- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
-
SH4D0W2011
őstag
Akiknek frissült már a telefonjuk MIUI 11-re, azoktól kérdezném: az AOD továbbra is kikapcsol kevés fénynél?
-
Obyboy
addikt
Android biztonsági frissítések milyen gyakran szoktak jönni? Nekem még 07.01-i csomag van fent.
-
-
Peaceliker
addikt
Nekem mióta nálam van csinálja. Reméltem hogy 11re a frissítés segít majd, de akkor ezek szerint nem.
Nekem 10-20 között volt már hogy ilyet adott elő. Az meg 3-5 hogy akku fesz fele oda és amikor eloveszem a telot forró (tehát brakadt valami).
Nagyon nem egyedi, többeknél jön ez elő... Elég gáz. -
pataig
tag
Sziasztok!
Aki használ viber-t az megvan elégedve vele?
Mikor megnyitom, s a beszélgetésre koppintok 3-4 alkalommal akkor nem történik semmi, majd pár másodperc múlva reagál csak ...olyan fagyásnak tűnik. Ezt a hibát bármikor előtudom hozni, csak sorba megnyitom, s bezárom a programokat (chrome, fájlkezelő, messenger, facebook,youtube), majd újból a vibert s a hiba jelentkezik. Tudom, hogy ez a viber hibája, de hátha talált már rá valaki megoldást, vagy esetleg egy régebbi verziót használ ami hibátlanul teszi a dolgát...
(Nekem Mi 9-m van, de a haver Mi 9t pro telefonja ugyanezt csinálja)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Dhampir
félisten
válasz
beyruth82 #5938 üzenetére
Most meg ennyibe kerül; 144 900 Ft.
-
-
Sz_Imre
senior tag
-
bl4ze
veterán
Használ itt valaki Mi Bandage app-ot okosórához ? Lenne priviben kérdésem
-
jtzk
tag
Sziasztok!
Mi 9t-vel van olyan problémám, hogy Miui 11 frissítés óta 1-2 naponta lefagy a telefon, és csak hangerő le+kikapcsoló gombbal tudom újraindítani. Előfordul, hogy nem érzékel érintést, ilyenkor is csak restart.Lehet volt róla szó már, bocsánat, ha újra felhozom. Mit lehet tenni? Valakinek előfordult már ilyesmi? (Nem mókolok a rommal, nincs telepakolva appokkal, teljesen átlagos felhasználó vagyok)
Köszi
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb,legstabilabb GCam most a 9t-re. -
kelly416
veterán
-
enzahobi
aktív tag
Csak kívácsiságból kipróbáltam azt a "sz@rt", 3760mah jött ki, 1 ről 100% ra töltve. Tutira nincs elhasználódva ennyire az akksim, sztem az az 1 % ami benne volt azt becsülte fel rosszul az app viszont ahhoz képest elég pontos, de kicsit fogyassza is az akksit. Állandó használata sztem értelmetlen.
-
eddie1978
senior tag
Létezik olyan kamera app, ami mind a 3 kamerát kezeli és tud raw-ba menteni?
-
sandró60
addikt
Megszeretném kérdezni hogy használja valaki a 9T videó lejátszóját?
Azért kérdezem,mert egy film(mkv)tévére átküldve-a lejátszónál lehetőség van a wifi ikon kapcsolásával.A gond ott van,hogy filmet nem lehet adott idővonalra húzni.Tudom van lehetőség kivetíteni,de nekem csak néha működik. A tévénél(Samsung) előre be kell kapcsolni a screen mirroring funkciót.Amúgy ilyen esetben nem megfelelő minőségben nézhető. -
mizoli
addikt
Elvileg van valahol olyasmi, hogy alapértelmezett alkalmazások. Itt -szintén elvileg- be lehet állítani, hogy mivel nyiljanak meg pl. a linkek.
Egy (főleg gyári) app letiltást meg akkor vesz figyelembe a rendszer, ha akar. Root kell hozzá, és le kell törölni ami nem kell.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy érdemes e ilyen telefont venni? Akkor most a kijelzőn megjelennek az értesítések? A viberrel mi van? Jelez ha jön valami értesítés? Wifi? Tudom ezek apróságok, de hiába gyors, ha ilyeneket nem tud.Ráadásul 100ezer felett!És még a gari sem a legjobb. Köszi a válaszokat. -
martin66
senior tag
sziasztok, hogy tudom beállítani, hogy csak 2G only legyen? ahol lakom rettenet a térerő, talán a 2g segít. (a telefon csak telefonálásra van vagy wifin van.) köszi
-
Sungoo
addikt
Le van tíltva a YouTube, Advance-t használok. De ha valahonnan linkre kattintva mégis a gyári nyílik meg. Ezt csak én nem értem?
-
kelly416
veterán
válasz
laci laci #5937 üzenetére
pro van igen. Az összefoglaló és néhány link a topikból sokat segít, csak a BL nyitást nem tudom korábbrahozni, így a többit sem tudom tesztelni, hogy működik-e?! Az a lineageOS rom (K20 pro-hoz való a leírás szerint) jó a telefonomhoz, ha jól sejtem. Elméletileg van twrp-m, ad adb nem akar felmenni, a "https://androidmtk.com/download-15-seconds-adb-installer" helyről, de gyanítom valami driver kell még hozzá, mert mindig "A rendszer nem találja a megadott elérési utat." hibát hoz a négy telepítendő fájlra. De erre még van legalább egy hetem, ha a 135 órát nézem. Bár abból már kettő eltelt.
-
válasz
Rellind #5936 üzenetére
Szerintem érdemes. Kicsit meglepő hogy amikor megjelent a teló akkor sok helyen 115-116 ezerért lehetett kapni most meg 120 alatt nem is látok nagyon...
Érdemes várni szerintem és több frankó boltot nézni (Alza.hu,edigital,xiaomi.hu,stb) az egyiken biztos lemegy az ára. -
kelly416
veterán
Oh, jajj. Hasznosat. Én nagyon rá érek holnap is. Mondjuk ha holnap nem, akkor már csak jövő hét végén talán, de majd látom.
Ezt a lineage romot lekaptam twrp-vel együtt, de ha jövő héten csinálom, akkor úgyis lesz már frissebb. -
kelly416
veterán
válasz
laci laci #5931 üzenetére
Eskü, 4x végig olvastam, 2x végig is csináltam, de nem értem, milyen kisegrről van szó és nem megy gyorsabban, mint 135 óra. Sőt, vissza olvastam, és max. annyit találtam a Te billentyűzetedből, hogy próbáljam többször, egyszer majd sikerül. Ez azt jelenti, ha türelmetlen vagyok, egyszercsak elfelejti, hogy 135 órát kellene várjak?
Egyébként valami jó rom van a telefonra, ami hasonlít egy jó régi ResurrectionRemix romra? Itt az összefoglalóban sem rom ajánlót sem linkeket nem találok még.
-
laci laci
addikt
Itt egy újabb elszórt morzsa tőlem,miért volt nekem mindig olyan gyors a bl.nyitás, (maximum egy nap) .Kedves barátom ezeket le is írta. [link]
-
Flexy90
senior tag
válasz
Darkrush34 #5927 üzenetére
Szerintem csak elírás, mert V11.
-
djzoy
tag
Sziasztok! épp ezt a romot töltöm most le. V11.0.1.0.QFKINXM (India) ebben van magyar nyelv? és elvileg fel tudom tenni OTÁN .
-
zsolt501
nagyúr
Hétfőn hozza a futár a készüléket (Aqua vásárlás) mikor átveszem mire figyeljek oda? Azon kívül, hogy törött e.
-
Toto00
tag
AccuBattery app szerint 3653 mAh a számított akku kapacitásom. Ez normális? Mi 9T.
-
JonssoN
csendes tag
Sziasztok!
1 hete van meg a sima Mi 9T-m (3,5 év után váltott egy 1+1-et), de szívem szerint visszacsomagolnám a dobozba és elővenném úgy január körül. Talán akkor a custom romok normálisan fognak működni. Csütörtökön nyitottam a bl-t, azonnal ment is fel a legutolsó HavocOS de egyszerűen a hívás,ébresztő stb rendszerszíntű hangok torzulnak/gerjednek.Spotify alatt semmi hiba. Az újjlenyomat olvasó egy pöppet lassabb és sötétben sem úgy működik mint miui-n. A fényerő állítás ha 50%-alá van húzva akkor olyan erősségű mint miui-n 10%-on. Az akksi idő is rosszabb egy kicsit. Nagyon remélem, hogy kijön hamarosan a telefon android 10-es forráskódja és olyan közösségi support lesz mögötte mint a 1+1 mögött. Most felraktam a legutolsó xiaomi.eu-s fejlesztőit és szemetelhetem ki a google mocskait. Nem szeretnék megválni tőle, mert vele is annyi ideig terveznék mint a régivel. Ebben a piros színben szerelem volt első látásra, illetve a notch mentesség. Bocsi az off-ért de ez kikívánkozott. Ha nem fér el, Oby törölheted nyugodtan.
Ui: A hangerő mizériához, hogy szerintem a telefon hangerelye megfelelő fülhallgatóval illetve fejhallgatóval is egyaránt.
-
szimla65
aktív tag
válasz
Totatti(Hun) #5912 üzenetére
Szia!
Nekem írtad? -
Laraxior
titán
En meg pont nem vagyok elegedett a Samsung szervizzel. Bar gyorsak, sot en meg akkoriban hasznaltam Samsungot amikor volt haznal javitas... De istennek nem sikerult hangot varazsolni a jack dugora. Akkut csereltek fulhallgatot... Elkuldtem megegyszer... A telefon hibatlan... Megse szolt semmilyen fules vele... Illetve hebehoba. Igy is adtam el az S3at. Azota nem volt Samsungom, illetve egy honapig egy S7, de azt elhagytam motorozas kozben... Mire meglett mar paran atmentek rajta, hiaba a tok meg a folia. :DD
-
szimla65
aktív tag
válasz
torrente777 #5909 üzenetére
Köszönöm,akkor most megint neki kezdek.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy 4PDA 3.3.1-2 twrp-vel.Nem tudom letölteni.
Előre is Köszönöm. -
válasz
balintXD #5906 üzenetére
Igen van ha hivatalos disztributortol veszed.Olyanra azért ne számíts mint a samunál hogy lemész a sarki szervízbe és 5 napon belül megcsinálják de ha mondjuk a xiaomi.hu-rol vásárolod vagy bemész a lurdy házba es ott akkor rendes garit kapsz azt hiszem a wayteq a szervíz de hallottam olyant hogy már nem mindenesetre normális 2 éves gari jár hozzá csak ne sufni gsm-ben vedd!
Innen rendeled és akkor tuti a normál gari:
[link]
Vagy menj be a lurdy házba a boltjukba ha budapesti vagy. -
balintXD
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán, de semmi tapasztalatom nincs a márkával ezért lenne pár kérdésem. Első körben csak egyet tennék fel, ami nekem nagy fontos, ez a garancia kérdése. Samsung S szériát használok már az S6 óta és nagyon szeretem, hogy ha valami bedöglik rajta (mert nálam mindig bedöglik valami rajtuk amilyen szerencsés vagyok....) akkor beviszem samu szervízbe és 3 nap múlva kész. Nyilván erre nem számítok Xiaomi esetében de van egyáltalán hivatalos magyar szervizük? Vagy csak EU-s szintű jó hosszú javítási időkkel? Ha bárkinek bármilyen szervíz tapasztalata van és megosztja hálás leszek.
+ Szerintetek honnan érdemes rendelni ahol gyártói garit adnak rá és megbízható hely? -
Jó nagy kamu volt a miui 11 hogy 31-it jön 9T-re. Úgy látszik, csak az eu romra. Mint az apró betűs rész. :D Valahol mindig a sw miatt kezdtek el agyalni azon, hogy márkát váltok. És ismét.
-
Jeffi
aktív tag
Lehet panaszkodni, de azért szerintem a 9 és fél órás kijelzőidő nem rossz teljesítmény.
Nem volt közbe töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!