- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
Karavik #7318 üzenetére
Tegnap este lőttem képeket mindkét appal. (Már töröltem őket.)
Nekem a mi 8 jobban tetszett.
Sokkal fehérebbek voltak a közvilágítás színei gcammmel készített képeken. Nem adta vissza azt amit tényleg láttam. (Számomra ez a legfontosabb egy kép esetén)
Belenagyítva a szövegek olvashatatlanok voltak gcammmel. A mi gyári kamera appjával olvasható maradt belenagyítva az utcatábla.
Én így töröltem a gcamet.
Az iPhone 7 telefonom kamerájánál így is jobb a mi kamerája. Használom és kész. -
ShadowLac
addikt
válasz
Karavik #7318 üzenetére
Igazad lehet. de az is lehet hogy erőteljesebb a hdr hatása mint eddig.
+max1965 nappal sőt a szobában sem tudom már azt a gyenge hdr es fotó minőséget megismételni, Valószínűleg a fényviszonyok változása miatt.( este lámpafénynél csinálta)
De az is biztos régebbi fotóimon ez nem jelentkezett. onnan gondolom hogy valami változhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest