Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz kelly416 #16476 üzenetére
Ez egy jó kérdés, én direkt nem tiltottam le nehogy bajt okozzon hogy egy gyári app nem működik vagy akármi.
Ezért kerültem meg a gyorsítótár törlés majd protect kapcsolgatással, amely utána már nem sírt miatta.herrká:
Protect beállításaiban engedélyezd ha lehet olyat és megint meglesz[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
válasz kelly416 #16430 üzenetére
Én reggel elmegyek otthonról és este érek haza.Ha napközben az építkezésen leraknám a telefont tölteni,gondolod meddig lenne meg?Max 3-4 sot időt tudnak és akarnak a samuk,sajna,illetve ez a gyorstöltőnek titulált valami extra lassú töltő..25w?Vicc,de tudatos ez is .
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
R a y
senior tag
válasz kelly416 #16325 üzenetére
Mi 9Tn nekem tökéletes a közelségérzékelő! Amivel állandó bajom van, az az elfordulás, tehát ha ki van kapcsolva annak a tiltása és ha pld a megnyitott YouTube-ot leteszem az asztalra, akkor elfordul a tartalom. Hirtelen kézmuzdulatra is, ha nincs zárolva a forgatás. Automata fényerőszabályzás se tökéletes, azt is manuálisan használom már 3 éve a mi 9tn
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
bexinho23
őstag
válasz kelly416 #16311 üzenetére
Igen, nagyon lement az áruk, pedig még csak most jelent meg pár hónapja. Mondjuk meg is értem, mert nem érnek annyit, és gondolom nem is fogynak annyira. Amúgy nem S20FE-t, hanem az S21FE-t írtam. Az még talán megérne számomra 120-140-et, ha a 9T-t nem kéne hozzá beváltanom. Ezt lefelejtettem az előző hozzászólásomból, ugyanis a Samsung 33.000-ért számította volna be a 9T-t.
Amúgy feltételezem, hogy azok a 240 körüli bontatlanok pont a múlt heti kuponozás során elhozott készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz kelly416 #16222 üzenetére
Pontosan azért nem megy mert gyári a rendszer és nyitott a bootloader - viszont nincs fent Magisk és nincs fent semmi benne ami elrejtené ezt a tényt (mármint hogy nyitott a bootloader - Magisk összefoglaló).
-
crok
nagyúr
válasz kelly416 #16217 üzenetére
Újra be kell lakni majd, visszazáráskor a biztonságosság integritásának visszaállítása érdekében kapsz egy fact. reset-et is (nyitáskor azért kell, hogy ne tudj kilopni belőle adatot, zárásnál pedig azért, hogy ne lehessen úgy visszazárni hogy a rendszer ki volt téve az API-okon kívüli ("nem biztonságos") változtatások lehetőségének).
-
zsolt501
nagyúr
válasz kelly416 #15180 üzenetére
Nem sajnos nem tér észhez, amúgy a cellmapper alkalmazás és a google térkép alkalmazás is ugyan ezt csinálja, ránéztem GPS teszter alkalmazással és ott jócskán lát műholdat, szóval nem találom indokoltnak a pontatlanságot, itt valami szoftver nyűg van csak nem tudom mi.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
duo
addikt
válasz kelly416 #15139 üzenetére
persze, jogos
na mondjuk az enyéimnek elég volt meglátniuk az eszközt, hang sem kellett hozzá. később meg egy villanás alatt kijöttek a képből, megnézni mit fotózunk
de az én feleségem igazi orvfotós, egészen magas szintre húzta ezt a skillt. neki sikerült az erőviszonyokat kiegyenlíteni[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
herrká
senior tag
válasz kelly416 #14063 üzenetére
Köszönöm! Arra a kis indexképre, ami a küldőnek az avatárja vagy fotója. Ez most megjelenik, ha üzenet érkezik valakitől. Utána "meg kell fogni" és "ledobni" alulra, hogy eltűnjön. Eddig nem volt és engem zavar. (Eddig ha beléptem a messengerben, ezek vannak ott egymás alatt.) A messengerben hol vannak a beállítások? Mert csak a beállítások, alkalmazások, messenger elérés van. De ott nem találok ilyet, hogy chatfejek... Köszi
Közben találtam olyat, hogy aktív chatfejek. Ki van kapcsolva. Mégis megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz kelly416 #13773 üzenetére
Szerintem amúgy ez is ilyen "Xiaomi-együtthatós" történet, mert én amióta Xiaomi-m van, (2015 óta, Redmi 2 Pro, Note 3 Pro, Note 5 Pro, most Mi 9T) sose tapasztaltam semmi ilyesmit. Nem tudom, hogy a MIUI-nak köze lehet-e ehhez. Viszont abban sajnos igazad van, hogy régóta ismert hiba a gyártónál.
Samsung Galaxy S23+
-
szpali
addikt
válasz kelly416 #13349 üzenetére
ahogy általában ezek az einstandolt mintadarabok, ez is elő sw-t futtathat...
eleve az ikonok sem miui kinézetűek, hanem stock android
az lcd valóban fájó downgrade lehet, ha így maradiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
pluhm
aktív tag
válasz kelly416 #12843 üzenetére
Az a baj, ha az újat használom, akkor a menüben nem lehet megtalálni az adatforgalmi információk beállítására vonatkozó részt. Sőt, ha a régit használom, akkor is csak úgy lép be a menü ezen részébe, ha lehúzom az irányító központot és rányomok az adatforgalmat jelző számokra.
[ Szerkesztve ]
-
Wagner11
csendes tag
válasz kelly416 #12504 üzenetére
Semmi mókolás nem volt, gyári global van rajta, csak ota frissítések voltak. Fel volt telepítve pár progi. Kb egyszerre volt a droid 10 és a miui 11 frissítés ota-n, amik után már nem mentek az előtte jól működő progik. És újra telepíteni sem lehet őket, mert telepítés közben kilépnek.... semmi más beállítás nem változott a telón, és mégis ez van.,
-
veterán
válasz kelly416 #12469 üzenetére
Nálam ez az első gyári tok,amit nem akarok cserélni.
Októberi a telefon,azóta van használatban a tok is,teljesen jó.Igaz most a nyári kézizzadós időben nem a legszebb,de annyira nem mozgat.
Pedig aztán nekem minden telómhoz volt egy halom tok,ehhez meg még mindig a gyári fekete műanyag van csak. -
zsolt501
nagyúr
válasz kelly416 #12157 üzenetére
5 év körüli Lenovo laptopom is fel tudja ismerni a csatlakozót, eddig minden füles mikrofon kombinációt lekezelt hibátlanul, én sem értem miért nem mutatkozik akarat telefonok esetén is ezt bevezetni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
crok
nagyúr
válasz kelly416 #12126 üzenetére
Feleségem Redmi Note 7-jében a mostani legutolsó MIUI 11 frissítéssel jött ki.. azóta napi 20 telefonhívásból 2..3 "bocsibocsinemakartalakhívni" SMS-el végződik mert valahogy neki is sikerül feloldani és tárcsázni hívás közben.. füllel.. megnéztem: egyszerűen nem működik jól. Pedig hát tudod hogy ha én nekiállok akkor az meg van nézve ( : Workaround: hívásnál fülhöz emelés előt power gomb használata ( : Ha DTMF kód kell (IVR menüben pl.) akkor meg feloldja duplakoppal vagy power gombbal.. Note 4-emen meg (koppkopp) soha ilyen nem volt, a telefon most múlt 3 éves.. Xiaomi együttható ( :
[ Szerkesztve ]
-
Kofka04
tag
válasz kelly416 #12014 üzenetére
A gyári Gboard-ot használom, csak átállítottam a kinézetét, mert ez a keret nélküli stílus nem jön be, illetve a számokat és a javaslatokat is kikapcsoltam, mert nem szeretem ha túl magas a billenytűzet, mert akkor kevesebb szöveget látok a párbeszédből, ha meg van jelenítve a billentyűzet és az olyan feeling, mint a régebbi 480p-s kijelzőkön ahogy megjelenítették a korábbi androidok. A számsort be se kellett kapcsolnom. Elég volt a javaslatokat és megjelent a mikrofon ikon, de maradok a szóköz nyomvatartós megoldásnál, hogy megmaradjon a számomra esztétikus megjelenítés.
A lényeg hogy megoldódott a problémám -
Kofka04
tag
válasz kelly416 #12010 üzenetére
Közben találtam valami megoldást erre, de csak ha bekapcsolom a TalkBack Braille írást. Ha nyomvatartom a szóközt, megjelenik három opció. Sima billentyűzet, Braille és a hangalapú gépelés. Itt át tudom váltani, de csakis akkor jelenik meg ez a menüpont a szóköz nyomvatartására, ha a Braille-t bekapcsolom. Anélkül még véletlenül se kínálja fel a másik két opciót, a sima és a hangalapú gépelést. Semmit nem csinál ha nyomva tartom a szóközt a Braille bekapcsolása nélkül.
[kép]
Láthatod, hogy amúgy nincs mikrofon ikon a billentyűzetemen sehol és a szóközön sincs semmi arra utaló jel, hogy opciókat lehetne vele előhozni. Csak véletlenül próbáltam meg és véletlenül pont be volt kapcsolva a Braille közben, de minek, nem tudom. Csak próbálgattam mindenféle nem logikus beállítást és mint oly gyakran, nem csak telefon témában valahogy összejön amit akar az ember, csak össze-vissza kell állítgatni mindent. Olyan dolgokat is, amiknek semmi köze a célhoz.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz kelly416 #11295 üzenetére
Amikor radugom fogyasztásmérőre, akkor 0-tol 100 szazalekig kozel azonos teljesitmenyt vesz fel toltes alatt. Amikor eleri a 100at, akkor lecsokken, de meg mindig magas, tehat mondjuk a fix 15-17 watt kozotti leesik 1,5-3,5 watt korulire. Hiaba mutat mar 100 szazalekot, a toltes csokkentett teljesitmennyel folytatodik. Majd kb. igy eltelik egy ora, es aztan tenyleg leesik 0,2-0,5 wattra.
Ha siman 100 szazaleknal leveszem, amikor meg csak a 2-3 wattos fazisban van, jelentosen rovidebb ido alatt zuhan 100rol a 0 felé. Ha megvarom mig a 0,2 wattig tolt, akkor joval tovabb tart ki az uzemido.
Mivel ezt a gyakorlatot az elozo telefonnal gyari akksival 6 even at folytattam, es most meg mindig kibir 1 napot 1 toltessel, hasznalva (nem hasznalva 3,5 nap) ezert nem nagyon erzem szukseget, hogy valtoztassak.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Liliom9
tag
válasz kelly416 #10394 üzenetére
Az MI 9T Pro készenléti fogyasztása gyatra volt a sima 9T-hez képest, az akkuideje is gyengébb.
A Note 10 Pro pedig a nagy akksi miatt vastag (bumfordi), és koránt sem annyival több az akksi ideje, mint azt a teljesítmény különbség miatt várnánk. Jó, ha azonos akkuidőt tud.
# laci laci
Azért a kamerája jobb a Note 10 Pro-nak, de ezeket a kamerákat már meg kell tanulni használni. Szóval állítgatn az aktuális helyzethezi. Úgy jobb a kép amit készít, de automata módban szinte nincs különbség.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kelly416 #10319 üzenetére
!NEM előttem!
Csak belinkeltem! Bár én csinaltam vón...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
helixP
nagyúr
válasz kelly416 #10297 üzenetére
Szerintem ugyan azt tudja natívan, csak épp nekem a céges levelezésbe és hálózat elérésbe rondít bele.
Darko: aha, a gyári meg mindig rosszabb, (kivéve a videó) HDR kevésbé hatékony, nekem a színvilág se tetszik,mossa a részleteket. Gcam-hez van 48MP modul (root, Magisk). Mondjuk én továbbra sem látom értelmét ekkora felbontásban lőni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibi03
csendes tag
válasz kelly416 #10180 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
Másodszor a feleségednek jó a humora, ezt értékelem.
Karbantartás volt, és most valóban nem néztem át egyesével, hogy milyen területről távolít el dolgokat, mert ilyesmi még soha nem fordult elő. De akkor ma is tanultam valami újat.
Esetleg ki lehet kapcsolni ezt a funkciót, hogy ne is vizsgálgassa nekem a háttérben? -
Obyboy
Topikgazda
válasz kelly416 #10080 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást.
Az OFF-ba sem illő hozzászólásokat töröltem.
Megkérek mindenkit, hogy mindenféle népcsoport általánosítás nélkül próbáljon építő jelleggel hozzászólni a topikhoz és tartsuk be a szabályzatot. Köszönöm.
Sajnos vannak olyan weboldalak ahonnan mindaddig megéri vásárolni míg gariztatásra vagy visszaküldésre nem kerül a sor, de sajnos vannak olyan vásárlók is akik visszaélnek a weboldalak 14 napos visszavásárlási kötelezettségével is."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
helixP
nagyúr
válasz kelly416 #9953 üzenetére
+Mazsola: de érdekes, tőlem yard meg sosem kért lakcím kártyát közúti igazoltatásnál.
Múltkor apósomnál nem volt jogsi, azt mondták nem gond személyi alapján meg tudják nézni a jogosit is.
Na lényeg a lényeg: jöhetne már az amcsi rendszer, hogy elég 1 okmány, informatikai akadálya biztosan nincs...Szuper off, bocsi.
-
helixP
nagyúr
válasz kelly416 #9947 üzenetére
Hát, én meg pont úgy vagyok, hogy nem használok tárcát. Valahol a kabátom, táskám mélyén van egy "tárca" jogsival (másra nincs is szükség amelett rendes esetben), a telefon meg mindig kéznél van. A BKV bérlet simán megy Simple-ön, Ha bejönnek mindehvá az NFCs bankautómaták, nem kell semmi, cska egy telefon.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kelly416 #9307 üzenetére
Displaylink/Cablecreation adapter kell hozza. De ez nem rendes "dex" mód csak sima tükrözés.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
-
Daw93
senior tag
válasz kelly416 #8619 üzenetére
Ez igaz, én gyári töltőre értettem a leírtakat, és gyári tokkal használva a telefont. De azt nem tudtuk meg még, hogy a kolléga mivel tölti a telót.
lenovomen: én is a gyári tokban töltöm és így is csak épphogy langyos lesz. Milyen töltőt használsz?
GTA Online: Daweee93
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest