Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz
gábor-ka #26311 üzenetére
Hát…úgy van 2GB-os dolog, hogy eddig droid 9-en 4-5 app-ot tudott memóriába tartani, tehát app-ok között váltáskor nincs újra betöltés.
Na most max. 3 app ami benne marad, de ha egy app több erőforrást igényel (nem RAM-ot), akkor csak az aktív app marad bent.
Már minden MIUI/droid akku kezelőt kikapcsoltam, de ugyanolyan sz…r.Nem tudom, csak gondolom, hogy így akarják kinyírni a készüléket.
A röhej, hogy A1/A2 csak 4GB-os és ugyanazok app-okból 10 darab marad bent memóriába,és nincs újra betöltés.
Anno már Mi4c-t is ezért adtam hamar túl rajta, mert borzalmas memória kezelés.
De ez a 10-es, már hab a tortán.
-
darvinya
titán
válasz
gábor-ka #26301 üzenetére
Nem csak az.
Pl: Mi8Pro napokba kapta meg 10-alapú MIUI 11-et, de azt mondanám rá, hogy totális bug halmaz az egész.
Minden képes összeomlani.
Mai szuperösszeomlás, hogy jött egy rendszer app frissítési értesítő, értesítő sávon beléptem oda, de értesítősávot azóta nem lehet becsukni néha, csak ha kikapcsolom a kijelző.
Sorolhatnám, hogy 8 RAM ellenére, 2GB-osként kezeli, emiatt szinte semmit nem tud memóriába tartani, gyanítom Android Go alapú az egész új rendszer.
Ha végre kiköltözik asszony A2-ből, akkor költözik vissza, megy piacra 8Pro. -
darvinya
titán
válasz
bepken #26282 üzenetére
Pont azért speciális a ragasztó, hogy ne okozzon kárt.
Ahhoz, hogy tökéletesen ott legyen, ahol kell lennie, ahhoz teljesen vissza kell bontani kijelző, egyenletesen meghatározott ragasztót kell felvinni és visszarakni.
Mivel ez csak javítás, így csak javítón múlik, hogy telibe önti az egészet, vagy van annyira ügyes, hogy pont annyi legyen ott.
Ezt nem lehet számszerűsíteni, mivel mérnéd ragasztó mennyiséget.
Azaz itt már lehet egy kis csepp 0.000001mm³ is sok, de ezt az értéket hogyan méred ki. -
darvinya
titán
válasz
macilaci78 #26208 üzenetére
Minden szolgáltató áll át VoLTE -ra, emiatt kis mértékben új SIM-et használ, emiatt 2 évnél öregebb SIM-ek együtt használva gondot okoz.
Én 2 évente cserélem SIM kártyát, még ha látszólag nincs gond, mert mindig akkor lesz gondja mikor nem kellene.
Aztán ott van, hogy 3 napos SIM ment a kukába, mert behalt. -
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
-
darvinya
titán
válasz
TaylorPro #25898 üzenetére
Videózd le A2-dön lévő októberi frissítésen lévő recovery-t.
Mert csak levegőbe puffigtatsz.Írtam ott is, hogy csak döglött Android figura van No command felirattal.
Ugyanez van A1-nél is.
Akármilyen billentyű kombinációt próbálok egyikre sincs recovery.
Mielőtt írok, előtte végig próbáltam. -
darvinya
titán
-
darvinya
titán
-
-
darvinya
titán
válasz
Aurig@ #25802 üzenetére
Szerinted Chrome, meg hasonló izéknél van normális szöveg megjelenítés.?
Nincs, emiatt nem tud szöveget tördelni, csak egy fix méretben megjeleníteni.)
Az meg elég kellemes 1mm-es szöveget olvasni. (Hangya talán tudja olvasni.
Zoomolj rá addig, ameddig akkor betűk lesznek mint rendszer betű mérete.
Már nem lesz benne az egész szöveg a kijelzőben, mert nincs szöveg tördelés.Mobilnézetben NINCS sorkizárt!
-
darvinya
titán
válasz
kokokka #25761 üzenetére
És consono
A1-nek csak digitálisan van hang USB-C aljzaton, ezért csak DAC-os adapter működik.
De érthető is, mivel van jack aljzat.
Tudom, hogy ez van, mert az A2 gyárilag hozzáadott USB-C-s nem DAC-os adaptere sem működik A1-en.
Viszont a kb. 800Ft-os adapter működik A1-n is. [link] -
darvinya
titán
válasz
Fall-N #25723 üzenetére
…Valami rendszer alkalmazás/összetevő némítja a média hangsávot…
Nem kell ehhez rendszer alkalmazás, elég külső app-nak legyen joga a Ne zavarjanak módhoz, s aztán állít mindent amit akar.
Szemetebb külső app még net-en keresztül más vezérli.Huawei vehetsz, csak integrált Google összetevőtől búcsúzol.
Tehát bizonyos dolgok nem működik.
Persze fw frissítés sem lesz acélos, talán kapsz +1 verziót, ha csúcsot veszel, de biztonsági frissítést nem.Feleségem kapta meg az A1-met, s Ő már azóta elhasznált 4 üveget is.
Szóval elmondhatom, hogy gyapálja rendesen, de hibák nem jöttek elő.
Lehet így kellene, és nem lennének gondok. -
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
benjoe1 #25616 üzenetére
Mi A3 nem igazán előrelépés, pláne HD+ kijelző.
FullHD /fullHD+ után egyenesen visszalépés.
Megnéztem élőben, s A2 után egyenesen rossz volt ránézni, annyira látható volt pixelek.
UFS tároló ami érezhetően veri az eddigi verziókat, de ez nem pótolja látványt.
Ujjlenyomat olvasó pedig, hát ez így…CC9 Pro lenne, akkor már venném is.
-
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25521 üzenetére
Hú…kemény $3.
-
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25519 üzenetére
Azt a kis alaplapot, ami egész lelke nehéz lezúzni, ahhoz kamera környékét kell bedarálni.
Lehet kapni házat, kijelzőt, stb., kb. $50-ból meg is van. -
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25507 üzenetére
Igazad van, én is kinöttem ebből a hegeszgetésből.
Azt veszem már, ahol app-al elintézhetem személyre szabást.
A2 után már A3 kész nevetséges, csak UFS tároló lenne pozitívum.
Amoled kijelző maga egy nagy negatívum, ezt megfejelték felbontás felezéssel.
A régi HD-s telonál is rossz ránézni, mert fullHD után, már látom recéket. -
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25494 üzenetére
Maga CC9 nem is annyira drága [link] , persze MIUI, nem AO-s.
Mire idehaza megjelenik, akkor 75 környékén megáll. -
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25497 üzenetére
Már most HD kijelzője A3-nak.
CC9 pedig inkább F1 kategória.Azt, azért hozzá teszem, hogy egyik gyártérdek sem érdeke tökéletes készülék.
Mert miből tartja fenn magát. -
darvinya
titán
válasz
Luck Dragon #25492 üzenetére
Ez egy átverés lesz, vagy Redmi Note 7 Pro-t átnevezik.
Ebben a videóban [link] A3 Pro-ról beszél, miközben RN 7 Pro van MIUI-val, amibe bekapcsolták gesztus vezérlést. -
darvinya
titán
válasz
mekker #25482 üzenetére
$22 csak kijelző, s ennél volt olyan visszajelzés, hogy kettőt rendeltek, amelyikből a nem védet hibás volt.
Ezt vevő kézhevételnél egyből jelzi, hogy nem jó a csomagolás, s 2 héten belül küldik a jót.$28 kerettel együtt van, valakinek könnyebb ezzel felújítani.
Viszont, mint minden rendelt dolgokra igaz, hogy ellenőrizni kell beszerelés előtt.
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
Ereshkigal #25267 üzenetére
Nekem minden gond nélkül kezeli az ExFat HDD-t.
-
-
-
darvinya
titán
válasz
kmarci25 #25221 üzenetére
VoLTE hibát szolgáltatódnak ród fel, mert még mindig nem rakta rendbe erre a rendszerét.
S mint írtam, hogy Telekom felöl érkező hívásokkal nálam is gond van.
Sőt nevetséges, hogy Telekom székház közelében nincs Telekom 4G, csak 3.5G.
És emiatt, már többször volt gond hívással VoLTE előtt is. -
darvinya
titán
Back up or restore data on your Android device
You can back up content, data, and settings from your Android device to your Google Account. You can restore your backed-up information to the original device or to another Android device.
Restoring data varies by device and Android version. You can't restore a backup from a higher Android version onto a device running a lower Android version.
Note: Not all Android devices have settings in the same place or with the same names. For your specific device's settings, see your manufacturer's support site. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest