Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem nagy ugy. Atrendezed a snipereket, hogy be tudjanak loni az ajton. Egy embert jobb oldalon felkuldesz a galeriaba fedezekbe, kinyitod az ajtot es mindenki atmegy overwatchba. Amikor feltunik a drabalis ficko, akkor a felkuldott emberrel spuri vissza a tobbiekhez, ot fogja kovetni es bemegy celtablanak. Innen egyesevel szepen besetalnak a fegyvered ele.
Ha ez megvan, akkor sniperek mennek az ajto melle es a jobb oldalon szepen a karzaton vegigaraszolva az emberekkel tudsz takaritani. Arra figyelj, hogy engem megprobalt ket mutonnal oldalba kapni, azokert utolag mentem vissza. Az utolso ajto mogott pedig ket nagyfeju vart. Az utolsot az odarohano sniper lotte le pisztollyal

Az egyes csoportok kozott a legrozogabb embereimet feltapoltam es ujratoltottem a fegyvereket. Azzal is lehet csalni, hogy megvarod amiga hedshot ujra tolt.
Ja es a menet utan lesz boven elerium es alloy a raktarban, mar csak penz kell.
bbrain: De idegesit. Az elobb leort megoldasnal pl. raketat lottem a tomegbe es az is idegesitoen ugral. Raadasul az utvonaltervezes is erdekes nehol, amikor a visszavonulo emberem elfutott a tank mellett, akkor orultem, hogy nem valami mas, amit az AI overwatchra allitott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Programozás topic
- Fűnyíró topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest