Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mgTerminator #4889 üzenetére
Csakhogy ennek akkor lenne értelme, ha az értesítő némán jelezne. Max halkan rezegne.
Nálam az ébresztő értesítő is ugyanolyan hangosan üvöltött, mint a rendes ébresztő. Tehát baromság az egész (vagy bugos).
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Sz_Imre #4894 üzenetére
Rajottem vegul, csak nem volt kellemes a 4:30 helyett 3:30kor kelni.
Mondjuk nalam amugyse ordit a telefon.
Megoldottam, csak furcsa volt.
Persze ettol meg a telefon kiraly.Esetleg meg egy kerdes. Az also 3 gombot lehet varialni? Nekem eddig a vissza gomb a bal oldalon volt most a jobbon. Attennem, ha lehet.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
Laraxior
titán
válasz mgTerminator #4889 üzenetére
Azert hivjak ebresztonek az ebresztot, hogy az ebresszen. Utana van a szundi mod..
-
Laraxior
titán
Ekkora faszsagot se lattam meg mint ebben az oprendszerben... Ertesites ebreszto elott... Ki talal ki ilyet...
-
martin66
senior tag
Rendeltem egy iylet, véleményetek erről?
Van értelme? Dupla üveges védő cucc. Mivel nagyon szép a hátlap.
Esetleges leeséskor egy klasszikus tok többet védene?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
Obyboy
Topikgazda
1tracking.net meg nem talál semmit, viszont ma reggelre a GB-en és a 17track.net-en megjelent, hogy "Budapest, in Transit". Remélem ez azt jelenti, hogy a DPD budapesti központjában van, bár ha igen akkor nem értem mi értelme van a nyomonkövetésnek ha eddig semmi infó nem volt
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Maist
senior tag
válasz meszike91 #4879 üzenetére
Próbálja meg kalibrálni a szerviz menüből: *#*#6484#*#*, ott jobb felül 3 függőleges pötty, additional tools, utolsó menüpont: Camera calibration.
Amúgy nálam még nem csinált ilyet az augusztusi vásárlás óta, tehát ha a kalibrálás nem segít, akkor lehet, hogy valami hardveres gondja van, és szervizbe kívánkozik.[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
Sziasztok! Húgom vásárolt egy ilyen telefont és azt írja, hogy problémás a pop-up kamera. Konkrétan nem mindig jön elő. Kalibrálni akarja magát de, akkor se működik, csak nyekereg.
Találkozott valaki hasonlóval?
du, du hast, du hast mich
-
veterán
válasz Taurus470 #4876 üzenetére
A globál gyári rom teljesen stabil.Csak kiveszed és használod, mint bármelyik másik telefonnál.A hibák amiket olvashatsz itt többnyire abból adódnak hogy sokan mindenféle fejlesztői,béta meg ki tudja még milyen romokat raknak a telefonjaikra amik nem mindig stabilak és sok esetben bugosak,hibásak ezért is fejlesztői romok.Ezek nem hivatalos szoftverek!A xiaomisok közösségén belül a rom cserélgetéseknek nagy divatja van és volt mindig is.Ezért van az hogy a fórumokon sokszor olvashatsz hibákról,segítségkérésekről,stb.Ha itthon veszel egy xiaomit(mondjuk valamelyik viszonteladótól,forgalmazótól)akkor azt csak ki kell venni a dobozból és használni nem lesz vele semmi gond.Az általad említett hibát soha nem tapasztaltam és nem is általános.
[ Szerkesztve ]
-
Taurus470
csendes tag
Üdvözlet!
Eddig csak olvastam a fórumot, de most már aktuális lett a készülék vásárlás, ezért feltennék nektek néhány kérdést.
Első kérdésem azokhoz szólna, akik s7 vagy s7 edgeről váltottak és a kijelző fényerejére vonatkozna, sokat használnám kültéren ezért fontos lenne a láthatóság tehát összehasonlítva kb mennyire eltérő a kettő.
A második azoknak szólna akik régóta használnak Xiaomi-t, nem volt még ilyen készülékem ezért egy kicsit tartók tőle, mennyire stabil a MIUI? Mókolás nélkül szeretném használni tehát csak kivenném a dobozból és használnám.
A harmadik az „érdekességekre” vonatkozna, olvastam több furcsa dolgot itt a fórumon is, ami megmaradt, hogy volt egy hozzászólás amely azt említette hogy lezárt képernyőnél egyszer csak elindult egy videó hanggal a galériából, másnál is előfordult ez? Akár más alkalmazások esetében is, hogy random elindultak?
Válaszokat előre is köszönöm! :D
Egy leendő 9T vagy 9T PRO tulaj[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
válasz Busterftw #4866 üzenetére
A 2 vagy több K-s felbontás telefon kijelző méretben erősen parasztvakítás jellegű dolog volt hacsak valaki nem VR-ozik mint az állat.A gyártók sokszor csak a"divat trendek"meglovagolása miatt alkalmazták illetve erődemonstráció miatt.Most már erősen kezdünk visszatérni nagy átlagban a Full Hd plus panelekhez.Szerintem nem véletlenül.Ekkora méretben ilyen távolságról nézve az emberi szemnek ez így bőven elég!
Más:Gyerekek!Ne már!Tényleg senki sem használ Eu Devet aki rá tudna lesni arra,hogy nála működik e a Wifi Direct???Hálás lennék érte!Napi szinten használom(használnám)de még a tegnapi frissítés után sem működik pedig azt teljes gyaluval raktam fel.Jó lenne tudni,hogy a Rom hibája vagy egyéni gebasz.
-
Imy
veterán
válasz instantwater #4839 üzenetére
Ha bírja akkor Ok. De ha face ID-t használom, akkor már kétséges lehet, hogy mennyire bírja, mivel akkor minden azaonosításkor ki-be megy. Tudom, ott a tauch ID.
Amúgy erősen gondolkodok rajta, egy Redmi5-öt, és egy iPhone 6S-t váltana le. -
KISDUCK
addikt
Idén szeretnék venni egy 9T Pro-t és látom már, hogy megjelent a hazai Xiaomi shopban 150k körül. Gearbesten most csak a 9T-t láttam akciózva 95k HUF-ra. A Gearbestes árakra még rákéne számolni a magyar áfát és vámot? A Xiaomi garanciája hogy működik, külföldön pl.: Németországban vásárolt telefont lehetne Magyarországon garanciáztatni? (Ez utóbbi azért érdekel, mert fekete pénteken No.-ban leszek és ha lenne óccóé akkor lehet itt venném meg.) Válaszokat előre is köszönöm!
-
greyslay
aktív tag
Ha valakit érdekelne egy Oneplus 6 vs Xiaomi Mi9T Pro kamera összehasonlítás akkor nézze meg. Nem sok fotó és nem komoly környezetben, de azért szerintem látszik a különbség a mi9 pro javára. (alapbeállítások, gyári kamera szoftver)
"embertelen ember munka"
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #4866 üzenetére
Én G4ről váltottam 9T Pro-ra, pont a héten. Elég sokáig használtam a G4-et, de muszáj volt lecserélnem. Kicsit furcsa a rendszer, még ismerkednem kell vele, hogy mi hol van, de nem csalódás a telefon. A kijelzője is sokkal szebb az amoled miatt. A felbontás különbséget észre se lehet venni.
Az üzemidőről nem is beszélve, ami ugye vállalhatatlan a G4--nél, a melegedésről nem beszélve.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
Jelenleg egy LG G4-et hasznalok (LinageOS Pie), mennyire lenne feltuno a kisebb felbontas?
538 ppi vs 403 ppi, eleg nagy visszalepesnek tunik, foleg ugy hogy a G4 mar 4 eves. -
helixP
nagyúr
7.0 alapú Gcam-ből van olyan, ami használja mind a 3 lencsét?
Van 7-es alapú, ami működik, de az csak a fő lencsével megy.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Klaya1986 #4829 üzenetére
Én is mate 10 pro-ról váltottam és leírtam neked a személyes tapasztalataimat
Sokminden azóta sem változott. Azért kamerában,wifi és mobilnet letöltési sebességben elmarad a mate 10 prótól és talán a gyengébb wifi és mobilnet modem miatt néhány netes alkalmazást lassabban nyit meg.A fényképező főleg kevés vagy rosszabb fényviszonyoknál teljesít gyengébben, illetve a szelfikamera is.Wifis és mobilnetes letöltési és vonalsebességben meg fele annyit bír a xiaomi kihozni magából.Aksiteljesítményben ugyan azt hozták.A miui nekem sokkal jobban bejön nem kell romolgatni global stable rommal használom csak kiveszed a dobozból és tökéletesen használható.Az kijelző érzékelése viszont sokkal jobb a mi 9t-nek. Laggal is csak elvétve nagyon nagyon ritkán találkozni(nekem egyet sikerült észrevennem 2 hónap alatt) de ez a mate 10 pró-n is igy volt.Ár érték aranyban mindenképp jobb vétel ez mint anno az volt hiszen ezt 115 ezerért vettem míg a mate 10 pro-t 255 ezerért és semmiben sincsen 2x olyan jó a huawei mint ez(na jó netsebességben igen ).Mindent összevéve szépen felnő a huawei mellé de azért érezni hogy az egy premium teló volt mégha 2 évvel ezelötti is ez pedig "csak" egy erős középkategória.[ Szerkesztve ]
-
-
Fulár
senior tag
Egy kollégam váltott.1-2 nap alatt megszokta.Én Note 5-ről váltottam.Az 6 colos ês mêgis majdnem nagyobb készülék mint ez a kisebb kijelzője ellenére.Mivel ennek gyakorlatilag alig vannak kávái egész jól használható.
A sima és a Pro.közötti külömbségekről.inkább nézz Youtube videót vagy olvass teszteket.A.Pro-ban erősebb hardver van.Fejlettebb kamera.Más hűtés stb.De a mindennapi használatra bőven tökêletes a sima!Minden szempontból megfelelt az én elvárásaimnak! -
BBUN52
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilen telo vásárlásán, egy mi 6-ot váltana (akku problémák jöttek elő 2 éves korára).Volt aki 5 " méretről váltott? Mennyire durva a méret különbség? Kezelhető (nem nagyon volt még 5 "-nál nagyobb telom de mindig is szemeztem velük)
Pro és sima között mi a leglényegesebb különbség? Laikus felhasználó gondolom észre sem veszi a különbséget...
Remélem hamarosan csatlakozok a fórumhoz én is!
-
NemMo
őstag
Mit is kell nyomogatni, hogy a frissítés betallózása megjelenjen?
-
addikt
-
rmconvex
csendes tag
Üdvözletem! Xiaomi mi 9t pro készülékem van. nem tudom írt már-e valaki róla de a hívásvárakoztatás egyáltalán nem müködik, de még csak az sem,h foglalt jelzést adjon annak aki akkor hív amikor beszélek. Lehet-e ezen orvoslni valahogy. Vodafone szolgáltatónál vagyok.
-
Fulár
senior tag
Eu.Devesek!
A Wifi Direct nálatok is halott?
(Wifi-További Beállítások-Wifi Direct) -
Obyboy
Topikgazda
válasz Rellind #4849 üzenetére
Ha paypal-lal fizetsz biztos, hogy nem veszik el a pénzed. Gond akkor lehet ha nem érkezik meg a csomag mert akkor 60 nap után tudsz csak reklamálni és addig se telefon se pénz. Nekem is ez eddig a legnagyobb összegű rendelésem GB-röl. Ez előtt minden megjött időben és eddig gariztatnom sem kellett így nem volt gondom velük. Bízom benne, hogy nem romlik meg a véleményem róluk. A Banggod is jó hírű, sokak által ajánlott oldal, én a mostani eszemmel lehet inkább onnan rendelnék. Majdnem mindig van BG-re is kupon.
-
kopidoo
senior tag
Gyors kérdés: majd a MIUI 11 frissítés előtt érdemes egy "gyári beállítások visszaállítása"? Vagy simán mehet fel az új droid?
-
Obyboy
Topikgazda
válasz Rellind #4836 üzenetére
Tegnap volt 3 hete, hogy GB-ről EU Priority Line (EUEXPDPDP) rendeltem egy Mi 9T-t,
tracking number alapján még egyik csomagkövető oldal sem talál semmit.
Ma írtam a GB-nek, hogy eddig bármit rendeltem tőlük 3 hét alatt meg is érkezett hozzám most pedig csak annyit tudok, hogy elvileg a rendelést követő napon elindították a csomagot.
Kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni és mennyit kell még várnom míg megérkezik"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Peaceliker
addikt
válasz Klaya1986 #4829 üzenetére
Állítgatni annyit kell, hogy a nagyon szigurú memória managenet mint ne lőjjön le állandóan. Kb ennyi, ez sem igazán harcos feladat szerencsére.
Nekem párszor kifagyott már a teló (meg másnak is), de más nyűgöm nincs. Most be lett állítva minden napra egy rr, lehet ez meg is oldja ezt pl.
Nekem harmadik xiaomi telóm és lehet velük élni custom ROM nélkül, egyiket sem babráltam.(#4839) instantwater
én kb sosem használom a selfie kamerát, de néha nyitottam már ki véletlen is meg unatkozás közben is (mert menő szerintem ) és pár nap alatt egy csomó retek van benne a kamerán magán. Zsebszösz leginkább, de sok jut be. Persze hogy ez kinyírja-e vagy sem, az marha jó kérdés
"Oh my Goa'uld!"
-
fujifilm1
senior tag
Ha még zárt a bootloader, akkor fel lehet valahogy tenni a 11 es MIUIT?
(jelenleg MIUI Global 10.3.2, MI9T PRO)Egyelőre inkább lemondanék a TWRP-ről és a Root-ról, ha a MIUI 11-et fel lehet tenni a zárt, gyári telora, - amíg feloldják még 6 nap múlva...
-
Obyboy
Topikgazda
Szerintem ez helyzet függő:
Nyitott bootloader és TWRP-ben custom ROM telepítésénél:
- Clean flash: wipe cache, wipe system, wipe data -> install ROM -> restart
- Dirty flash: csak wipe cache vagy még ez sem -> install ROM -> restart
Zárt bootloader és OTA érkező főverziót is frissítő ROM telepítésnél:
- Clean flash: ROM település után csinálsz egy gyári adatok visszaállítását
- Dirty flash: csak újraindítod a telefont és készIgaza van (#4813) spect80 kollégának a Clean flash esetén a legbiztosabb, hogy megfelelően fog működni a rendszer. Dirty flash esetén viszont előfordulhatnak problémák (gyors merülés, ok nélkül megfagyó vagy bezáródó appok, stb.) a rendszer működésében. Természetesen ez utólagosan orvosolható.
-
addikt
válasz KamuMazsola #4834 üzenetére
Éljen az EU Priority
-
addikt
-
novinyul
veterán
Sajnos ez nem marketing Emelkedni fognak az árak és ezt nem itt találták ki. Elkezdődött itt is egy folyamat, mint anno a Huawei telefonoknál, persze remélhetőleg nem fogják arra a szintre felvinni az árakat. Egyelőre a bolt próbálja a régebbi áron tartani az árakat, de a végtelenségig nem tudja lent tartani(ez most a hivatalos árakra vonatkozik) A kiírt árak már a Xioami általi meghatározott új árak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
addikt
A Mi 9T Pro árazása nem győzött meg. Írjanak rá 199.990-et és azt húzzák át. Sokkal meggyőzőbb lenne...
A Mi 9T-nél meg gondolom vérszemet kaptak. Még a telefon megjelenésekor kaptak egy kis készletet. Az pikk-pakk elment. Aztán másfél hónapig nem volt náluk. Gondolom kapták sorban a telefonokat ,hogy mikor lesz megint... Úgy gondolhatják ,hogy így is eladják a készletet.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Rellind
senior tag
Ezt megmerjem rendelni?
Xiaomi Mi 9T Pro 4G Phablet 6GB RAM 64GB ROM Global Version: $324.99
kuponkód: GBM9TPRO1 -
fujifilm1
senior tag
válasz fujifilm1 #4756 üzenetére
Hát úgy döntöttünk hogy várok 168 órát, mielőtt a bootloadert megnyitom.
Szóval egyelőre nem tudom felrakni az új Android 10 es miui 11-et.Viszont felfedeztem, egy beállítási lehetőséget a "second space".-t. Gondolom az Android 9 vagy a MIUI hozta...
(Nem ismertem mert az előző telefonomon még samu 7.1 -es Android volt...)
A lényeg, hogy a privát és a munkahelyi programok, -és beállítások- teljesen el vannak szeparálva, olyan mint egy sandbox...
Nálam például a cég megköveteli a MS Intune program felrakását (full admin jog az egész telón!!!), képernyőzár pin használatát az Outlook és MS Teams eléréshez. (Amit soha nem adnék meg a privát telefonomon...)
Ha átváltok erre a "Second Space" -re akkor kell PIN kód meg képernyőzár és csak utána tudom használni az Outlookot.
De a váltás király gyors, 3 másodpercnél nem több...
Privát Rendszerben Látok egy értesítést hogy a másikban valami üzenet jött.
Nekem ez piszkosul bejött.Más. Ezeket a kütyüket rendeltem :
Mágneses USB C kábel: [link] [link]
Vékony átlátszó tok: [link]És még ezen gondolkodom vezeték nélküli töltő "vevő" - [link] A kommentek szerint ez 1,8A-el is tud tölteni...
Nem tudom hogy ezeken NFC mit szól hozzá. Szerintem bezavarja...[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Igen, a videóval együtt a két készülék is megjelent a hivatalos boltban. Amin viszont fennakadt a szemem, az az ár. Eddig ugyanis 114900 forintba került a sima 9T, most meg át van húzva a 129900 és az új ára 119900. Szóval, leárazva többe kerül, mint amennyiért előzőleg listázták. A Pro meg 169900-ról "esett" egészen 144900-ig, holott eddig nem is lehetett náluk kapni.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Klaya1986
aktív tag
Sziasztok. Mivel dual sim telefonra lenne szükségem, ezért kénytelen leszek váltani mate 10 pro-ról. Ezt a telefont néztem ki. Ha lesz időm, átnézem a fórumot, a közel 5000 hozzászólást. De addig is véleményekre lennék kíváncsi. Mert papíron jónak tűnik a készülék, talán nem nagy visszalépés a mate 10 proról. De gyakorlati tapasztalatok érdekelnek elsősorban. Számomra legfontosabb az akadozas, laggmentes működés, jó üzemidő és hogy dobozból kivéve minden frankón menjen, ne kelljen romolgatni pl. Tudja ezeket ez a készülék? Köszönöm a válaszokat előre is. Nagy segítség lenne.
-
Imy
veterán
Mi9T, Mi9Pro, Mi9SE és Mi9 little verzió közül melyiket érdemes venni, és melyiknek mi az előnye-hátránya? A 9T-nél féleg a selfie kamera meghbásodásától.
-
szucs2
tag
válasz BoneDragon #4824 üzenetére
Megmarad - használható
-
Fulár
senior tag
válasz szabeska #4815 üzenetére
Lehet,hogy az lesz.Note 4-en és 5-ön is nagyon szerettem az Eu.dew-et és egyszerűen nem értem,hogy már hónapok óta mi a rossebbet csinálnak vele!Hiába vannak tonna számra küldözgetve a visszajelzések és a hibajelentések.Nem történik semmi.Vagy maradnak a hibák vagy még újabbak is jönnek.
A Wifi direct nem működése csesz fel talán a legjobban. -
Angel78
aktív tag
-
helixP
nagyúr
10.3.12 stabilon vagyok (PFJEUXM), és van egy frissítés, amit letöltenék, de először azért panaszkodik, hogy mobilneten vagyok (holott nem), majd kér, hogy próbáljam meg később. Ez vajon mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
amikor úgy flash-eled fel az új ROM-ot, hogy nem csinálsz wipe-ot. Ez okozhat gondot, főleg android fő verzió vagy eltérő ROM (pl global vs china) cseréje esetén. Néha elég csak a cache-t törölni és akkor is elindul az új.
clean amikor minden adatot visszállítasz gyárira -
Fulár
senior tag
Azoktól kérdezném akik átáltak Eu.Dev-re!Felraktam a mait abban reménykedve,hogy javítani fogja legalább a hibák egy részét.
De a menü továbbra is félig angol és erősen hiányos!A Wifi direct nem működik!(erre lessetek rá légyszi)Hasznàlok egy Hd widgets nevű progit.Egy mozdulattalehet a segítsêgével 3g-re vagy 4g-re váltani.Az kifagy.Gyári helyett Asus file kezelőt használok ami szintén fagy.És még egy jónéhány program ami megadja magát!
Ez így ebben a formában egy nagy zsák sz*r.Inkább visszaállok stabilra mert csak felidegesïtem magam.A menü félig angolsága és hiányossága màr sok-sok hónapja tart.(Màr Note 5-ön is ez volt)Ez màr a büdös életben nem lesz javïtva?Nem arról van szó,hogy akkora nagy dolog lenne csak egyszerűen nem értem!Berágtam és nyomtam egy teljes gyalut hàtha nálam van a hiba de minden maradt a régiben.Az újaknak mondanàm:Ez NEM a telefon hibája és nem a gyári Romé!Itt egy bêta Romról.van szó!
[ Szerkesztve ]
-
jemy
tag
http://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.2.0.PFJEUXM_e32b086df3_9.0.zip
-
Laraxior
titán
Antutu-ban hogyhogy 420k feletti értéket mért, amikor elvileg 350k körülit kellene. Mert bekapcsolta azt a gyorsítást?
-
addikt
-
sunpower
tag
Sziasztok!
A pro. ban lévő GPS elvileg két sávos. Észrevehető a különbség egy normál GPS hez képest?
Köszi -
sandró60
addikt
válasz instantwater #4801 üzenetére
Van olyan eszköz ami nem tudja az 5Ghz ezért a 2.4Ghz is be legyen kapcsolva
A családban a nejem telefonja csak 2.4 Ghz tud.Nálam egy Tp link ruter ami ac-s és hozzá hasonló márkájú AC750 Wifi Range Extender van
Ami 433Mbs+300Mbs van a dobozán írva[ Szerkesztve ]
-
Gomez1984
aktív tag
Srácok.
Néha kamera idítasnál hibaüzenetet kapok vagy csak ki van fagyva a kamera képe.
Valami megoldás?
Ja az összefoglalóban megtaláltam :)[ Szerkesztve ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest