Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz noorbertt #4181 üzenetére
Angolra tedd a telefon nyelvét, restart, google app start, jobb alul 3 csík, settings, voice, és itt be kell kapcsolni a voice match. Innentől hey google pl ébred a telefon, ok google, call contact name, és hívja, stb. Jópofa! Csak sokszor több időbe telik, míg kézzel az ember betarcsaz
[ Szerkesztve ]
havri
-
HUNited
őstag
válasz noorbertt #5355 üzenetére
Hát ahogy elnézem felülről előzi a Mi8 mezőnyt ez az érték, néhány százalékkal.
Szóval miért ne lennék vele elégedett?Valaki aki Miui EU fejlesztőin van, megosztaná velem az AnTuTu eredményt? (arra vagyok kíváncsi, hogy az EU rom jobb e ilyen téren mint a stock, vagy a sok letiltott kémkedős xiaomi vacak hozta a teljesítmény többletet)
-
havri1
félisten
válasz noorbertt #5577 üzenetére
Ezen túl vagyok. Akkor jelenik meg csak a letöltés link, ami átdob egy kínai oldalra, mint írtam
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz noorbertt #5580 üzenetére
Ja, hogy mobilról nézve már a themes jön be
EU rom alatt van 3 téma alapból, 2 gyári, megy ez ezüstös, nekem az bejön, fekete háttérrel.
Tegnap próbálgattam több fekete full témát, szép szép, de nem szokja meg a szemem, vannak hibák, amik zavarnak. Hiába full gyári kinézet, valahogy a sok év alatt megszoktam a fehér tárcsázót, így visszatértem rá.
Az meg elég hülyén néz ki, hogy majdnem minden fekete, de a tárcsázó vakít.[ Szerkesztve ]
havri
-
Cabrio
aktív tag
válasz noorbertt #7928 üzenetére
Nem akartam romolni, de kezdek nagyon hajlani rá. Ha még valami meglepetés előjön legközelebb, akkor muszáj leszek. Vagy nem tudom... Ahogy olvasom, mindegyik romban van valami kis apró nyűg.
Miui nekem sem jön be, próbáltam ráerőszakolni magam, aztán pár nap múlva Nova Launchert feltettem erre is, mint mindegyik telefonomra -
juve600
nagyúr
válasz noorbertt #8666 üzenetére
az lehet
az EU-s romból is jobb volt szerintem a 9.1.14-es rom mint a 9.1.25-ös, jobban is merül az utolsó valamiért,meg több benne a bug is
de ezt a fránya automata fényerőt már igazán megcsinálhatnák benneha visszateszem a 9.1.14-et akkor nem fog zaklatni a teló hogy OTA le akarja szedni a frisset ? illetve a 9.1.14-re le tudom majd frissíteni OTA a majd a hétvégén kijövő verzióval ?
[ Szerkesztve ]
-
-
K82
őstag
válasz noorbertt #9431 üzenetére
PE ROM van fent? Ha igen, irány az xda-s topic, benne van a link a fw-re amit ha TWRP-ből flashelsz már mehet is a legújabb PE.
Ha nem, először flashelsz bármilyen MIUI betát 9.2.15 után, TWRP 3.2.3-5 (nem kell a dm-verity sem), wipe cache/data/system majd mehet a PE.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
enginev3.0
félisten
válasz noorbertt #9696 üzenetére
Megnyugtattam magam
Régi telefonnal is volt ilyenDe kérdés hogy miért? Gondolom GSM antennák által határol be, és nem GPS alapján, pedig be van lőve mindkettő
Normális pixel telefonra várhatsz
Akkora kavakkal amikkel vannak...
Inkább oneplus[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Karavik
veterán
válasz noorbertt #10168 üzenetére
Ahhoz is régiónak megfelelő országban kell tartózkodni, bumm.
Továbbá:
- Rendelkezned kell az új országban érvényes fizetési móddal.
- Google Playhez tartozó országot évente egyszer lehet csak módosítani, tehát ha megváltoztatod az országot, egy éven át nem állíthatod vissza.
- Ha módosítod az országot, akkor a régi országodban rendelkezésre álló Google Play-egyenleget nem használhatod az új országban.Szóval "csak"
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
juve600
nagyúr
válasz noorbertt #10876 üzenetére
És azt sem árt elfelejteni hogy most a kiscsávó kisírta magának a telót, de majd ha jobb dolga akad akkor annyi.. Persze arról ne is beszéljünk hogy mi van a szándékosan beépít valamit a rendszerbe xd
na ez sem így volt,van
ennyi erővel kínai telefont se vegyél.............. -
Nagya21
addikt
válasz noorbertt #11826 üzenetére
HAli!
*#*#86583#*#* VoLTE
*#*#869434#*#*VoWIFI
Ha disabledet ir ki a szürke csíkba akkor aktív.
Majd A menüben beállítások -sim kártyák- ellenörizni hogy megjelent-e a menüpont, és ha igen akkor bekapcsolni.
Üdv Nagya
UI: APN-t is beállítani kézzel kell.Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
HUNited
őstag
válasz noorbertt #12337 üzenetére
Nekem volt ilyen még amikor új volt a telefon, itt is írtam róla. Több ezer blokkolt kérés AdGuardban néhány perc alatt. Csak a telefon újraindítása oldotta meg. És véletlenszerűen néha ezt csinálta. Ha azt vettem észre, hogy rövid idő alatt merült a telefonom igen sokat, és melegedett, akkor tudtam hogy ez volt. De hál isten hamar nyitottam a BL-t, és nem volt vele többet gond, mert EU alatt le tudtam törölni roottal az összes ilyen baromságot.
Egyébként ennek a megakadályozására van valami ötleted? Tehát hogy nem a tűzfal fogja meg a milliónyi próbálkozást, hanem nem is próbálkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Külpolitika
- Iqos cigaretta
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest