Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Ha éppen nincsen nála fényképezőgép, akkor is tudjon vállalható képet csinálni, megörökíteni egy eseményt. Nálam is ezért fontos a jobb kamera egy telefonban.
Bár visszatekintve egész tűrhető képeket csináltam a Jiayu G3-mal, de a Hongmi ahhoz képest ég és föld... >
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Hát ez szörnyű, csapnivaló. Volt merszed megosztani ezt velünk?

Azt vettem észre, hogy az eget nagyon jól kezeli a Hongmi kamerája/szoftvere. Éjszaka is kivilágított épületeket is lehet vele (Camera FV-5-tel, nem a gyárival) fotózni bátran. -
Dominó85
addikt
Elengedett volna a ragasztás?

Más: gyerekek megőrülök. Egy 10 perce egyik pillanatról a másikra a MIUI Launcher átvette az uralmat a jól megszokott Apex Launcherem helyett és más launchert felrakva sem engedi azokat a launchereket használni a telefon. Mi a faxom??? Egyszerűen amikor engedélyeztetném a nem gyári launchereket alapértelmezettnek, akkor visszadob a MIUI felületre. Ugyanakkor memóriában azért ott tudja tartani az adott launchert, de a felületet nem engedi használni. Mi a teendő? Szép a MIUI felület, de nálam kibacott nagy hátrány az appdrawer hiánya. Utálom ha a képernyőm tele van ikonokkal...

-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Kérdés, hogy a sokat zabáló GPS (állandóan bekapcsolt kijelző) a 2Ah aksival elég lesz-e az édesapjának. Mert max 3 órát fog úgy bírni a Hongmi 1S. A Glonass pedig előny, de a Hongmi esetében nem akkora, hogy annak kellene döntenie. De ezek persze mind magán véleményem tárházát képviselik.

-
Dominó85
addikt
Pár kivétellel az egész rajtam maradt. CoolBoy-nak hála a csoportos Xiaomi rendelések mellé lehet igényelni őket és úgy postázza azokat. Drágán rendeltem anno, sokat kellet rájuk várni és marha xarul jövök ki belőle, de ez van, Már megszoktam. Többet ilyen csoportos bizbaszt nem indítok, az tuti.

-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Leszedsz mondjuk egy magyarul is tudó Handcent SMS-t és mikor elindítod, akkor pipa be, alkalmazás alapértelmezettként. Vagy egyszerűen annak az ikonját rakod ki az asztalra.

-
Dominó85
addikt
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
trebrona
OTA-n keresztül ment fel a 15.0.0hevizms
A 15.0 nekem csak angol és kínai nyelvű volt és korábban írták mi a 15.0.0-ban a javítás. Na meg sokan azt dicsérték.
Mostanában te is kicsit kötözködős hangulatban vagy barátom, amit az itt tapasztaltak alapján maximálisan meg is értek.
De nyugi én nem vagyok az ellenséged.

-
Dominó85
addikt
[link] Nekem ez a fajta van. 2db-ot vettem, mondván úgy is elbacarintom az első felrakását, de szerencsére az első is közel tökéletesen felment. Akinek meg leválik egy idő után a tempered glass, az vagy xarul tette fel (nem tisztította le a kijelzőt eléggé, vagy silány minőségű "tempered glass"-nak mondott valamit vett.

-
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Bocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.

kano
Későn tetted be...
Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva. 
Laza...
Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni.
-
Dominó85
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
emberenként max 5db rendelhető be. Én Hajtömeg-nek veszek 1-et meg magamnak 2-őt. Így a vám és áfa mentes övezetben marad az értékük. Ennyiért ajándék, ha eredeti. Nagyon remélem hogy azok. A rendelésnél meg is "fenyegettem" a kicsi kínait hogy ne is merjen trükközni vagy baj lesz.
Biztosan nagyon megijedt tőlem... 
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en most féláron van a Xiaomi 10400mAh powerbank a SuperDeals keretein belül!!!
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Nekem nem vált át nincs névre. Kipróbáltam, de nem találkoztam ezzel az anomáliával.

-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Nem lehet, hogy csak épp rossz napod van és keresed a kánkán a csomót?
Én pélsául ami zavart, azt megoldottam egy alternativ programmal. Azért a MIUI készítői sem tehetnek minden ember kedvére egyszerre. Pl nekem az új tárcsázó/névjegyek valamint az adatforgalmat mutató hullámzó gömb jobban bejön, mint a V5-ös frissítésben lévők.

-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja ok.

-
Dominó85
addikt
Sajnálom ez a döntésem határozatlan ideig fix. Privátban állok rendelkezésére mindenkinek, aki a minimálisan elvárható tiszteletet megadta nekem. És ez a tisztelet alap és kölcsönös. Nem vagyok megsértődve, csak jelenleg nincsen se kedvem, se felesleges energiám ahhoz hogy idegesítsem magam feleslegesen.
Figyelem majd a topikot és rengeteget olvasok napi szinten a Hongmi kapcsán is, így képben leszek. Pááá mindenkitől. -
Dominó85
addikt
A továbbiakban a PH-n csak Read Only vagyok. Akinek kérdése, kérése van hozzám, akkor privátban írjon. Sajnos elegem lett a sok szájkaratésból.
Köszi mindenkinek a segítséget a Hongmival kapcsolatban. Pá

-
Dominó85
addikt
Nincs mit.

Nálam meg most frissül MIUI 15.0.0-ra a Hongmi. Pár perc köröm rágás, aztán remélhetőleg happy ending.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már látom gondok lesznek... ez a barom TWRP megint a legkésőbb berakott rom-ot (jelen esetben a JBHCBND 15.0-át) akarja visszatenni...
Lesz még egy köröm a TWRP-ben. 
-
Dominó85
addikt
Biztonság -> Engedélyek -> Root jogosultságok kezelése (Root jogosultságok alatt) -> Root Checker mellett pipa!

trebrona
MIUI JHBCNBD15.0 (Stabil kiadás) Legyező mögé bújt Miui figura teáskannával a kezében, alatta kínai hablaty szöveggel.
Rányomtam wifi mellett a Frissítésre alul és MIUI 15.0.0 (Stabil kiadás)-t talált frissebbként.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Kérdés: mi a francért jelzi a stabil v15 romnál nekem, hogy van egy frissebb verzió (v15 stabil kiadás)???
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére

-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Igen, igazad lesz, mert a szürke opció mögött BE van kapcsolva a root jogosultság.

herdsman12
Csak a kedvedért elindítottam recovery-ben a telefont. TWRP fogadott, ahogyan eddig mindig.
Továbbá a telefon v15 alatt rootolt, már leesett. Hevizms kolléga felnyitotta a csipás szememet. A Themes nekem is megy, bár sokat nem variáltam ott, max háttereket lesek néha. -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Támogatom, bár valószínűleg a Note kicsit jobb.
De örülök, hogy xhege kolléga márka hű maradt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
Én berendeltem 22db-ot, de a csoportos rendelésből az emberek még csak nem is érdeklődnek, hogy akkor mikor tudnák átvenni. Eddig 2 korrekt fórumtárs jelezte, hogy postázzam el nekik. A mai nap ez meg is fog történni. A többiek meg úgy fognak járni, hogy jövő hét elején fogom és meghirdetem Hardveraprón és nem érdekel a sírásuk...

-
-
Dominó85
addikt
Sziasztok
szeretném kipróbálni a MIUI v15-ös OTA frissítést. Gyárilag le is jött, de a TWRP-be dob, ahol közli, hogy MD5 fájl nem található. Kérdezném, hogy ilyenkor mi a szitu? Ja és a V5-ös rom zipjét találja meg... Nub vagyok segítség kellene.
Jelenleg ráadásul a teló nem is szeretne bebootolni... Volume down + Power-re bejön hogy Fast Normal vagy Recovery boot
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nos ha a "korrekt" és a jó" szavak istenítésnek számítanak... Csak sajnálni tudom az ilyen embereket, de tényleg.

-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Csak tudnám miért engem találnak meg ezek az "aranyos és kedves" emberek.

-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hagyjuk. Az illető kommentelőt ismerem és tudom milyen telefonja van. De ez nem tartozik senkire. Az egész GPS témán egyedül te lovagolsz már itt, senki más. Nem veszed észre? És ahogyan írtuk, a saját korábbi HSZ-eid alapján most már nem 9, hanem 10-ből 10 normális ember rég gariba visszaküldte volna a hibás egyededet. Ennyi. Többet kérlek ne zargass ezzel a GPS baromsággal.
Más:
Az alábbi LINK-en megtekinthetitek az iszonyat nagy szórással használt Hongmi üzemidejeimet az elmúlt pár hónapból. Van ahol 3 óra a kijelző, van ahol 6 óra (!). Nagyban függ attól a kijelzőidő, hogy a háttérben a mobilhálózat mennyire stabil (értsd a screenshotokon a csík mennyire egybefüggően sötét zöld!). Amint láthatjátok én olyan helyen dolgozok napi 12 órában, ahol bizony a mobilhálózat nincsen a helyzet magaslatán sokszor. Ebből kifolyólag rendre hullámzik és kapcsolódik egyik toronyról a másikra.Szerk.: Logoutos cikk nem készül belőle, mert nincsen rá időm.

-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Elolvasva a kommenteket, inkább kihagyom. Elég gagyi program, ha még egy S4-esnél is elveszti a jelet jó párszor. Pedig abban már elvileg überfaxa GPS van. Na meg nincsen kedvem bizonygatni senkinek semmit. Próbáld le te.
Nekem a NavDroyd előfizetett navija már bizonyított, ennyi nekem untig elég. 
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Jaja a Nillkin fóliával nálam is voltak gondok a közelségérzékelővel. A mattnál és a tempered glass-nál már nem, mert ott az érzékelős rész is ki lett vágva. Makacskodás helyett egy egyszerű nyisszantással próbát tehetne a kolléga.

-
Dominó85
addikt
Ki sértődött meg?

Privátban írd meg, hogy mennyi a posta kintre hozzád és akkor ha kell elküldöm a MI-Key-t természetesen. Amúgy Hevizms kollégának adok igazat. Nálam 10-48óra közötti a Hongmi üzemideje 2 töltés között. Ha durván használom, akkor 10 óra, ha nem nagyon piszkálom, akkor 2 nap meg van. Jiayu G3-am volt (ami 2 maggal és egy 2750mAh aksival) 3-4 napokat el volt az én "normál" használatommal, olyan 6,5-7 óra kijelzőidővel.Közérdekű (ahogy látom):
A Hongminál azt vettem észre, hogy attól függően mivel mennyit és mennyire nyüstölöm a Hongmit, 4-6óra közötti kijelzőidőt generál a Li-Pol aksi a maga 2000/2050mAh kapacitásával 100-ról 13%-ig. De egyébként rengeteg screenshotot készítettem az Akkumulátor szekció valamennyi részéről az elmúlt hónapokban. Első körben amolyan "semmi extra" logout bejegyzésben fogom megosztani a rengeteg üzemidőt, amiből egy erős átlagot fogok Excel táblázatban levezetni. Lehet, hogy holnap publikálom.
üdv -
Dominó85
addikt
Nem kötözködtünk, de herdsman12 kolléga által felsoroltak nálam és szerintem 10 tulajból 9-nél már a tuti garanciáztatás esetét fedi le 100%-osan. Kérdésedre, hogy megnéztem-e már mennyibe kerül 1db 10gr-os MI-Key-t németbe kiküldeni, nem tudom. Egy biztos, hogy jobban jártál volna, ha magadnak rendelsz egyet.

-
Dominó85
addikt
Tessék a szerinted f*s GPS:
Ablak felé fordítva a telefon a számítógép asztalon:

És itt van egy a BKV 45-ös buszának csuklós részében elkövetett mérés hazafelé NavDroyd programmal:

Azt nem értem, miért nem fogadod el, hogy szimplán kifogtál egy sajnos gyárilag hibás darabot. Tudod a Samsung és a Sony valamennyi telefonja sem hibátlan... Mint általában a műszaki cikkeknél van egy úgy nevezett hibahatár és selejt arány.

"de arra nem tudok mit mondani hogy muzsikál útközben"
Így aztán meg végképp jogos a vélemény alkotásod.
Én már teszteltem sok helyen Budapesten és azon kívül is pár helyen 10-110Km/h sebességtartományban. Ennyit erről. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Bocsi, akkor nem tudtam segíteni.

-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Nem tudom merre keresd, de rengetegszer előfordult ez a jelenség más telefonoknál is (pl a Jiayu G3 topikjában tuti le lett írva párszor). Szerencsére nekem sohasem kellett egyik telónál sem a szenzorokkal bíbelődnöm.

-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
MTK DroidTools -> Proximity Senzor

-
Dominó85
addikt
Csak szólok, hogy aki rendelt Xiaomi MI-Key-t nálam a csoportos rendelésben, annak jó hírrel szolgálhatok.
MEGÉRKEZTEK (szám szerint 22db)
Szóval lehet egyeztetni velem, hogy akkor személyesen mikor, postán hogyan, stb...

Cuki kis fehér MI karton tasakban vannak. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Hát valamit elbackuráltak a szervereikkel a Xiaomi emberkéi (vagy netalántán valami NAGY dolog készül a háttérben???)

-
Dominó85
addikt
válasz
asanotadanob
üzenetére
Nálam V5 alatt bejönnek a Témák de a külön "ingyenes" fülre kattintva csatlakozási hiba fogad. Amúgy a Kiemelt rémák közötti ingyenes témák frankón lejönnek.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Nálam a kijelzőidő az teljesen OK, de az üzemidő az tényleg nagy visszalépés főleg a G3 2750mAh aksijához mérve... A videófelvétel háttérzaja nekem a Cinema FV-5 alatt .mp4 konténer és sztereo hangbeállítás mellett megszűnt szerencsére. Vannak hibái a Hongminak, de alapjában véve egy frankó kis teló.

-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Mind a kettő faxa teló és PONT.

-
Dominó85
addikt
Mind szép és jó amit írsz, csak azt felejted el, hogy én írtam anno a Hongmi tesztjét, amiben bőven megírom a hibáit. Azaz pont hogy tisztában vagyok velük... Kérdem én, hogy mi miért nem megyünk át a Hongmi 1S topikjába kicsit piszkálgatni a jó népet? Hah??? Erre feleljél. Meg mondom miért. Mert ahogyan te is írtad, mi ezt a készüléket választottuk és kész. Ők meg amazt. Ismét csak téged idézlek. Glonass, igen nagyon frankó dolog és kár is, hogy az MTK nem támogatja. Ellenben a Hongmi aksija nem éppen a teló erősségei közé sorolandó, így az Antutus farokméregetésen és a Hongmin játszókon kívül senkit sem izgat ez az 5k benchmark különbség. Viszont az üzemidő jóval fontosabb tényező. Így aki játszik vagy elnavigálna egy Xiaomi olcsó telón az az 1S-t veszi. Míg a másik tábornak jól jön az a plisz pár óra készenlét, a kevésbé forró fejű soc és a bőven smooth rendszer. Azaz megint a te HSZ-ednél lyukadunk ki: Kinek a pap, kinek a papné. Megértem, hogy nincsen jogom elküldeni innen bárkit is, de akkor annyit elvárhatok, hogy ne jöjjön ide senki trollkodni és szítani az indulatokat. Mivel mi sem tesszük ezt abban a topikban, ahol ő van. Mindegy részemről unom ezt a sok kretén alakot, akinek ilyen jó időben nincsen ennél jobb dolga. Majd szelektálni fogom, kik azok akik megérdemlik hogy válaszra méltassam őket. Hodd el nem csak nekem baxxa a csőrömet az ilyen "nem bántás képpen írom, de tökre xar a teló, meg az MTK" kommentelő. Na világbéke, inkább megyek mosogatni és zenét hallgatni. Csumi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
válasz
jdeutsch
üzenetére
Anno a Jiayu G3, most (sajnálatomra) itt is összefutok Őelégedetlenkedésével. Menjél a Hongmi 1S topikjába és húzd le ott a "sima, szerencsétlen, fostalicska MTK-s" Hongmit. Lefogadom hőmérsékletbwn és üzemidőben is frankóbb az 1S. Ennyit erről. Oh majd elfelejtettem a kamera is tök ratyi az 1S-éhez képest... De nem etetem a trollt többet.

-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
3 nap se telt bele és már mikrokarcok hadakoztak rajta, aztán a széleinél el-el engedte a kijelzőt. Nekem csalódás volt a fólia minősége sajnos...
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Őszintén osztályozzam? 2/10
Nálam sokat nem bírt, pedig kímélve volt. Inkább feltettem egy mattot majd egy tiszta tempered glasst. Utóbbi van femt rajta kb 1 hónapja és mást már nem tennék rá. Ehhez képest bármaly fólia igen igénytelennek hat.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Már nekiláttam összeírni a linkeket és hasznos HSZ-eket, de rengeteget melózok és alig marad időm rá....

-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
移动版基本参数
CPU频率四核1.3GHz
CPU型号MTK MT6582
GPUMali-400
键盘类型虚拟QWERTY键盘
输入方式触控
系统MIUI V5系统,支持Android4.2
通话双麦降噪Wattafak???

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont ami rohadtul tetszik, hogy már-már azt hittem minden apk és beállításom oda... Az OTA előtti állapotot állította vissza a teló. Hatalmas piros pont a Xiaominak!