Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ezért írtam én is, hogy amíg a gyártó honlapján emg nem jelenik a hivatalos specifikáció, csak ilyen marketingbullshit-izé van, addig nem szabad lépni. Bár én valszeg akkor is rárepülök, ha csak edge-et tud, és max pozitívan csalódok
szerk.: szerintem csak különveszik a hsda/hsupa-t a "sima" 3g-től.
Ugye a telefon is a következő sort járja be, ha ki kell írni, hogy éppen min van fent:
G(prs)
E(dge)
3g
H(sd/upa)
H+Simán lehet, hogy ebből a listából a 3g hiányzik. (Amit mondjuk én pont lefosok, de lehet van, akinek számít)
-
Itt a cikkben: "A GSM / HSPA és kínai TD-SDMA hálózatokon is használható kétkártyás Xiaomi Hongmi Kínában augusztus 12-étől lesz kapható"
wiki:
"High Speed Packet Access (HSPA)[1] is an amalgamation of two mobile telephony protocols, High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and High Speed Uplink Packet Access (HSUPA), that extends and improves the performance of existing 3rd generation mobile telecommunication networks utilizing the WCDMA protocols"Magyarul: HSPA = HSDPA és HSUPA egyben.
Lecsekkoltam, más források is megemlítik, viszont a gyártó honlapján nem találtam részletes specifikációs táblázatot, azt meg kell várni.
-
Minél többet agyalok rajta, annál biztosabb vagyok abban, hogy ha:
- az ár marad, és
- vagy támogatja a jelenlegi verzió az edge-t, vagy kijön egy olyan verzió, ami megy az eu-s 3g-vel
- nem fogy el a teljes készlet mire megjön a fizumakkor mindenképpen beszerzek egyet hamarosan. Nagyon, pofátlanul tetszik az ár/érték aránya!
-
Igen, csak:
- a xiaomi-nak ha jól tévedek van eu-s képviselete.
- a xiaomi-nál a frissítésekkel tuti nem lesz gond, a terméktámogatás olyan szintű, hogy talán nincs is más márka ilyennelNagyon nem mindegy.
Ha lenne (vagy lesz) ez a cucc olyan 3g-vel, ami itthon is megy, gondolkodás nélkül rávetem magam. Még így is gondolkozom a dolgon erősen. Ha nincs benne 3g, akkor mi a legnagyobb sebesség, amit egy magyar hálózaton ki lehet hajtani belőle? GPRS (4,3-21kbyte/s), vagy EDGE (15-48kbyte/s)?
Ha tudja az EDGE-et a teló is meg a vodkafon is, akkor simán a belefér kategória nálam. Az esetek 90%-ban úgyis wifizek, mobiloldalakra meg skype/viber-re kis kompromisszummal elég az edge is.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest