- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolda
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: 26-os stabil romot szerettem volna lecserélni a legfrissebb fejlesztői multi romra (5.12.24), amit a miui magyarország oldalon található linkről le is töltöttem. bemásoltam a belső tárhely gyökerébe, átneveztem update.zip-re, ellenőriztem is (md5), majd recoveryből (android 3e) próbáltam volna telepíteni, de "No file_contexts" figyelmeztetéssel megáll a telepítés. előtte persze csináltam cache és userdata wipe-ot, így mostmár az eredeti rendszer sem indul el (miután jó ideig vártam, és végül kivettem az aksit, mert semmire nem reagált...) ilyenkor mit lehet tenni? most épp ubuntu alaltt nézem, látja a telefont, de csatomár nem tudja (Unable to open MTP device '[usb:001,005]').
Előre is köszönöm a segítséget, és a tanácsokat, hogyan tehetném mégis fel a fejlesztői romot!
zolda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest