Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Na szívtam vele kicsit, mert az AOD-t is frissítettem, ami nem tetszett, vissza tettem a régit, de ehhez újra kellett indítani a telót és elfelejtettem, hogy megint be kell állítani, aztán újra beállítottam... végül azt tapasztaltam, hogy
Számottevő javulás nincs az éjszakai üzemidőben első nekifutásra. Legalábbis én nem látom, hogy sokkal jobban fogyasztana készenlétben. De ez csak 2 éjszaka tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
Topikgazda
Aktív témák
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest