- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
smith1985 #269 üzenetére
Hát meg a tabletnél eleve félár volt, az nem annyira irreális, pláne hogy az alap ára elég sok volt, és így reálisnak tűnt az ára. Valamint az mitől függött, hogy a WD vinyók mégis rendes akciónak számítottak, a tablet meg mégsem? Ezt honnan a francból kellett volna tudni?
Akik írnak a fogyvédnek, ezeket is belefoglalták a dologba? Én az előző mailemben megkérdeztem az MM-től, hogy ez így watafak, de fentebb látszik, hogy ugyanazt kaptam, mint előtte.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
Ezt írták az előző hsz-ben írt levelmre. Most komolyan, mi a francot lehet kezdeni velük? Ezzel húznak fel a legjobban, hogy már negyedik alkalommal ugyanazt a sablonválaszt kapom vissza, teljes mértékben leszarva azokat a pontokat, amikre kitérek.
Köszönjük visszajelzését.
Mindenekelőtt ismételten elnézését kérjük a tapasztalt kellemetlenségért, azonban online áruházunk továbbra is tartja korábban ismertetett álláspontját. A MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub vételára technikai okok miatt tévesen szerepelt weboldalunkon, ezért került törlésre az 50218284-es számú rendelése.
Szíves türelmét köszönjük, és a kellemetlenség miatt elnézését kérjük.
-
r3dsnake
nagyúr
Hibát? Omg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
janaman01 #172 üzenetére
Ezt irtam vissza:
Tisztelt Cím!
Köszönöm a válaszukat, a külső weboldal ára automatikusan generált a webshop árról, ráadásul egyértelmű bizonyítékok vannak (screenshotok több fórumtárstól), hogy ennek a táblának az "akció" előtt is ennyi volt az ára, tehát semmi sem indokolja miért nyúltak az árához, és hogy lett ebből véletlen elárazás. Érdekes módon a 1,5TB-os Western Digital winchester is akciózva lett, és azt kiküldik mindenkinek, pedig annak az ára is visszaállít az eredetire utána. Örömmel láttam, hogy a homár blogon is már szó van erről és van visszhangja a dolognak. A táblára továbbra is igényt tartanék a meghirdetett áron.
Üdvözlettel,
-
r3dsnake
nagyúr
Újabb levélre újabb sablonválasz:
Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub egy felmerült technikai probléma miatt nem megfelelő áron szerepel weboldalunkon, mely hiba javítása folyamatban van, és reméljük mihamarabb megoldásra kerül.
Későbbi levelében feltüntetett linken külső weboldal szerepel. Külső weboldalakon szereplő árakért a MediaMarkt felelősséget nem vállal!
Köszönjük szíves megértését!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged