Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz dave_gahan #6689 üzenetére
Az is.
-
Maist
senior tag
válasz dave_gahan #6246 üzenetére
Egy pár mondatban reagálnék: akiket itt látok a topikban (de más xiaomi telefon topikokban is zömében ez a helyzet), azok nagy része évek óta xiaomi-t használ, úgy mint én is. Nekem (nekünk) szinte már megszokásból is nyílik a BL, megy fel a xiaomi.eu rom, nem azért, mert a gyári annyira rossz lenne, csak ez szinte kell a xiaomi user lelkének, és a xiaomi.eu rom egy nagyon jó "custom" Miui rom. Ott van a heti fejlesztői is, ami mostmár csak eredeti gyári kínai romon megy, vagy xiaomi.eu-n. Jó néha olyan új funkciókat kipróbálni, használni, amit a stabil csak két hónap múlva kap meg. Ez egy életforma, úgy tudom megfogalmazni. Az persze más kérdés, hogy mindig is az eredeti kínai rom volt a legjobb, a global az már egy "utánérzése" csak. A xiaomi.eu kínai alapon mindig nyújt egy kis pluszt. Én most stabil eu. 11-en vagyok, minden működik, AOD is, eddig másfél hónap alatt most a héten egyszer (és először) fordult elő, hogy kicsit beragadt a kamera alkalmazás, és merült tőle a telefon. Amúgy semmi gond vele. Ezelőtt Mi8, Mix 2s, Mix 3 volt, és ezek után sem érzem nagy visszalépésnek ezt a készüléket, pedig ez "csak" egy Redmi. Romolni amúgy nem egy bonyolult dolog, én sem hánytam még egyszer sem vért tőle a 6 év alatt, pedig már a Redmi 1s-en elkezdtem, nem kellene már élnem sem, ha ez ennyire káros lenne az egészségre, ahogyan plasztikusan itt lefestetted. BL nyitható, egyszer felteszed a xiaomi.eu stabilt, és többé nem lesz gondod semmi. Új frissítéskor meg kicsit vársz, mik a visszajelzések, és ha jók, frissítesz. Ha ettől gondod van, vért hánysz, akkor lehet érdemes lenne más telefongyártó termékét használnod, out of box azokkal biztosan nincs semmi baj.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
A gond az, hogy nincs igazán gond. Nekem Mi 9T Pro van és az eredeti gyári ROM-mal sem volt semmi gondom. Akinek van és jön az ezt nem lehet, azt nem lehet, nem működik stb. ezeknek a 90%-a user error.
És mielőtt visszafordíthatatlan vérveszteséget szenvednél a vér hányástól, igen, én is ROM-oltam a telefonom, mert az nekem jó és szeretek ilyesmivel babrálni.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
trouble
senior tag
Nálam működik AOD-on minden értesítés!
Sőt out of the box mindig is működött minden értesítés !
Global stable (nem az Eus). -
enzahobi
aktív tag
Mondjuk a hívásrögzítést megoldottam, elég kókány mód mert így halk lesz a hívott fél hangja, de legalább van és vissza lehet hallgatni pl címek, nevek kijegyzeteléséhez :).
[Ezt az appot] használom, a lényeg hogy a fölső mikrofonnal veszi fel, ami elég közel van a hívás hangszóróhoz. Fontos hogy legyen kellően felhangosítva. Automatikusan indul, kivételekhez illik hozzáadni. Ajánlás ehhez és hasonló appokhoz akár összefoglalóba is bekerülhet ;)[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Obyboy
Topikgazda
Az AOD-dal teljesen igazad van, és a T-sek nek a számkijelzéses babrálás sem a legkellemesebb dolog egy ilyen értékű készüléknél, ezeket elfelejtettem.
Nekem napközben rá van csatlakozva egy MiBand2, ez jelez ha valami értesítés vagy hívás érkezik így nem annyira zavaró az AOD bug, (nem is értem, hogy sikerült ezt megalkotnia a fejlesztő mérnököknek )"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
bear_
aktív tag
válasz dave_gahan #5777 üzenetére
Gyanítom valami hasonlót tapasztaltál, mint amit [ezen] a videón látni. Ezzel pedig nem lehet mit csinálni, a technológiából fakadó egyik hátránya az oled kijelzôlnek. Magasabb fényerôn egyébként nem lehet észrevenni.
-
kutyek
senior tag
válasz dave_gahan #4004 üzenetére
Próbáld ki a One Hand Operation+ appot: [link] Elvileg nem csak Samsung telefonokon működik. Én S9-en használom gesztus vezérlésre, szerintem nagyon jó.
-
ERPY
őstag
válasz dave_gahan #4004 üzenetére
Másik kézzel esetleg?
Ha ennyire sűrűn kell huzigálnod, akkor Taskerrel állítsd be hogy egy picit megrázva a telefont nyíljon le a felső sáv. Ezek mellett persze szinte bármit meg lehet benne írni, amit csak szeretnél. Picit azért kell érteni hozzá, de segítek ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
scorpy02
aktív tag
válasz dave_gahan #69 üzenetére
Másik topikban írták, hogy notifybuddy segítségével beállítható több színű értesítési led. [link]
-
tibz03
őstag
válasz dave_gahan #60 üzenetére
- Igen, felfelé világít, nagyjából semmi értelme.
- Van gond az értesítések megjelenítésével bőven, csak a cikk nem említi.
- Nem, a Viber-t konkrétan nem mutatja az always-on display.(#61): Hol lehet átállítani? Itt sz*pok vele napok óta, már marhára idegesít.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz dave_gahan #60 üzenetére
Vagy egész egyszerűen felfelé (a telefon felső oldalán) világít? Annak így akkor mi értelme?
Így igaz. Nincs értelme.
probléma volt, h nem elég, h kevés helye van az értesítési ikonoknak, de cserébe nem is jeleníti meg őket, csak felvillantja, utána már csak akkor lehet megtudni, h érkezett vmi, ha lenyitjuk az értesítési panelt/sávot. Ezen a telón nincs notch, rengeteg ikonnak van hely - létezik még ez a MIUI anomália, vagy javították?
Alapbeállítás az, hogy elrejti az ikonokat. Elég idiótaság, de szerencsére át lehet állítani és úgy működik ahogy illik.
- Ha már kispórolták a színes értesítő ledet (vagy néhány esetben nincs is egyáltalán), az Always On Dislpay funkció legalább már rendesen testre szabható végre? Beállítható a nem gyári alkalmazások értesítéseinek megjelenítése is? (pl. Viber, Eredmények, stb.)
Sajnos a messengert és a gmailt tudja csak. Ideje lenne javítani..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest