- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
Kinn van a friss EU dev.
xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.19_v11-10 -
kuksa90
őstag
Global stabil romon szükséges még a régió mókolása, vagy már működik magyaron is az arcfelismerés? Köszönöm.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az akku kezelésben és stabilitásban melyik a jobb az eu stab., vagy a mi globe?
-
válasz
darvinya #16585 üzenetére
Bocs, ha hülyeséget írok, de nálad nincs olyan opció, az "Always on display funkció és képernyőzár" menüben, hogy alkalmazás ikon használata értesítésnél? Közvetlenül a Ha értesítés érkezik..." opció alatt van a kapcsolója. Nálam (Eu romon) ott van, és működik is hibátlanul. Esetleg az nem lehet, hogy az AOD stílusban nem a digitális óra van neked beállítva? Ahogy az a fenti képen is látszik?
-
Steve1207
veterán
válasz
ElGatto #16572 üzenetére
Auto fényerős bug? Téma is bekavarhat, sokszor volt már ilyenről szó.
Én fórumok alapján mindig azt mondom, hogy auto fényerő ki és addig emeljük a legkisebbtől a legmagasabb értékig a fényerőt, amíg feloldáskor el nem múlik. Nincs tapasztalatom ebben, de sokaknak ez bevált. -
ElGatto
aktív tag
Hello
Olyat tapasztaltatok már esetleg, hogy képernyő feloldásakor villan egy baromi nagyot? Most kezdte el csinálni és eléggé idegesítő. El fog romlani?? -
Zsoleszhun
addikt
Köszi mindkettőtöknek, akkor nálam lesz valami gubanc, az adobe működik.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Zsoleszhun #16566 üzenetére
Nálam okés....ja én az adobe viewert néztem...sorry. másik nekem nincs is
-
Zsoleszhun
addikt
Aki xiaomu.eu-t használ annak működik a google pdf viewer?
Nekem kilép egyből ahogy megnyitnék valamit. -
-
Istuu15
senior tag
Eu deven nálam az értesítési panel és amikor kiakarok húzni egy értesítést balra nagyon laggos. A telefon feloldása szintén laggol és van, hogy a lezáró képernyő képet mutatja feloldott állapotban. Ilyen már a múltheti update óta ami baromi idegesítő mert 3 hete lett kb újrarakva a telefon.. Másnál is ilyen vagy csak nekem akadt össze valami?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16547 üzenetére
Nekem most még a 20.2.20-as EU rom van a telefonon, így vettem pár napja.
Nem nagyon tudok belekötni, bár az üzemidő az iPhone 11 pro max-hoz képest kifejezetten rossz, kb fele...
Ha etéren van javulás, felteszem az újabb romot, mert azért be - be jelzi a rendszer, hogy van frissítés. -
1Konrad
tag
válasz
HUTCHDB #16524 üzenetére
...ha már outlook: hogyan lehet beállítani, hogy az AOD-on jelezze, ha levél érkezett?
(Stabil 11-Q-s.)
A többi - mesenger, whatsapp, üzenet... - kint van, azaz amit azokon ehhez be kellett kapcsolni, azt bekapcsoltam, illetve engedélyeztem az outlook-on is, szóval valahol máshol kell legyen a megoldás. -
Zsoleszhun
addikt
Ez az új dark mód szinte minden alkalmazásra hatással van, elég lesz megszokni 😀
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Karavik #16544 üzenetére
Ki is jött a xiaomi.eu_multi_MI8_20.3.12_v11-10.zip
-
darvinya
titán
válasz
HUTCHDB #16536 üzenetére
Nem duál aktív SIM-es a telo, hanem standby -os.
De mikor nincs megadva elsődlegesen net használat, akkor mindegy melyik kártyáról megy a hívás a net-et leállítja 3G-s változatnál.
VoLTE-nál átváltja a net elérést, amelyik kártyán van a hívás.
Ha csak egyik kártyán van net, akkor még VoLTE alatt is megszakad.
Mivel ha hívás azon a SIM-en van, amin nincs net, mert akkor is csak 1 SIM aktív. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16538 üzenetére
Ez volt a hiba!
A disable nekem pontosan azt jelenti, hogy nem, az enable meg azt, hogy elérhető.
Mostmár aktív a kapcsoló! -
Zsoleszhun
addikt
válasz
MobilGuru33 #16534 üzenetére
Ez teljesen jól működik Google Camera 7.2.018. F1MinimalMod2.1.apk
de, hogy melyik a legjobb az megosztó -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #16530 üzenetére
-
MobilGuru33
tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne hogy melyik a legjobb Gcam este? kinek melyik vált be a legjobban?
Olyan sok verzió van de nem tudok dönteni -
HUTCHDB
nagyúr
A VOLTE már nem működik eu romon?
Hiába írom be a *#*#86583#*#* kódot, inaktív marad. -
micro
addikt
Sziasztok!
Android 10 óta a Gmail késve küld csak értesítést az új levelekről. Van amikor ez több órás késés. Ha belépek a Gmail app-ba, akkor letölti a leveleket, de autmatikusan nagyon véletlenszerűnek tűnik a frissítés. Az alkalmazásbeállításnál minden engedély meg van adva a Gmail-nek, de nem állítható az Akkuhasználat, úgy, mint más alkalmazásoknál. Van erre megoldás?
-
gallimi
tag
Sziasztok. Gondolkodom, hogy megpróbálkozom most egy eu. stab rommal. A kérdésem, hogy ez a legújabb mi8-ra? xiaomi.eu_multi_MI8_V11.0.6.0.QEACNXM_v11-10.zip
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #16518 üzenetére
Csak tipp, de az időképben nincs bekapcsolva az állandó értesítés? (Mondjuk én nem használom, pont az ilyen hülyeségei miatt)
-
Smiro
senior tag
válasz
havri1 #16510 üzenetére
+1
Este 10 körül 100 % töltés. Mobil net, wifi nincs kikapcsolva. Reggel 97%. 8-tól 11-ig bt zene online rádión, közben néhány hívás, Viberezés sűrűn. Délután egy film a Tvgo-n, és vagy zene bt fülessel online (Tunein) Közben hírek olvasása, mint most. Délben, este néhány program wifiről frissítés ha van. Telefon este gyerekekkel, hírek, bankolás, egyebek, és 20-30% maradékkal töltés. Ez nekem bőven jó. Jelenleg 14 órája töltöttem és még van 61 százalékom. Ha reggel töltenék, még jobb lenne, de így sincs panaszom. A stabilba már minden benne van, nekem nem éri meg kínlódni félrement újítások miatt. -
havri1
félisten
válasz
kuksa90 #16509 üzenetére
Pont ezért nem reveláns összehasonlítgatni a rendszereket, hiszen mindenkinél más és más alkalmazások vannak telepítve, teljesen más lesz az akkumulátor fogyasztás.
Akkor lenne hiteles, és rendszer szintű a mérés, ha fulél tisztán telepítene az ember teszem azt 2 külön telefonra egyidőben rendszert, és pontosan ua alkalmazásokkal letenné 48 órára az asztalra, és idle mit bírnak.
Na akkor lehet már viszonyítani.
Hálózat, térerő is nagyon befolyásolja, tehát hogy 2/3/4G, mennyire keresi a térerőt a készülék, ilyesmi. -
kuksa90
őstag
válasz
havri1 #16508 üzenetére
+1
Teljesen igazad van. Egy kopasz rendszer alig eszik, cserébe nem használható. Mire belakom, felkerül 100- 120 alkalmazás, azok biztosan nem meleg lehelettel működnek, viszont használható a teló. Hozzá kell ragasztani egy 10 Ah-s akksit, és sokáig megy.szerk: most jött frissítés a pro-ra. Próbálta már valaki?
-
havri1
félisten
Tiszta telepítés után mindig nagyon jó időket érek el.
Igazából a kijelzőidőn én nem veszem észre, inkább azon, hogy éjjel nem merül (4-8 óra) alatt 10-15%-ot, csak 5-7%-ot.
Akkor tudom, kb rendben van.
Sok alkalmazás a háttérben nagyon zabálja az idle fogyasztást, vagyis növeli.
Szóval ha tiszta rendszeren jó a fogyasztás, és belakva nem, akkor inkább az alkalmazások fogyasztása nyomja meg - szvsz - . -
darvinya
titán
válasz
Steve1207 #16506 üzenetére
Én örülök, ha 4 óra meg van, mert hotspot folyamatosan megy, mellette kijelzőt is használom rendesen app-okkal.
De soha nem érdekelt üzemidők, mert csodák nincsenek.
Vagy féltégla és okostelo elmegy 3 napig 1 feltöltéssel, vagy kartonlap és 3-3.5 óránként töltöm.
Pont, mint anno amcsi kocsik, amik kúttól kútig közlekedett.
Mostani 10-es frissítés merülés látványos volt, de mostanra megszoktam és rááltam, ezzel letudtam.
Jobban bosszantanak a hibák, s nincs semmi kedvem visszaköltözni 9-re. -
Steve1207
veterán
válasz
Balzak83 #16505 üzenetére
+1, szerintem az a kijelzőidő az erős átlag 4-5 órával, annál jobbat én custom kernellel se értem el, pedig régebben mindenki áradozott a hatalmas üzemidőkről (anélkül). Viszont ha videót nézek, akkor simán megtolhatom akár 6 órára is, mert nem eszi annyira, mint némely alkalmazás.
Nem kell vele foglalkozni, ennyit tud, ha nagyon kell fél óra pluszba akkor dark mode és egy teljesen fekete háttér, az még annyit hoz kb. -
alex89
senior tag
Üdv!
Más is tapasztalt már érzékelhető üzemidő csökkenést nagyjából miui 11(stock global) megjelenése óta? Nem játszom, nincs AOD, nincs navigáció, úgy látom nincs semmi új app ami nagyon merítené, fix alacsony kb 25%-os fényerőn vagyok egész nap mobilnettel. Régebben remek 6-8 órás kijelzőidők is kijöttek most pedig kb 4 óra lett. Van egy jó kis app (AccuBattery) ami szerintem elég reális adatok közöl a töltések alapján az akku állapotáról (egyébként van kütyüm is hozzá amivel tudom ellenőrizni). Szóval nemrégiben még bőven 93-94%-os állapoton voltam most pedig beállt fix 84%-re kb 2860mAh-ra . Létezhet, hogy a szoftver korlátozta le az akksit? almáéknál volt valami hasonló balhé ha jól rémlik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest