehet valahogy gyorsitani mint a multkor a google szolgáltatások resetelésével vagy valahogy hasonlóan?
-
válasz
Zsoleszhun #18190 üzenetére
Nem, mert BETA verzió, azokhoz nem szoktak changelogot írni, amúgy meg teljesen jól szuperál bár én Velocity Kernel r8 al használom
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
DroiDMester #18189 üzenetére
Ezt láttam én is tegnap de nincs fent a hivatalos letöltő oldalon.
Találtál hozzá changelogot? -
-
infectedmann
őstag
válasz
st3v3np3t3r #18172 üzenetére
Én ezzel bootloopra futottam, viszont ez tökéletesen felment, most fogom beállítani:
-
Monkey
tag
Köszönöm a segítségeteket! Maradok annál, hogy elkönyvelem hw hibának. Megy vissza gariztatni. Mégegyszer köszönöm.
-
tylerddd
veterán
Az miért van, hogy Win10-es gépre dugva a telefont, nem látom a tartalmát az intézőben?! Az iPhone-hoz is használt Syncios-szel kellett zenét feltennem és képet leszednem.
-
bopeti98
őstag
Nálam megmaradtak az SMS-ek, pedig a biztonsági mentés sincs bekapcsolva.
-
becsab112
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy az új sim kártyámról nem tudok sms-t küldeni, de viszont bejönnek, a hívás, és mobil internet it működik. A régi sim-em működik tökéletesen, néztem valami smsc számot, de nem értek hozzá. Valaki tudna segíteni? -
mobilizmo
addikt
Aki AEX 5.6-on van és esetleg nemrég rakta fel a void kernelt, működik a GPS? Nekem nem talál jelet egyáltalán. Már csináltam A-GPS hidegindítást és GPS segédadatok letöltését a GPS státusz és Toolbox Pro-ban, de nem változott semmi.
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
A magisk-et, hogy érdemes telepíteni, hogy működjön utána az OTA? Twrp-n keresztül, hogy bootolok, de twrp-t nem telepitem, vagy patched_boot.img-vel? Valamint, ha jön frissítés elég egy restore image?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
a gyári kamera app még mindig bugos... kézi módban állítgatom a záridőt meg az iso értéket,de az élőképen nem látni, csak a készített fotón 😠
az sms-ek nekem is megmaradtak
-
Doki42
őstag
Nekem megmaradtak az sms sek, nincs mentés beállítás...
Akku időt tesztelem🕡 -
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
-
-
törölt tag
Nekem megmaradtak az üzik. Sőt adott a 8.1 kölcsön elsejéig kedvező THM-re lóvét is.
Amúgy ami sírás / zokogás ment itt az update késlekedése miatt, mire vagytok ennyire rágyorsulva, nem tök 'nyóccc mi fut rajta, mit vártatok,. mire számítottatok ??
-
Monkey
tag
Sziasztok! A "Camera Error. Still can't connect to camera..." hiba megoldására van valami ötletetek? Eddig a következőkkel próbálkoztam: újraindítás, kamera app tárolt adatainak törlése, másik kamera app telepítése, gyári beállítások visszaállítása és végül legutóbb a 8.1 telepítése. Eredmény nincs, illetve annyi mégis, hogy külső appal az előlapi kamera működik, a hátsó továbbra sem. Ez akkor ugye hw hiba lesz? Nem emlékszem, hogy valaha leejtettem volna, ráadásul bumszli tokban is van... Szóval mit tudnék még megpróbálni gariztatás előtt?
-
darvinya
titán
válasz
jonnyjoker01 #18159 üzenetére
Teszt alatt nem lehet finomkodni.
-
forest_ns
tag
Nekem is eltűntek az üzenetek...
Biztonsági mentés van driveon, de az sms backup and restore nem látja.Valaki vissza tudta már varázsolni őket?
-
M@Db0Y
senior tag
Lehet , hogy eddig a gyári romok közül ez a 8.1 lesz az akksi király nálam. 3 óra kijelző idő 30% merülés a szokásos böngészés közben. Ez korábban bőven 50% merülés körül vagy felette volt.
-
petipetya
nagyúr
Az androidpolice is beszámolt az sms-ek eltűnéséről. Nekem amúgy aktív a biztonsági mentés, amelyben az sms-ek is be vannak jelölve. Nem tudom ez számít-e, mindenesetre aki még nem frissített 8.1-re, annak előtte érdemes lementenie a szöveges üzeneteket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
RichyWorks #18152 üzenetére
Pontosan, mert az RCS támogatás nem függ a webes felülettől. A gyári sms app / beállítások / speciális / csevegési funkciók menüpontjában kell aktiválni.
Nekem nem aktív, pedig ugyanebben a telefonban, ugyanezzel a telefonszámmal dominó kártyás csomagban egyből be tudtam kapcsolni, előfizetéssel viszont már nem. Úgyhogy nem tudom mitől függ, de nem a webes sms funkciótól.
-
Okosandroid
tag
Sziasztok. Frissítettem 8.1-re, kb 3 perc alatt meg is voltam a letöltéssel+frissítéssel. Feltűnően gyorsan ment. Öröm és boldogság
-
infectedmann
őstag
Ma délután megnézem mit tud ez a gyári 8.1
Mondjuk az egy rossz vicc, hogy június 7 óta elérhetetlen az en.miui.com/download.html. Tudom a fórumban meg találom ugyan azokat a linkeket, de nem könnyítik meg ezzel az ember életét -
darvinya
titán
válasz
RichyWorks #18152 üzenetére
Előbb aktíválni kell, és a fogadó félnek is.
Ha egyik nem teljesül, akkor sima SMS lesz csak.MÁS
Sajna hangerő még mindig májusi gyenusz.
-
darvinya
titán
válasz
RichyWorks #18149 üzenetére
Telenor-os vagyok, mégis megjelent WebSMS.
-
HoaryFox
őstag
8.1 installed, up to date
Szerk: Mintha visszaállították volna a régi hangerő korlátot, meg tudja erősíteni más is?
Szerk2: Vagy inkább csak toltak felfelé egy kicsit rajta, mégsem a régi.
-
MadMancs
veterán
válasz
darvinya #18141 üzenetére
Nálam kb 3-4 napja van WebSMS. és igen onnan is eltűntek.
Gyári Messages appot csak a "free sms"miatt hagytam meg. Fogalmam sincs mi alapján de némely telefonszámoknál Szöveges üzenet helyett Chat elérhető volt (a címzett szintén sms ben kapja meg ekkor is). Illetve csak a telekomos SIM el működött, Telenorral nem.
-
Nálam is törlődtek az SMS-ek. Már egy pillanatra azt hittem ismét Windows Mobile-on vagyok..😑
-
darvinya
titán
Írjam, hogy SMS-ek elpárologtak.
Viszont lett webSMS, ami eddig nekem nem volt.Szerintem, azoknál törlődött az SMS-ek, akinek nem volt webSMS, s most megjelent.
Fall-N
Nézd meg MIUI fórumot, milyen hangnem volt utóbbi időben A1 frissítésről.
Nem biztosan lehet elolvasni, mert legtöbbjét törölték. -
Fall-N
veterán
Dehogyis. Nincs semmiféle 8.1, majd csak az A2 fogja megkapni.
-
retesz147
addikt
Itt is megmaradtak az sms-ek.
Felment a telepítés rootolt, magiskos rendszerre, ahogy trebrona írta, minden frankó.
Mintha gyorsabb lenen kicsit a rendszer.
-
Rimuru
veterán
Nalam is, de nem is hasznalok gyari sms appot.
-
Ricardo
titán
Nekem is megmaradtak az sms-ek.
-
joker1220
őstag
Nálam is megvannak
-
petipetya
nagyúr
Nálam megmaradtak az sms-ek.
-
dzsi23
addikt
Nálam is törlődtek az sms-ek... vagyis törlődött az sms, mert még csak 1 sms-em volt.
-
x1port
addikt
Én lóf@sz különbséget nem veszek észre ezzel a 8.1-el.
Jó..1-2 apró megjelnítésí fícsör van oszt' ennyi -
RichyWorks
újonc
válasz
Viktor0610 #18099 üzenetére
A korábbi app + adb-s fix se működik nekem az ugráló ikonokra..
-
zolszi
tag
Nekem is gyalulta az sms üzeneteket a frissítés
-
Nerazim
őstag
Nálam megjavult az sd kártya kezelése. Ha eddig áthelyeztem egy képet akkor otthagyta az eredetit is, most 8.1 -el működik rendesen.
-
hzx0
aktív tag
Adaptiv fényerő müködik rendesen 8.1 en? Elég sokat szívtam vele remélem nem rontották el megint.
-
joker1220
őstag
Sziasztok! Én még azt vettem észre hogy újra van manuális hálózatválasztás
-
darvinya
titán
VoLTE még mindig nem aktív.
-
bexinho23
őstag
válasz
st3v3np3t3r #18108 üzenetére
Szinten. 71gyel kezdtem, 67tel vegeztem.
Talan mintha valoban gyorsabb lenne a rendszer. Egyedul a szurkes, atlatszo lehuzhato ertesitesi sav nem tetszik. Korabban teli fekete volt. Lehet egy custom theme-et telepitettem ra annak idején, nem emlekszem pontosan. Csak most nagyon zavarja a szememet.
-
Grecky
senior tag
válasz
petipetya #18114 üzenetére
A főképernyő nálam máshogy fest, a "tálcára" rakott ikonok és az "asztalra" rakott ikonok közötti távolság nagyobb lett, vszeg rácsméretet változattak.
Kamera ugyanaz, de mintha gyorsabb lenne a rendszer.
Transzparens értesítési sáv, új kikapcsoló menü, amit még látok.
Azért kedves a xiaomitól, h névnapom alkalmából kidobta a 8.1-et. -
yusukee
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #18090 üzenetére
A haladó részt hogyan hoztad elő? Nem találom fejlesztői beállításokban.
Más: Értesítések mások lettek. Eddig a tasker ilyen kicsi összecsukott módban futott, most mindig ki van nyitva, mint a rendes értesítések. Kár érte.
-
MadMancs
veterán
válasz
aperture2001 #18112 üzenetére
Passz. De hogy az összes eltűnt az fix.
-
aperture2001
csendes tag
Nekem is, csak a telefonról törlődött frissítés után. Akkor nálam ez feature volt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
aperture2001 #18112 üzenetére
Minden SMS-em megvan.
Szerk: mondjuk én a napokban frissítettem az alkalmazást.
-
aperture2001
csendes tag
Az SMS-ek frissítés utáni törlődése az feature vagy bug?
-
trebrona
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #18108 üzenetére
Nálam 2 volt, de teljesen mindegy, tízenpár százaléknál nem engedi a frissítést úgysem.
-
judas13
addikt
válasz
Zsoleszhun #18105 üzenetére
Enyém 61%.-on van most megy fel.....ezt csak átdobtam más helyről örömömben ahol felrakták...de persze itt már jóval gyorsabbak voltak a kollegák a hírrel,,,,az üzenetet átadom! thnx
-
Doki42
őstag
Mi változott? Szerintetek?...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #18105 üzenetére
nekem 4%-ot evett meg a telepítés, 68%kal kezdtem el, 64% lett a végén
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #18099 üzenetére
1 kártyával igen, mikor net forgalom jelző megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS