Hirdetés
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Ez a scpecifikáció-részlet miszerint
TD-SCDMA/HSDPA/HSUPA
Nem utalhat-é olyasmire (idézek egy régi AnDante post-ból innen a mobilarénából 2008-ból) hogy
""olyan készülék mely már a továbbfejlesztett, HSDPA TD-SCDMA átviteli megoldást kínálja""
(a China Mobile ügyfelei részére)""Ez az augusztus 12-re most bejelentett vörösrizs tehát itt a világ rest li részében ""süket"" azaz
nem való csakis a kínai mobilszélessávba.
Majd talán piacradob a Xiaomi egy wcdma-s rizs-fajtát is. -
Neck
veterán
Mint a többi jelenlegi Xiaomiból, ebből is kétféle verzió van. Van egy kínai típus, ami csak kínában működik, meg van egy európai (általában egyszerűen "GSM" -mel jelölik a webshopokban, sőt angol nyelvű webshopra fel se raknak más félét jó esetben), ami teljesen úgy működik mint egy európában vásárolt készülék.
Az én telóm közvetlenül a Xiaomi gyártól lett rendelve, így kicsit paráztam hogy GSM jelűt kapjak, de tökéletesen megy GPRS, Edge, 3G, és H+ hálózatokon is.
-
Igen, ezért írtam én is, hogy amíg a gyártó honlapján emg nem jelenik a hivatalos specifikáció, csak ilyen marketingbullshit-izé van, addig nem szabad lépni. Bár én valszeg akkor is rárepülök, ha csak edge-et tud, és max pozitívan csalódok
szerk.: szerintem csak különveszik a hsda/hsupa-t a "sima" 3g-től.
Ugye a telefon is a következő sort járja be, ha ki kell írni, hogy éppen min van fent:
G(prs)
E(dge)
3g
H(sd/upa)
H+Simán lehet, hogy ebből a listából a 3g hiányzik. (Amit mondjuk én pont lefosok, de lehet van, akinek számít)
-
Itt a cikkben: "A GSM / HSPA és kínai TD-SDMA hálózatokon is használható kétkártyás Xiaomi Hongmi Kínában augusztus 12-étől lesz kapható"
wiki:
"High Speed Packet Access (HSPA)[1] is an amalgamation of two mobile telephony protocols, High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and High Speed Uplink Packet Access (HSUPA), that extends and improves the performance of existing 3rd generation mobile telecommunication networks utilizing the WCDMA protocols"Magyarul: HSPA = HSDPA és HSUPA egyben.
Lecsekkoltam, más források is megemlítik, viszont a gyártó honlapján nem találtam részletes specifikációs táblázatot, azt meg kell várni.
-
Igen, csak:
- a xiaomi-nak ha jól tévedek van eu-s képviselete.
- a xiaomi-nál a frissítésekkel tuti nem lesz gond, a terméktámogatás olyan szintű, hogy talán nincs is más márka ilyennelNagyon nem mindegy.
Ha lenne (vagy lesz) ez a cucc olyan 3g-vel, ami itthon is megy, gondolkodás nélkül rávetem magam. Még így is gondolkozom a dolgon erősen. Ha nincs benne 3g, akkor mi a legnagyobb sebesség, amit egy magyar hálózaton ki lehet hajtani belőle? GPRS (4,3-21kbyte/s), vagy EDGE (15-48kbyte/s)?
Ha tudja az EDGE-et a teló is meg a vodkafon is, akkor simán a belefér kategória nálam. Az esetek 90%-ban úgyis wifizek, mobiloldalakra meg skype/viber-re kis kompromisszummal elég az edge is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest