Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru
üzenetére
Egyrészt kérdésre válaszoltam, szerintem jó hogy elmondod a véleményedet, de trollkodni felesleges.
Másrészt, ha elég régóta stock ROM-ot használsz akkor mennyire vagy képben azzal kapcsolatban, hogy különböző cROM-ok mennyire jók, még akár a stock-hoz képest is. És egyáltalán, el tudod képzelni ha valakinek szüksége van root-ra?
Harmadrészt csak a történelmi hitelesség kedvéért, tisztában vagy azzal, hogy a cROM-ok fejlesztői nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy most már a gyártók is többé-kevésbé normális rendszerrel engedjék a boltba a telefonjaikat? -
törölt tag
válasz
Rimuru
üzenetére
Az is ki van kapcsolva. Azt nem írtam, hogy Handcent SMS-t használok, abban alapból engedélyezve volt a popup, ezek szerint ez felülírja a telefon saját beállításait.
A Handcentet csak azért használom, mert némelyik ékezetes betű sok karaktert használ, ez pedig elvileg átalakítaná valami más betűvé, ami csak egy karakter. Hozzászoktam ehhez, de nem ragaszkodom hozzá, ha a gyári app is tudja, tudná kezelni ezt a helyzetet.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
akkor majd kapják a 20millás vagy az előző évi globális bevételük 4%áról írt csekket 😁 amelyik magasabb, a jelenleg úgy fest hogy a 4%os összeg szerepelne a csekken...lehet szórakozni,lehet játszadozni...a GDPR a kínai mobilgyártókra is vonatkozik, hiába EU-n kívüli,de EU-s állampolgár adatait kezeli... ez van...
téma lezárva... -
-
Magnat
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Lehet azonos a mac cím több csatolón, csak akkor zavar be, ha azonos subnetben vannak, de egészségesebb, ha egyedi.
Routereknél szokott még úgy lenni, h akár kábelen, akár wifin (2.4-en v 5gigán) csatlakozol rá, a default gateway ugyanazt a mac addresst mutatja, ez meg úgy van megoldva, h bridgelve van a lan oldali kábeles nic a két wifissel.
-
darvinya
titán
válasz
Rimuru
üzenetére
Másik úton megnéztem, de akkor sincs semmilyen frissítés.
Google Service Framework - Clear data
Google Szolgáltatások Keretrendszer - Adatok törléseFutás kényszerítés leállítás
Annyit elértem ezzel a művelettel, hogy összes belépési adatokat töröltem, így léphetek be mindenhová.
(#11088) petipetya
Opera-ba és Chrome-ba sincs minőség állítási lehetőség.
-
petipetya
nagyúr
- A Gboard mindig gyorsabban jelenik meg, mint a Swiftkey - ez volt a legfőbb ok.
- Némelyik felületen (pl. Google kereső) sokkal ízlésesebben jelenik meg a Gboard teljes méretben, mint a Swiftkey teljes méretben - ez utóbbi mindig kitakart bizonyos részeket.
- A Gboard és a Swiftkey azonos működésre volt állítva (automatikus javítás be), és érezhetően a Gboard-al könnyebb/gyorsabb írni, kevesebb odafigyelést igényel.
- A flow egyértelműen a Gboard-ban működik sebesen és pontosan.
- Érezhető, hogy a Gboard a rendszer része, ehhez van optimalizálva, míg a Swiftkey esetén ez nem nem ennyire meggyőző.A Swiftkey remekül kiszolgált az évek alatt, és nem is volt vele bajom, amíg nem találkoztam egy nála jobb billentyűzettel a Gboard személyében. Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
zitrone88
aktív tag
Nagyon készséges vagy, de elejétől fogva követem a fórumot, nem tuti, hogy mindenre emlékszem, de minden egyes hozzászólást elolvastam. Ezek között nincs válasz a kérdésemre, miszerint pontosan, közérthetően mi az. Láttam anolgul is leírást róla, de nem értem, még, ha a szavakat értem is, nem fogom fel, mi ez, és arra sem válasz, hogy miért nem volt eddig...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

téma lezárva...