Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Én két problémával még találkoztam, az első nem tudom, hogy MIUI vagy Chrome bug. A második az Android 10 óta van így. Én egy fél megoldást a 2-ra találtam.
1. Chrome. Legújabb van fent, de korábbi verziónál is és most is kint van egy weblap/webhely a kezdőképernyőn, ami pont a PH oldala, ami Asztali webhelyként van kimentve a főképernyőre... Ez anno működött is, 100%-ban asztali webhelyként nyitotta meg a PH oldalt. Na ez most változott... Kimentés után az elején még asztaliban nyitja meg, de pár megnyitás után már mobilos nézetben (utálom, szerintem használhatatlan).
Találkozott valaki ezzel a problémával? Ez miui vagy chrome bug?
Tehát a főképernyőre kimentett weblap mindig asztali módban nyíljon meg, ne térjen át mobilos weblap verzióra.2.Waze. A Waze Android 10 óta hívás közben nem marad előtérben. A Waze alkalmazásban ez a funkció be/ki kapcsolási lehetősége el is tűnik. Így vezetés közben, ha hívnak, vagy hívok akkor a hívásképernyő van, nem tér vissza Waze-be. Ez Titeket nem zavar, vagy Ti megoldottátok ezt és Nálatok ez nem gond?
Én egyetlen megoldást találtam rá a Waze fórumban, de sajnos csak fél megoldás, mert mikor hívnak, akkor jó, akkor a Waze marad előtérben, de mikor én hívok BT autós fejegységről, akkor kicsengés után nem tér vissza a Waze-be, hanem marad a hívásképernyő.
Waze hívás közben előtérben marad Android 10 MIUI
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest