- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeryBp
csendes tag
válasz
Peter.70 #588 üzenetére
Ha az ár számít, akkor szerintem Kína jó választás lehet. Én már vettem telefont Kínából, gond nélkül megérkezett, közel 2 éve működik hibátlanul (Xiaomi Redmi 3s). Éppen ma rendeltem meg a Mi 8-at. A Gearbestnél most $429.99 a 6/128 GB, erre rájön még kb. $11 biztosítás, ha jó akarsz magadnak. EU Priority Line szállítást választva elméletileg nem kell sem áfát sem vámot fizetned pluszban. Ez mai árfolyamon körülbelül 123 000 Ft
Ha viszont jobban érzed magad attól, hogy egy itthoni üzletbe visszaviheted garanciáztatni és jó eséllyel azonnal megkapod, átvétel előtt megtapogathatod és csak akkor fizetsz, ha már előtted a telefon, akkor vedd meg itthon. Viszont én ezt nem találtam meg 143 000 Ft-nál olcsóbban. Bár lehet, hogy ahol ennyi, ott nincs is készleten, mert szintén Kínából hozzák be. Ez 20 ezer Ft különbség. Elfogadom, ha valakinek ez megéri a fentiekért cserébe. Meg azt is, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest