- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát mákom is volt, az kétségtelen
De kellett oda a heavy puhítani az ellent.
Amit rosszul csináltam, hogy, ha egy emberem észrevett egy idegen csoportot, akkor én hülye odavittem az összes többit is a tűzvonalba, ahelyett, hogy azzal az eggyel visszavonultam volna, a többi meg overwatch. Így már nem okoz gondot a legtöbb pálya, főleg, hogy már psi-m meg ghost armor-om is van
Egyszer próbáltam zombit kábítani, de 3 visszatöltésből 3 failed lett, úgyhogy szerintem nem lehet.
-
-
Köszönöm, megpróbálom
Igaz, hogy azóta már visszavonultam és játszottam tovább, de úgy állok, hogy pénzem van dögivel, alloy meg semmi, úgyhogy inkább megpróbálom, mert a pénz jön magától
A gránát és rakéta célzás kicsit tényleg el lett cseszve, ami furcsa, mert a demóban emlékeim szerint szépen működött. De mintha ki lehetne kapcsolni, hogy az egérrel mozgassa a pályát, nem? Mert az megoldás lenne, én amúgy is a WASD-t használom.
-
-
-
válasz
Blindmouse #43 üzenetére
"Amúgy érdemes Mobility 3470-el nekivágni szerintetek?"
Demo letölt. Megnéz, hogy fut. Eldönt.
-
Nekem még semmi psi-m nincs, lopakodós páncél meg pláne. Titán páncélt gyárthatnék, ha lenne elég idegen ötvözetem. Szerintem attól szoktam el, hogy a fejlettségi szintem feletti összecsapásban is simán ott találhatom magam, ez az abduction-ös ufó túl nagy falat volt úgy, hogy nem lelőttem, csak leszállt.
-
Taktikázhatok, ahogy akarok, ha rám ront 6 muton, meg még valami nagyobb sz*r ~30 életerővel, ami ráadásul a bekapott lövések után még mozog is! Ez ám a kicseszés. Aztán leszedek 3 muton-t, örülök, mint majom a farkának, erre jön még 2 valahonnan... az egészen nagyon nem érezni, hogy easy lenne, szerintem attól függ, mikor támadja meg az ember az elején a talált idegen bázist. Szerintem túl korán tettem vagy nem tudom. Az említett küldetéstől meg inkább visszavonultam, valami új űrhajó volt egyébként. Vagy tudod mit? Elküldöm a mentésemet, megoldod?
Nem hinném, hogy én vagyok ennyire béna.
Gyártottam robotot, majd persze az fog előre menni. Nagy kár, hogy ember helyett kell betenni.
-
Úgy néz ki, hogy az vagy, ja
A logikátlan dolgokat legfeljebb 1-2x szívja meg az ember, aztán legközelebb már úgy csinálja, hogy jó legyen. A nehézség szintezését annyira nem sikerült viszont belőniük, mert easy-n játszom és ahhoz képest, hogy az elején viszonylag könnyen mentek a dolgok, most 6-8x is vissza kell töltenem egy küldetést. Vagy csak lehet, hogy már elszoktam ettől a mentős / töltős játékmenettől, mert jó ideje már nem kell ilyesmikkel foglalkozni egy játéknál
-
-
"...az irányításban történt változások ésszerűek és logikusak. 94-ben még hajlandó voltam assemblyben bohóckodni, ma a scriptnyelvek korában már eszembe sem jutna. Kábé ugyanez a különbség a túlbonyolított időegységek számítgatása és az egyszerűsített duplakörök között is. A játék hangulatát, játszhatóságát nem rontotta, ugyanúgy szalad, ugyanúgy lő, ugyanúgy repül a karakter, viszont a számolgatások helyett több idő jut a valós játékra."
Nagyon egyetértek. Emellett sokat dobnak a hangulaton a TPS bevágások, lassítások, az is jó ötlet volt.
Muton: miért ne lenne komoly? Van, akinek egy mezei Serious Sam is összetett. Márpedig el kell adni a játékot és nem csak néhány embernek. Szerintem pont jó lett az egyensúly az élvezetesség és az összetettség mérlegén. Aki meg mazo, ott az impossible + iron man fokozat. Ma már én sem szeretem magamat szívatni, inkább a sztori / élvezetesség. De az eredeti UFO-t is hamar feladtam, aztán jött a hexaeditor
-
Tényleg elég összetett volt, sokkal részletesebb volt a menedzselés és több bázist is irányítani kellett, meg több katonát. Az UFO-k leszedésére is több taktika volt és szuper akció zene volt alatta, amit igazán beletehettek volna az újba is
Ja, és Budapest is rajta volt a térképen
Ez a térkép a főbb városokkal most sem ártana ( főleg az amerikaiaknak
) az alapszintű földrajz ismeretek elsajátításához.
Viszont remélem, hogy ennek nyomán megcsinálják a Terror From The Deep-et is.
-
Jó cikk lett, épp nemrég kezdtem el a játékot, jól jöttek a tippek, de azért van benne 1-2 morgásra ingerlő spoiler is - főleg a képek közt, de sebaj.
Neked bizonyára az Iron Man miatt nem jött elő a mentési bug, ami szerintem a legnagyobb fail a játékban. Ugyanis ~100 mentés után nem látod az újakat. Én azt hittem, hogy tökön szúrom magam, mikor 1,5 órás töltögetés / mentés után végre lenyomtam az első idegen bázist, mentettem, majd később ismét csak a bázis eleji mentést láttam csak, miközben a játék kiírta, hogy mentett. A megoldás, hogy törölni kell a régieket, akár a játékon belül, akár manuálban "kívülről" (ez utóbbi persze jóval gyorsabb).
Szerintem egyébként jó játék lett, méltó az elődhöz, még, ha itt-ott egyszerűsítettek is. Fő hibáinak az előbb említett mentést és azt tartom, hogy gyártás előtt nem írja ki a fegyverek / páncélok / stb. tulajdonságait.
BaLee: a tutorial kikapcsolható. Mindazonáltal egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged