- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz Busterftw #4866 üzenetére
A 2 vagy több K-s felbontás telefon kijelző méretben erősen parasztvakítás jellegű dolog volt hacsak valaki nem VR-ozik mint az állat.A gyártók sokszor csak a"divat trendek"meglovagolása miatt alkalmazták illetve erődemonstráció miatt.Most már erősen kezdünk visszatérni nagy átlagban a Full Hd plus panelekhez.Szerintem nem véletlenül.Ekkora méretben ilyen távolságról nézve az emberi szemnek ez így bőven elég!
Más:Gyerekek!Ne már!Tényleg senki sem használ Eu Devet aki rá tudna lesni arra,hogy nála működik e a Wifi Direct???Hálás lennék érte!Napi szinten használom(használnám)de még a tegnapi frissítés után sem működik pedig azt teljes gyaluval raktam fel.Jó lenne tudni,hogy a Rom hibája vagy egyéni gebasz.
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #4866 üzenetére
Én G4ről váltottam 9T Pro-ra, pont a héten. Elég sokáig használtam a G4-et, de muszáj volt lecserélnem. Kicsit furcsa a rendszer, még ismerkednem kell vele, hogy mi hol van, de nem csalódás a telefon. A kijelzője is sokkal szebb az amoled miatt. A felbontás különbséget észre se lehet venni.
Az üzemidőről nem is beszélve, ami ugye vállalhatatlan a G4--nél, a melegedésről nem beszélve.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest